Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mirbel46,
    pokud jsi zaškrla obnovit každý měsíc, musí být v bance také uloženy platební údaje, aby si systém mohl požadovanou částku strhnout z účtu. Zkus hru restartovat - odhlásit se a znovu se do ní přihlásit a pokud premium nenaběhne, tak kontaktuj herní podporu. Ještě můžeš ověřit v bance, jestli ti částku strhli (byl tam dostatek financí).
    Brzké vyřešení problému.

2. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Děkuji moc za odpověd a vše ,jak popisuješ je a bylo v pořádku a nové Premium se aktivuje téměř až za hodinu.Přeji hezký zbytek dne.Mirka

3. vasicci

vasicci Rádoby autor

Ahoj, prosím o radu a děkuji za odpověď. Při právě skončené hře Blázen do rybaření jsem si koupila v obchodě stonek - měl dávat body a 1 rybu, ale nemohu ho najít, tak prosím o radu . Děkuji

4. sopti

Ahoj vasicci,
    zkus v nebi použít vyhledávání - přepni si na všechny stonky a do vyhledávácího políčka si zadej část názvu stonku - "Blázen" a stonek se ti objeví, pokud jsi ho opravdu zakoupila.
    Hezkou hru

5. gereta

gereta Pisálek fóra

zdravím,teď jsem sklidila výběh pro pandy III-červený - BZ přibyly cca 990 a když najedu na tuto stáj, ukazují se BZ 1190,může mi to,prosím, někdo vysvětlit ??? a není to jen u této...:oops::cry:>:(

6. sopti

Ahoj gereta,
    u mne vše v pořádku - teď jsem to kontrolovala. Nezačal ti náhodou po sklizení nějaký bonus? (bonus z řádku, řemeslný produkt, bonus z kola štěstí a jiné) Pokud ne a jseš si jistá, že máš na účtu nějaké nesrovnalosti, kontaktuj prosím herní podporu, která jediná může tvůj účet prověřit.
    Hezkou hru

7. hullk1

hullk1 Stálice fóra

• Mimo téma. sopti
    obidli medveda akci nedelam nemam dostatek potravin a mislite ze mam dost krejcaru tak to nemam.:sleepy:o_O:sleepy:

8. sopti

Ahoj hullk1,
    tvůj příspěvek patří do debatní sekce (nejlépe přímo do diskuze k možnosti zakoupení chlívků). Zde se pokládají dotazy a ten v tvém příspěvku nevidím, proto hodnotím tvůj příspěvek jako mimo téma (off topic).

9. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

kde se prosím dají získat box.rukavice,kromě tržiště?

10. il.ja

il.ja Pilný autor

Chtěla bych se prosím zeptat jestli by nešly koupit nějaké stonky,které se nám nepodařily získat při akcích třeba ingritina písnička,čas na hraní,malý pomocníci 2017 když máme dekorace je to škoda nemít stonky psala jsem na podporu ale nenapsaly mi dobrou odpověd děkuji moc

11. Ahoj il.ja
    nabídky ke koupi chybějících řádků nejsou sice časté, nicméně se sporadicky objevují. Je třeba sledovat pečlivě a pravidelně (klikni) ->"Oficiální oznámení" nebo vlákno "Akce" Zda bude možné někdy v budoucnu tebou zmiňované řádky dokoupit bohužel teď není známo a pokud se Realizační team hry rozhodne takovou nabídku hráčům udělat, dozví se to ve zmiňovaných odkazech.
    Přeji prima farmaření

12. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

díky za info

13. ANAWI1950
    rádo se stalo :)

14. -pipir-

-pipir- Zelenáč fóra

dobrý den nevim jestli jsem tu správně ale neotevřela se mi poslední mušle v řádku v kalendáři nevím co s tím :-(

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj -pipir-,

pokud máš otevřené všechny předchozí mušle, tak na ní klikni a pokud je otevřeny nemáš, tak je musíš nejdříve otevřít. Bohužel otevření předchozích, krom té dnešní, je možné jen za Floreny.

16. -pipir-

-pipir- Zelenáč fóra

právě že je otevřené mám a at klikám jak klikám zámeček je tam pořád:-(

17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

18. -pipir-

-pipir- Zelenáč fóra

díky za radu:)

19. WIKKI

WIKKI Zelenáč fóra

• Prosím nepiš velkým písmem. Porušuješ tím pravidla chování na fóru.
    AHOJKY,PORADTE MI,PROSÍM...MÁM 19 LVL A MAX SOUSEDŮ,PŘESTO SE NEMŮŽU DOSTAT NA DIVOKOU LOUKU.CO S TÍM :cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.