Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem MatysekKamilek, 12/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám prémium a všude zasazené stromy, musím mít zapnutou automatickou sklizeň stromů, pokud chci aby mi stále dál a dál dozrávaly nebo může být automat.sklizeň vypnutá a stromy dozrávají dále? Nechci se splést a sklidit stromy předčasně. Tuším, že to takto jde týden. Díky moc za odpověď

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evoku57,
    se zapnutou automatickou sklizní ti stromy dozrávají a pokud na plochy, kde je máš najedeš 1x za 168 hodin, tak se ti i úroda posbírá do stodoly a přičtou se ti BZ/TBZ. Pokud by ale byl interval delší (např. šla bys na farmu až za 14 dní) tak se ti přičte úroda jen za těch 168 hodin.

3. evoku57

A ještě se zeptám, když se automatická sklizeň stromů přeruší vypnutím, nepočítá se čas zase od začátku? potřebuji ji vypínat na sklizení mazlíků

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evoku57 - s automatickou sklizní se to má tak. Nasadíš strom zapneš automatickou sklizeň a strom se ti sám sklízí a dělá to tak max 168 hod v kuse. Kdykoli přepneš na plochu kde máš stromy, tak se to co je již zralé sklidí a strom pokračuje. Pokud automatickou sklizeň vypneš tak se čas začne počítat od znova. Takže zapínání a vypínání v podstatě ztrácí smysl automatické sklizně. Já třeba mám jednu plochu stromů a na ní prostě nemám mazly.

Přeji fajn hru

5. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

NECHÁPU jak, kde získat keramickou dílnu :(

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

7. evoku57

Díky za odpověď, tak to mne moc nepotěšilo a vlastně je pak automatická sklizeň na nic, když bych chtěla mít stromy na všech plochách,. tj i na těch co jsou mazlíci, hmmmm co nadělám, tak jí asi nebudu používat :oops:

8. jožin

jožin Zelenáč fóra

nevím jak ukládat na magický stonek,nejde mi to,co stím

9. sopti

Ahoj jožin,
    popis ovládání řádků v nebi najdeš ZDE ( na zelené klikni) - je tam animace jak do řádku vložit dekoraci. Dekorace se do řádku vkládá kliknutím na obláček - pokud řádek nevyžaduje konkrétní dekoraci ( tam je dekorace jakoby zešedlá) můžeš vložit libovolnou dekoraci požadované velikosti.

10. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

mam otazku k akcii vypredaj kombinovanych balickov-uz som raz kupila tento balicek (v predoslej akcii) -Kombinovaný balíček s Floreny XL,za 14,99
    ale tento raz to uz pyta za balicek 17,99 libier,na inej farme-kde som nekupila to pyta -14,99libier
    pytam sa preco je tam rozdiel v cene
    dakujem za odpoved

11. sopti

Ahoj alexandrakerulova00,
    s tímto dotazem ti mohou pomoci pouze na anglickém fóru, protože my nedostáváme ceny jiných lokací. Jsem schopna ověřit ceny CZ a SK. Ale jelikož to vypadá, že máš platební oblast anglickou, budeš se muset obrátit buď na jejich fórum nebo jejich platební podporu.

12. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

sopti ja viem,ze platim v librach,pretoze nie som na slovensku
    mna zaujima,ze preco je ta cena pri kupe druheho balicka vyssia
    prvy som kupila za menej penazi a ak by som chcela kupit druhy-co je teraz v ponuke-pyta to viac penazi
    cize sa pytam preco je rozdiel za kupu dalsieho balicka a obsah je taky isty ako bol v prvej ponuke
    alebo lepsie povedane-ma este niekto takyto problem?
    dakujem za odpoved

13. sopti

Alexandrakerulova00, jak jsem psala zkus se s dotazem obrátit na anglické fórum. Teď jsem ověřovala - já kupovala balíček v březnu za 330,- a teď jej mohu koupit za stejnou cenu. Takže žádný problém neshledávám. Opravdu nemohu řešit za anglickou lokaci - můžu se jen domnívat že třeba došlo ke změně přepočtového kurzu z eura na libru.

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  14. jožin

jožin Zelenáč fóra

Ahoj tak snaha o kliknutí na obláček byla marná,akce skončila a stonky jsou pryč,zůstalo mě pouze pár předmětů,které umístím na herní pole a budou z nich alespoň korunky,je to škoda,no nedaří se,asi to dělám špatně,přesto děkuji

15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jožin

Pokud myslíš tyto řádky, Eldorádo a Bonanza

Tak tyto řádky se museli koupit a dekorace do nich taktéž. Ovšem dekorace, které do těchto řádku patří, musí mít vyčerpaný bonus, který poskytují při postavení na herní ploše. Například dekorace Kouzelný klobouk poskytuje bonus krom BZ/TBZ také 4 floreny a to 40 krát, až tento bonus bude vyčerpán, pak teprve půjde tato dekorace vložit do řádku.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  16. evoku57

Když si koupím nového mazlíka Berušku, bude její účinek i na park na farmě? Díky za odpověď bo to není specifikováno

17. sopti

evoku57, ano účinek bonusu beruščiný budky působí i v parku.

18. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Prosím o radu - odklikla jsem si ty upgradíky fotbalových dekorek které mám na ploše,ale nikde je nemůžu
    najít ani v dekoracích.Dekorky na ploše ani po restartu nejsou přidány.
    Děkuji a přeji hezký den .

Bohužel ani základní továrni i s vylepšením nemám,ale koupila jsem ....

Naposledy upraveno: 25/7/18
    MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  19. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Asi tu nejsem správně,ale nevím,jak přijít ke krmivu pro kočičí víly.Vrbu či co to je nemám,v prodejích krmivo koupit nejde,tak jsem se s pěstováním na víly pachtila asejc zbytečně,nemůžu plnit ani úkoly pro houbový les,pěkně nedomyšlené,jsem naštvaná:(

20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Mám stejný problém jako kerihill.. restart hry, aktualizace, restart PC a nemám je :(
    + totéž, co jahoda...:cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.