Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem MatysekKamilek, 12/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Farmářka_X moc děkuji :) asi ty názvy ... jsem prolezla na farmě kde co, ale aspoň jsem si připomenula, co tam všechno mám xD

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

evainfo - není za co - prostě je toho tolik, že se v tom jeden ztrácí;)

Přeji fajn hru

MatysekKamilek, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  3. Namorkerut

Namorkerut Zelenáč fóra

Je to poprvé, co vidím na farmě takto agresivní způsob reklamy..
    Ačkoliv je tento balíček poměrně výhodný, tak od koupi uživatele jistě odradí, že vyskakuje při každém přihlášení do hry, ale i při obyčejném obnovení. Když člověk sklízí a vysadí J.Citróna, tak to musí neustále odklikávat.
    Lze toto nějak vypnout či si máme nově zvyknout, že toto bude na farmě běžné??
    Díky za odpověď.

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  4. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Namorkerut, tato nabídka skončí 22.7. ve 22 hodin. Na tento agresivní způsob prezentace speciálního balíčku ve hře již byly podány stížnosti, snad se BP z toho poučí.
    Díky za pochopení
    danda

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  5. Namorkerut

Namorkerut Zelenáč fóra

Děkuji za rychlou odpověď a hezký den přeji :)

6. danda-vnovis

Nemáš zač :) příjemnou hru a méně otravných nabídek
    danda

7. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, dando-vnovis, něco mi uniklo? Na mne nic nevyskakuje...?

dando: děkuji!

Naposledy upraveno: 21/7/18
  8. danda-vnovis

Zdravím Apachie1,
    nabídku má na svém herním účtu blíže nespecifikovaná skupina lidí a bližší informace k tomu nemáme. Pouze tu informaci, že se jedná o individuální nabídku a nabídka končí 22.7.
    danda

Apachie1, pezt a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Zajímalo by mne, co tento balíček nabízí a o co jsme my ostatní ochuzeni. U mne také nic nenaskakuje. Děkuji. Pěkný víkend.;););)

Honzulka05, evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  10. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Ahoj,mám problém najít jednu dekoraci.Je jiný způsob,jak ji najít,než bourání?Vím,že ji mám,ale kam jse ji dala?????!!!!! Díky předem za radu.HURÁ už jse ji našla.H.

Naposledy upraveno: 21/7/18
  11. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Ahoj mamca50, ani mne nic nevyskakuje, ale mam v ponuke tento balicek:

Ak to teda pomoze.....Pekny vecer este prajem.

12. danda-vnovis

Zdravím, jak jsem již uvedla, balíčky jsou individuální, nemůžeme vědět, zda se neliší a jakékoliv info od nás by bylo polovičaté a nekorektní. Pokud nemáme podklady pro zveřejnění a jedná se o individuální nabídky, pak tyto nejsou zveřejňovány v ofikách, protože by byly pro ostatní hráče zavádějící a matoucí. Takových nabídek je na herních účtech spousta a v různých cenových kategoriích, podle toho, co již hráč zakoupil.
    Snad je pro vás toto info již dostačující.
    Téma zamykám
    danda

evainfo a mamča50 tohle ocenili.
  13. dencice

dencice Stálice fóra

Ahoj, mám dotaz ohledně rajského věnce, ráno jsem aktivovala jako diamant a na polích mám protěž a šafrán, ale bonus se neaktivoval, mělo by to být +3 bonus, platí pro květiny, jsou tedy ty plodiny brané jako květiny nebo? Pole mám malá a při sklizni jsem se dívala mám místo 4 plodin ke sklizni z políčka 5 a ještě jedna věc, najdu někde rozdělení jaké plodiny jsou brané jako květiny a další, díky moc

14. Farmářka_X

Ahoj dencice - protěž a šafrán patří mezi květiny. Zjistíš to v secí tabulce najetím na danou plodinu.

upload_2018-7-22_9-59-43.png

Rajský věnec opravdu aktivuje bonus +3 pro květiny na 18 hodin v diamantovém slotu. Možná bych zkontrolovala, zda ti v diamantovém slotu nezůstala MJS pokud ano musíš jí zrušit a věnec aktivovat znovu - 2 produkty se tam nevejdou. Pokud i po kontrole zjistíš, že v diamantovém slotu máš Rajský věnec tak zkus zrestartovat a pokud ani to nepovede k nápravě kontaktuj herní podporu jen ta může zjistit co se na tvém účtu děje jak na to >>KLIK ZDE<<

Přeji rychlé vyřešení problému

15. dencice

dencice Stálice fóra

Děkuji za odpověď, neměla jsem aktivované žádné bonusy a nikde mi ani žádný nezůstal, zkusím podporu a děkuji
    Předpokládám, že pokud sklidím, tak už se asi nic nezjistím, je tedy lepší nechat farmu nesklizenou nebo se bude dát dohledat i tak?

16. Farmářka_X

Dencice - máš to dobře z malého políčka z základu máš výnos 2 + 3 z rajského věnce je dohromady 5

Přeji fajn hru

17. dencice

dencice Stálice fóra

děkuji:)

18. Farmářka_X

dencice - nemáš za co, mělo mi to dojít hned;)

Přeji fajn hru

19. leonka41

leonka41 Rádoby autor

ahoj chci se zeptat:sleepy: občas davaj vyprodej jako tedka retro chtěla bych si to koupit ale nejdeto vše jde platební karty:(já si to dobijím floreny přes mobil promě je to snaší :)kdyby taky vyprodeje udělaly přes mobily byla bych moc ráda

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj leonka41

Herní prvky lze nakoupit jen přes ty platební metody, které jsou k dispozici.
    Pomocí SMS je to vždy výrazně dražší za poplatky s tím spojené.
    Myslím si, že je dostatek možností k plateb, pokud třeba nechceš zadávat platební kartu tak, bezpečná a rychlá platba je pomocí Paysafecard, kterou koupíš na mnoha prodejních místech. Platba pomocí Paysafecard
    Ale samozřejmě vše záleží na tobě.

Fajn hru pezt

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.