Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem MatysekKamilek, 12/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

pajda361: nejsem si jistá, jestli jsme si rozuměli. Já chtěla vložit obrázek do formuláře pro podporu, ne na fórum. Myslím, že z něho by bylo jasnější v čem je problém, než ho popisovat slovy. Ale děkuji za reakci, snad mi to opraví i tak.

2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Nini411: to tu raději nepiš už vůbec to není porušení pravidel herního fóra, ale i porušení VOP a můžou být tyto hry i trvale uzavřeny. Viz. VOP a uchování přístupových údajů.

Ahoj Vykuklina,

stonek lze aktivovat v Nebi. Po dosaženém 30. levelu a hlavně po splnění úkolu v Družstvu: Zázrak magického stonku

3. zdenka02

zdenka02 Pisálek fóra

ahojky dekoraci ze stadionu najdu v liště nebo se ztratila měla dávat BZ nebo BBZ děkuji za odpověď

4. vykapit

vykapit Zelenáč fóra

5. pajda361

Ahoj Zdenka02,

dekorace je na akční ploše, bohužel v tuto chvíli nevíme jak se toto zapomenutí dekorace bude řešit.

6. pajda361

7. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

ahojky chtěla bych se optat abych mohla dodělat stonek kde bych sehnala květoucí zazrak

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 1josef1

Dekorace Kvetoucí zázrak byl bonus za denní přihlášení v březnu 2017, pokud jsi tedy poctivě dárky vybírala, budeš dekoraci mít, třeba někde na ploše nebo v jiném řádku.

Fajn hru pezt

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  9. leonka41

leonka41 Rádoby autor

ahojky chtěla bych se zeptat kde bych našla mlok oranžovy

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  10. pezt

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  11. AnetteArmstrong

AnetteArmstrong Zelenáč fóra

Zdravím, chci zeptat, kde najdu svatební oblouk, když už jsme s kam kamarádem ,,manželé"?

12. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj AnetteArmstrong - Svatební oblouk - je dekorace a tu najdeš v levé liště >> ikona bedýnky>> ikona vázičky >>záložka Dekorace >> do vyhledávacího okénka můžeš napsat název

upload_2018-7-19_17-30-30.png

Přeji fajn hru

13. babamia

babamia Zelenáč fóra

Ahoj mám dotaz týkající se zakoupených řádků do nebe,neměla jsem ani jeden dokoupila jsem i retro balíčky dala na plochu,abych vyčerpala floreny atd. ale můj dotaz se týká dekorek koupila řádky 2 ,ale dekorky budou jen do jednoho a kde seženu do druhého

14. pezt

Ahoj babamia

Jelikož jeden ten řádek byl už ve výprodeji dříve, tak k němu byli v nabídce i dekorace. Jelikož lze dekorace při výprodeji koupit jen jednou a pokud jsi je nekoupila již dříve, tak budeš muset počkat jestli bude v budoucnu nabídka dekorací potřebných do toho řádku.Nebo bude jiná příležitost tyto dekorace získat.

Fajn hru pezt

15. var

var Pisálek fóra

Ahoj, dnes jsem zakoupila Balíček farmářské oddanosti a teď nemůžu nikde najít,kde získám těch 30 kupónů na floreny ani to ostatní,bohužel jsem si ani nezapamatovala,co vše jsem měla získat a nikde o tomto balíčku ani zmínka. Platba proběhla v pořádku,přišel mi potvrzovací email. Děkuji za rady.

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ahoj var,
    obrať se na herní podporu - jen ona prověří, zda ti bylo vše připsáno správně. Zvol obecný dotaz. Jak kontaktovat herní podporu.

17. babamia

babamia Zelenáč fóra

Děkuji za odpověď tak budu čekat :)

DANKA722 tohle ocenil(a).
  18. pezt

babamia

Ještě by tu byla možnost napsat na herní podporu, a požádáš je, že nemáš potřebné dekorace do toho koupeného řádku, tak by ti to mohli kompenzovat, jinými herními prvky.
    Při vyplňování zvol obecné dotazy a popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu

MatysekKamilek, DANKA722 a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den, probírám se dekoracemi v nové speciální stonce "Eldorádo" a to proto, abych zjistila jestli pochází z nějaké akce, nebo koupí balíčku a tím si připomenu a zjistím, jestli je mám na farmě, nebo stonku. Těch dekorek je už moc na zapamatování. Všechny jsem si zjistila, něco mám i mimo stonek, ale dekoraci Kytice jsem nenašla ani v seznamu, tak prosím o nápovědu, mám stále pocit, že ji vlastním :p

20. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evainfo - tebou zmiňovanou dekoraci můžeš teď zakoupit v balíčku >>OFI ZDE<<

upload_2018-7-20_17-41-15.png

Tuto dekoraci nemůžeš vlastnit - tedy pokud jsi ji již v této akci nekoupila - Jedná se o novou dekoraci a do seznamu bude teprve zavedena. (možná již zítra)

PS v seznamu najdeš Nádherná kytice popř. Perfektní kytička - je možné, že podobnost názvu tě mohla zmást;)

Přeji prima hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.