Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem MatysekKamilek, 12/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

*JÁ*: to bych i ráda, ale neumím dát odkaz... max zkopírovat text :oops:

2. Ahoj MatysekKamilek
    ;) na to tu máme FAQ - mám-li parafrázovat - "FAQ - najdu tam co neznám"
    klik - > Jak vložit odkaz

Prepperka tohle ocenil(a).
  3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

*JÁ* děkuji, prostuduji večer... teď mažu pro syna do školy, úkoly, nakrmit zvěřinec a vyžehlit, prší (HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ), tak to počasí využiji takhle. Když je hezky, volá reálná zahrádka (spíš řve, zalij mě, vytahej plevel...) ....:)

4. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Ahoj, děkuji za radu. Teď jsem spokojená já i můj žáček. Hezký den

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. Ahoj babiadaniel25b
    není zač, rádo se stalo - ;) není nad spokojeného hráče :)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  6. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Nemohu najít jezírko chobotnice, všechny úkoly na akci korálový útes fascinace na řadě úkolů vpravo hotovo a na levé straně nedokončeno 10 úkolů a nyní dávám chlévky na plochu a chobotničky nikde a kam se mám ted' obrátit a psát o vysvětlení.

7. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

jitulecermakova - jen možná blbej dotaz: hledáš na Baha?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Samozdřejmě hledám na BAHA a použila jsem i vyhledávač , abych si byla jistá, že nic nepřehlédnu. Nyní už chvátám do práce a až odpoledne přijdu budu na farmě pokračovat dál.

9. Ahoj jitulecermakova
    hledat na BAHA - ano, použití vyhledávací funkce také ano, jen se prosím ujisti, že máš navolenou záložku "Všechno"

Jestliže máš na některé ploše BAHA Zvěřinec, prosím zkontroluj. zde jsi si Jezírko neumístila do něj.
    Kdyby jsi Jezírko pro chobotnice nenašla ani po návratu z práce, obrať se prosím o pomoc na herní podporu.
    (klik)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji brzké shledání s chobotnicí :)

10. kytička62

kytička62 Aktivní autor

Ahoj, dnes jsem splnila v družstvu úkol výrobna, ale nikde ji nemohu najít. Už mám jednu ze stromu moudrosti, je to pořád jedna výrobna nebo mají být dvě?

11. Ahoj kytička62
    splněním úkolů v Družstvu nezískáš budovu (platí pro všechna Skladiště) ale plány na rozšíření - jsou barevně odlišeny. Barva plánu určuje pro které skladiště lze plán použít. Koukni se na grafické zobrazení odměn v úkolu. ;)
    Podrobný popis ve FAQ (klikni)-> Skladiště zde najdeš podrobný popis a důležité informace.
    Další budovu si můžeš koupit za herní měnu (Floreny) ve Farmářském obchodě.
    Přeji prima farmaření

12. stefanier

stefanier Zelenáč fóra

co to je premiovy učet

13. Ahoj stefanier
    prémiový účet - přesněji - prémiové výhody jsou nadstandardní prvky hry, které si hráč může zakoupit.
    Popis prémiových výhod najdeš (klikni)-> ZDE
    Přeji prima farmaření

14. Ahoj modro.ocko22
    díky za informaci, nicméně chybí dost podstatné údaje - v jakém prohlížeči hraješ, zda máš aktuální verzi FP, případně jaké kroky jsi udělala pro nápravu přímo ty, coby uživatel. Tvoje oznámení předám kolegovi do "Technické a platební dotazy" kam spíše toto oznámení patří.

15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Děkuji moc,svůj příspěvek jsem smazala,zobrazení nastalo v 14.00 kdy začala nová akce,restartovala jsem tedy hru a už je vše ok;)

16. modro.ocko22
    díky moc, za zpětnou vazbu, odvolávám požadavek na kolegu :)

17. petricekb

petricekb Pisálek fóra

Kde seženu SVATOU BAZALKU na výrobu krmiva pro delfínici

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj petricekb

Pokud vidíš ve mlýně krmivo pro delfínice, tak je to chyba a stačí ji ignorovat.
    V tuto chvíli není nic z toho dostupné.
    A zbytečně na to krmivo neklikej, může dojít k zablokování mlýna, a bude potřeba minimálně hru restartovat, nebo i vyčistit cache prohlížeče.

Fajn hru pezt

19. petricekb

petricekb Pisálek fóra

Díky za odpověd

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

petricekb

Není zač ;)

EDIT: chyba už by měla být opravena, restartuj hru

Naposledy upraveno: 13/6/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.