Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47
    ;) to nic, stane se, v tom návalu endorfinu se to mohlo stát i tak je to pěkný ranec štěstí :) (vytočit si tak pěkné bonusy)

2. Tally14

Tally14 Zelenáč fóra

moc prosím o radu jak někomu můžu psát a posílat dárky děkuji moc za odpověď

3. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Ahoj, prosím, kde seženu muškátovník? Nemůžu ho nikde najít v soškách k odemknutí za zlaté banány, jak ho získám? Děkuji Stáňa

4. Ahoj Tally14
    podrobný popis jak posílat dárky najdeš ve FAQ - (klikni)-> Sousedé a (klikni) Posílání dárků
    Ahoj Stana67
    strom Muškátovník bylo možné z Tajemných sazenic pro Bahamaramu.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Muškátovník. Plod - muškátový ořech lze koupit na trhu v záložce "plody stromů"

5. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

Ahoj Pezt,moc děkuji,kdysi jsem kupovala kombajn na měsíc za nižší cenu a se slevou 30% to stálo 115 kč,tak jsem se nyní nad tím pozastavila i po zdražení mi to přišlo moc.Ale nedá se nic dělat,holt budem víc makat ručkama.dÍKY,ahoj

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evicka435

Není zač:). Jasně bylo to dříve levnější, ale pořád cena v naší lokaci za pomocníky na měsíc je akceptovatelná, já již bez pomocníků ani ránu ;)

spuntka tohle ocenil(a).
  7. Charlotte30

Charlotte30 Zelenáč fóra

Pěkný den,nevim kde mám najit "mandragoru" a nebo kde ji pěstovat,nikde to nemohu najit a potřebuji to pro Alchymistu.Děkuji

8. Ahoj Charlotte3
    mandragora je přísada pro řemeslo Alchymista. Vypadává při sklizni. Stav počtu mandragory můžeš zjistit ve Stodole, oddíl ˇŘemeslo"

Popis ve FAQ řemeslo (klikni)-> "Alchymista"
    Přeji prima farmaření

zejdy66 tohle ocenil(a).
  9. stadole

stadole Aktivní autor

Ahoj. Zkoušela jsem si najít jak opravit čas na farmě.....ale asi to neumím....mám pravděpodobně špatně nastavený čas a nevím jak si ho opravit....předem děkuji za radu....přeji pěkný pohodový den......

10. Ahoj stadole
    K nastavení času se dostaneš po kliknutí na svůj nick v horní liště fóra a tam klikneš na "Předvolby"
    [​IMG] [​IMG]

Zkontroluj také, zda máš správně nastavený systémový čas v zařízení na kterém hraješ hru (PC, tablet, NTB)
    Přeji fajn hru

11. petřík225

petřík225 Zelenáč fóra

Potřeboval bych se zeptat , koupil jsem si v soutěži 5 bahamarama podiv. stromů a 3 jsem měl v inventáři (jiného druhu) zasadil jsem celkem 3 a zbytek se mi náhle ztratil. Potřebuju vysvětlení. děkuji petřík225

12. pezt

Ahoj petřík225

Zkus restartovat hru a znovu zkontrolovat inventář na bahamaramě a najít sazeničky Podivuhodný strom "Waikeke" pomocí vyhledávače

A také zkontrolovat rybářský obchod co jsi koupil za sazeničky.
    Nebo také prohledat inventář na farmě jestli jsi náhodou nekoupil sazeničky pro farmu a to Podivuhodný strom "Atlas"

Pokud se nenajdou budeš muset kontaktovat herní podporu na prověření, Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

13. petřík225

petřík225 Zelenáč fóra

Děkuju , nakonec je mám znovu v obchodě a příjemnou hru i tobě.

14. pezt

petřík225 tohle ocenil(a).
  15. Charlotte30

Charlotte30 Zelenáč fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Děkuji moc

Naposledy upraveno moderátorem: 3/7/17
  16. Charlotte30
    není zač, rádo se stalo :)

17. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Tak jsem si z rybaření koupila bednu s dárky. Prosím co to je a kde to najdu?

18. petřík225

petřík225 Zelenáč fóra

ja-pe

Je to bedna s dárkem uvnitř a najdeš ji v inventáři v položce spotřební zboží.

19. Ahoj ja-pe. Bedny (a nejen ty z odměn za rybaření) najdeš v levé liště, ikona "bedna" > "vázička" záložka "Spotřební zboží"
    Po kliknutí na ikonku "i" u bedny se dozvíš co může bedna obsahovat.

20. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Dobrý denh,nevím,jestli můj dfotaz patří sem.Mám Premium,které jsem zaškrtla,obnovit,každý měsíc.Dnes vypršelo a nové se mně ještě nepřipsalo,tak bych se chtěla zeptat,jak dlouho trvá,než se Premium na další měsíc obnoví,nebot mně nejenom zmizeli sousedé,ale nemám stálou vodu atd...... co k Premiu patří.Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.