Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dvory

dvory Rádoby autor

Dobrý den všem.Mám dotaz ohledně Netopýří noci. Akční rostlina má psáno 40bz a na políčku to ukazuje 13bz .Jak je to možné?Děkuji za odpověd.

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dvory

Je to možné a to s jednoho prostého důvodu, protože počet BZ udáván v oficiálním oznámení je z pole o velikosti 2x2, ty máš zřejmě všude políčka 1x1, proto tento stav BZ, zřejmě s nějakým bonusem.

[​IMG] [​IMG]

Fajn hru pezt

Bella74 tohle ocenil(a).
  3. sora270

sora270 Rádoby autor

Prosim o radu. Dnes 12.7.2017 jsem si vytocila na kole stesti dekorku Vzneseny zabak. Ale nikde ji nemuzu najit. Poradite kde ji mam hledat ? Uz jsem hledala vsude , restartovala hru, vycistila pocitac ale zabak nikde.:))))

4. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

sora270:
    Vznešený žabák
    není dekorka, ale vyšší šlechtěnec žáby. Hledej ve stodole ve šlechtěncích.;) Hezkou hru.

Edit:
    sora270:

Ale neztrapnila!!! To se může stát každému.... Hlavně, že tě hra baví a na fóru ti vždycky někdo poradí! Farmáři jsou fajn!!!
    A, jen tak mimochodem,mně se to stává dost často..

Naposledy upraveno: 13/7/17
    Prepperka, Ria30. a krutor1989 tohle ocenili.
  5. sora270

sora270 Rádoby autor

Dekuji....jsem se teda ztrapnila...:) :)

6. selene90

selene90 Aktivní autor

chtěla bych se tam prosím zeptat kde se dá udělat dekorace Piranazilla v Jackově obchodě není a je potřeba do stonku díky

7. Ahoj selene90
    dekoraci Piraňazilla získáš v Jackově obchodě.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Dekorace>Piraňazilla
    Přeji fajn hru

8. danik8

danik8 Zelenáč fóra

Ahoj, vnukovi se podařilo zablokovat si zprávy a tak mu žádné nechodí, prosím, jak se dá tento stav změnit? Díky za odpověď

9. pezt

Ahoj danik8

Zprávy lze zablokovat jen od konkrétních uživatelů, nelze je zablokovat globálně.
    Odblokovat zablokovaného uživatele lze na poště ve městě.
    Vše o blokaci najdeš v tomto vlákně Zasílání zpráv
    Nicméně si myslím, že problém bude někde jinde. Pokud první nápověda nepomůže nezbývá než kontaktovat herní podporu Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

10. -Glorie-

-Glorie- Zelenáč fóra

• Zde na fóru je zakázáno používání více identit, pezt
    Díky moc, zkusím to

11. pezt

12. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, jsem v 95 lvl mám 2 meruňkové stromy a chci si přikoupit další. Nejde mi koupit, protože jsem ji nenašla i když jsem použila funkci hledat. Hledám ji na farmě ne na Baha) Prosím poraďte mi kde ji najdu abych si ji mohla koupit. Děkuji za odpověď.

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Dorča34,
    Strom Meruňka obecná šel získat pouze z tajemných sazenic a v akci Strombola. Ve farmářském obchodě nelze zakoupit. Nyní ji lze získat v akci Obchoduj a Daruj - ale kdy tato akce bude se momentálně neví.
    Hezkou hru

14. nonstop

nonstop Pisálek fóra

Zdravím, nevím čím to je, ale nefunguje mi kombajn ani ruční sklizeň na stonkku. Položky jsou hotové a nic s nimi nejde dělat. Mám tento problém jen já? Všude jinde kombajn funguje.
    Díky za odpověď

15. Ahoj nonstop
    pro sklízení řádků na Magickém stonku se nepoužívá kombajn, ale (klikni)-> pomocník na Magickém stonku - je součástí měsíčního předplatného, nebo kupónů na pomocníky a nebo se dá koupit ve Farmářském obchodě za herní měnu (Floreny).
    Jestliže ti tedy nefunguje, je třeba aktivovat některý z kupónů a nebo navštívit Farmářský obchod.
    [​IMG] [​IMG]
    Farmářský obchod ve městě a nebo kupóny na pomocníky.

Přeji prima farmaření.

16. alenal

alenal Stálice fóra

Prosím, mám dotaz, V nebi mám řádek Punkova mise za splnění úkolů kukačky a mám také dekorace třeba bahení koupel rituál II, která tam patří. Proč mi tam ale nejde vložit a píše mi to , že dekorace není v inventáři . Děkuji za odpověď . Alena

17. sopti

Ahoj alenal,
    dekoraci je potřeba složit na ploše a odstranit z plochy - potom ji vložíš do řádku. Dekorace se skládá ze dvou částí - viz Bahenní koupel - Rituál.
    Hezkou hru

18. alenal

alenal Stálice fóra

Díky moc, to mě vůbec nenapadlo. Děkuji

19. sopti

20. dzurda83

dzurda83 Pisálek fóra

Dobrý den,

prosím je nějaký produkt, který se dá vyrobit v řemeslnické části a dá +1 akční rostliny při sběru? Mám pocit, že něco takového bylo v nějaké akci. Děkuji za odpověď.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.