Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj WIKKI
    pokud jsi ve Škole farmářů máš v liště sousedů svého mentora a své "spolužáky" ti se ale jako sousedé nepočítají.
    Doporučuji nahlédnout do vlákna (klikni)-> "Hledání sousedů pro farmu" a přidat si jako souseda některého z hráčů, kteří také hledají sousedy, případně si můžeš sama podat v tomto vlákně inzerát.
    P.S.: Příště prosím vypni CapsLock (psaní velkým písmem) je to považováno za křičení a porušuješ tím pravidla chování na fóru.
    Přeji prima farmaření

2. alena2220

alena2220 Zelenáč fóra

Už fakt nevím jedna hra za druhou a hlavně kam to napsat. To je samé nemáš oprávnění, Hlavně že mám oprávnění platit!!!! A začíná mne to nadzvedat. V poslední době se to už nedá ani kontrolovat, dnes se mi vypařily dárkové stromy!?!?!?
    Opravdu chci vyřešení a ne že mi rádoby nějaký šéf napíše ----- stížnost dejte tam a tam. Je to výsměch, nikdo neodpoví.

3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj alena2220,
    nejsem nějaký rádoby šéf a hlavně nevím co tě začíná nadzvedávat a co se nedá kontrolovat. Prosím vyjádři se konkrétněji, ať tvůj problém můžeme řádně pořešit. Také nevím co myslíš pojmem dárkové stromy - jedná se o Kouzelné stromy, která občas v akci dávají padátka? (na to zelené klikni a naskočí ti tabulka se zmiňovaným stromem).

Pokud vím, tak moderátoři se snaží hráčům odpovědět co nejpřesněji a pokud to nelze vyřešit zde na fóru, tak jej odkážou na herní podporu, kde se hráčům také snaží vyjít maximálně vstříc.

Apachie1 tohle ocenil(a).
  4. Žandov

Žandov Zelenáč fóra

• Prosím, nepiš dva a více příspěvků pod sebou, použij tlačítko upravit, pezt
    ahoj žandov proč mi nevpadne dřvěné kladivo nemohu rozšířit výrobny

Naposledy upraveno moderátorem: 8/7/17
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Žandov

Dřevěné kladivo patří mezi vzácnější nářadí, proto při sklizních vypadává málo.
    Ovšem můžeš posílit jeho vypadávání vyšlechtěním plodin ve skleníku a to chřest a nebo květák.

Když budeš mít tento bonus vyšlechtěn a aktivován a zasetou jednu z plodin tak je vypadnutí téměř zaručeno. Mě osobně z vyšlechtěného chřestu z jedné plochy spadne 2-4 dřevěná kladiva.
    Vše o šlechtění plodin ve skleníku najdeš v tomto vlákně Skleník

Příště prosím jen do jednoho příspěvku, nemusíš zbytečně zahlcovat vlákno.

Fajn hru pezt

skalara.v tohle ocenil(a).
  6. Onapenne12

Onapenne12 Zelenáč fóra

řekli mi at v nastavení potvrdím svůj mail že dostanu nějaký bonus věci
    at opíšu jedno nebo druhý slovo nebo obě jako potvrzení nevím čeho tak mne to dál nechce pustit
    co tam mam psat?
    jak to mam psat?

7. pezt

Ahoj Onapenne12

Přejdeš do nastavení tvého účtu a to zde

Budeš vyzvána k odeslání potvrzení na email, který si použila k registraci.
    Tam následně klikneš na odkaz a bude adresa ověřena

Nicméně bonusy za ověření emailové adresy byly před nějakou dobou zrušeny, takže bohužel žádné nedostaneš.
    Ověření je hlavně kvůli změně hesla a také například pro komunikaci s podporou, kdyby se vyskytl nějaký problém.
    A kvůli krádeži herního účtu - neověřený email, není prokázaný vlastník

Fajn hru pezt

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  8. Ahoj matlafous123
    podle FAQ je PH šlechtěnců tebou zmiňovaných kukaček taková: ZDE Ve tvé tabulce se liší PH kukačky stavitelky. Je škoda, že jsi neuvedla zdroj tabulky.

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

*JÁ* Zdrojem byl archiv FAQ (prvni odkaz, ktery mi nasel google pod heslem "farmerama protihodnota"), takze spis moje chyba, kterou jsem si uvedomila pozde. Diky.

10. matlafous123
    v pohodě :D archív je prostě archív :D čerstvé je vždy lepší :D
    Fajn hru.

danda-vnovis a matlafous123 tohle ocenili.
  11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkné odpoledne, dává drak SH i v parcích nebo jen na farmě a baha?

12. pezt

Ahoj janaj

Když dává nějaká dekorace určitý bonus tak je jedno, na které ploše je umístěn. Samozřejmě s podmínkou, že na danou plochu lze umístit.
    Ano, Mystický drak dává i v parcích 2 SH

Fajn hru pezt

janaj tohle ocenil(a).
  13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Díky, já jen že mi to grafika neukazuje :)

14. pezt

janaj

Není zač ;)
    Nevím jakou grafiku myslíš, ale můj screen je z parku a zobrazuje info okno k dekoraci ;)

janaj a danda-vnovis tohle ocenili.
  15. janaj

janaj Velvyslanec fóra

No, když sklízím třeba na baha Domek pro drůbež, objeví se mi vpravo dole, že mi přibylo nářadí. U draka v parku ne, sklízím ho kombajnem.

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

potvrzuji - toto SH se v grafice vpravo dole (to, co vypadlo), neobjevuje - ze stromu ano

janaj tohle ocenil(a).
  17. pezt

janaj a Medvánek

U těchto dekorací, se získané předměty při sklizni neukazují.

18. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Ok, díky :)

pezt tohle ocenil(a).
  19. pezt

janaj tohle ocenil(a).
  20. bojink93

bojink93 Rádoby autor

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,při hře kupování do řádku Sportovní rybolov jsem si to koupila celý řádek a ten poslední obrázek se neukázal,říká mě to ,že ho nemám ,poradíte jak na to?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.