Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bojink93

Pokud jsi si koupila řádek "Blázen do rybaření" a všechny potřebné dekorace do tohoto řádku, Cosi je ve vodě, Rybí tanec, Rekreační ráj.
    Tak je možnost, že jsi některou dekoraci vložila někde na plochu kde máš dekorace (Park, Ostrov pokladů). Prohledej tedy tyto plochy a také je možnost, že jsi ji vložila dekoraci do jiného řádku.
    Pokud jsi si jistá že jsi dekoraci měla a nemůžeš ji najít, nezbývá než kontaktovat herní podporu, a ta prověří jak je to s chybějící dekorací, Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

2. ritterca

ritterca Stálice fóra

Zdravím, chtěla bych se zeptat zda koupě pomocníků za peníze je možná celoročně nebo musím čekat na ty jejich nabídky?

Vím, že jsem měla nabídku snad za 30 korun na měsíc a poté už za 150 korun, to jsem si ale řekla, že počkám až na tu výhodnější nabídku, ale teď zjišťuji, že bych pomocníky brala i za tu dražší cenu :D.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ritterca

Předplatné měsíčních pomocníků si můžeš koupit, kterýkoliv den v roce v bance ve městě.

Jednou v měsíci bývá možnost koupit tyto pomocníky za výhodnou cenu, 150 Kč.
    A samozřejmě se objevují také individuální nabídky (modrá kabelka), kde bývají k určitému obnosu florenů, také příslušný počet hodin pomocníků. Ale toto je nepravidelné a nedá se na to spoléhat.

Fajn hru pezt

4. khankaaa70

khankaaa70 Pisálek fóra

Dneska jsem splnila úkol v družstvu a měla jsem dostat jako odměnu --všichni pomocníci na 36 hod---,ale nic jsem nedostala.I když jsem se odhlásila a přihlásila.předem děkuji za odpověd´.

5. Ahoj khankaaa70
    je škoda, že jsi nenapsala který úkol jsi splnila. Domnívám se, že jsi získala kupon na pomocníky.
    Ten najdeš v ovládacím okně "kombajnu" a můžeš ho aktivovat tehdy, kdy se ti to hodí a kdy jej potřebuješ.

Zkontroluj prosím časové údaje v okně pomocníků - signalizace, že jsou aktivní jsou ona zelená zatržítka u ikon jednotlivých pomocníků (kombajn, secí stroj, chovatel a stavitel)
    Pokud zjistíš, že pomocníci jsou neaktivní, (a už jsi hru vypnula a znovu se přihlásilaú budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu)
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    přeji prima farmaření

EDIT - ano, v úkolu Strašidelný zámek 8 jsou pomocníci, kteří se aktivují okamžitě. Je tedy zásadní, kdy jsi úkol splnila. Pokud dnes a pomocníci nejsou aktivní zkus prosím ještě jednou restartovat hru (vyp/zap) jestliže to nepomůže, budeš se muset obrátit na herní podporu.
    Jestliže jsi ale úkol splnila již dříve, časová dotace pomocníků už pravděpodobně vypršela.

Naposledy upraveno moderátorem: 11/7/17
  6. khankaaa70

khankaaa70 Pisálek fóra

Byl to strašidelný zámek úkol 8.

7. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj zdravím a prosila bych o radu kde najdu informaci o novém premiu , staré mi brzo skončí a já to nemohu najít děkuji

8. Ahoj babicka38
    základní informace o nových prémiových výhodách najdeš ZDE
    Přeji hezký den

9. khankaaa70

khankaaa70 Pisálek fóra

Úkol jsem splnila dnes ráno a počítač jsem i restartovala.

10. khankaaa70
    v tom případě se prosím řiď radou, kontaktuj herní podporu. Využij odkaz, který jsem ti v předchozí odpovědí nabídla.
    Odpověď z herní podpory očekávej na svém e-mailu, který máš ke svému hernímu účtu registrovaný.

11. babicka38

babicka38 Magnát fóra

děkuji jdu to študovat

12. sdman

sdman Pisálek fóra

Zdravím, chci se zeptat když mám bedny s překvapením jak je mohu otevřít? Četl jsem něco o magickém stonku (leden 2017), ale nikde jsem ho nenašel je nějak možné ho získat nebo jsou mi bedny již k ničemu? Děkuji

13. Ahoj sdman
    bedny získané buď z dekorací,nebo z řádku na Magickém stonku najdeš v inventáři, levá lišta, ikona "bedna", > ikona "vázižka, záložka "Spotřební zboží".

Vše o bednách najdeš - popis ve FAQ (klikni)-> Bedny

14. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

chtěl bych se zeptat, proč se mi nezobrazil v nabídce stromů 5x podivuhodný strom Cairngorm ze Senzace v lastuře,který jsem si vyzvedl?

15. babicka38

babicka38 Magnát fóra

zdravím prosím mám ještě jeden dotaz dneska právě mám na farmě nabídku ke koupi za 260kč když na ni kliknu objeví se mi cedulka že mi končí výhodné bonusy a že si kliknutím mohu prodloužit opět na rok nerozumím tomu to by znamenalo že by mi sloužilo staré premium i nadále ? díky za odpověd

16. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný deň, neviem čo sa stalo, ale už dva dni mi na farme nejdú posielať správy, ani nič písať ( vyhľadávač, mlyn a pod.) Vie mi niekto poradiť? Všetko vyčistené, všetko vyzerá v poriadku a nejde to ani po obnovení, ani po vypnutí a znovuzapnutí farmy. Kde môže byť zrada?

17. babicka38
    ne, staré prémium se zcela určitě neprodlouží. Vypadá to, že máš uložené údaje platební karty a po vypršení starého préia se ti automaticky (odečtem částky z karty) aktivuje nové prémium.
    Doporučuji pročíst si příspěvky, které se týkají přechodu na nové prémium -> ZDE (dotaz hráčky evainfo se sice týká trochu jiného problému, nicméně BA danda-vnovis v následujících postech popisuje podrobně přechod na nové prémium).
    Jestliže by ti i tak nebyly některé kroky při nákupu prémiových výhod jasné, obrať se prosím do stejného vlákna na který jsem ti dala odkaz.
    Přeji fajn hru :)
    Ahoj LubicaKrakova
    zkus prosím hru spustit v jiném prohlížeči, než ve kterém běžně hraješ a vyzkoušej funkce, které ti dělají potíže.

Ahoj hnojaka
    doporučuji restartovat hru (vyp/zap) a po té využít v inventáři funkci "Hledat" - nastav si záložku "Vše".

Naposledy upraveno moderátorem: 11/7/17
  18. babicka38

babicka38 Magnát fóra

děkuji

19. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Jáji, to je zaujimavé, všade inde to ide, len v tom mojom nie. No čo, keď budem chcieť písať, budem sa musieť sťahovať:oops:.
    A ďakujem za odpoveď.

20. LubicaKrakova
    není rozhodně zač, rádo se stalo. Ještě tedy zkontroluj aktuálnost prohlížeče ve kterém běžně hru spouštíš, nebo se poraď s kolegy v Technických dotazech ;) :)

LubicaKrakova tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.