Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zelene47

zelene47 Pisálek fóra

Děkuji za ochotu, teď jsem to zkusila po delší době a osel funguje. Hezký večer a díky.

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

3. leonka41

leonka41 Rádoby autor

ahoj chtěla bych se zeptat tedka se spustila akce rybaření a já si vzala
    bedýnku2x dárky nic nemám nevím kde jí mám hledat a kam se poděla jestli mužete mi na to odpovědět byla bych ráda pozdravem leonka

4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj leonka41,
    bedýnku hledej v inventáři pod vázičkou - záložka spotřební zboží.
    Hezkou hru

5. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Sopti co znamená zlatý lístek to na farmičce neznámo_O

skalara.v tohle ocenil(a).
  6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ahoj Mahira72,
    zlatý lístek je normální dnešní volné zatočení ;) . Jen je to někdy z minula.
    Hezkou hru

skalara.v a Mahira72 tohle ocenili.
  7. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahoj a hezký den.Mám dotaz,včera odpoledne jsem si vytočila na kole štěstí bonus 200% do stodoly na 24hod,pak ještě jednou večer 100% na 12hod.-štěstíčko-večer dávaly stromy16ks a zvířata 4ks,dnes 12hod vypršela,ale v liště místo200% mám jen 100% ještě na 9hod. A stromy už dávají jen 8ks a zvířectvo 2ks jo je to fajn,ale zajímalo by mě,jak je to s těmi 200%. to mi jako po vypršení té 12 hodinovky sebrali místo 100% tak 200%.Jak se to tedy počítá když se toto stane? Měla jsem radost,že jsem si poprvé vytočila tolik na 24hod.Děkuji za odpověď

Naposledy upraveno: 1/7/17
  8. satelit

satelit Hvězda fóra

Nenašel jsem diskuzi k akci ,,Řemeslníkovo potěšení".
    Jak mám chápat tuto nabídku:

[​IMG] [​IMG]

Když mám 5 řemesel tak to už pro mě není?

EDIT: *JÁ* díky za odpověď.

9. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

Přeju krásnou sobotu a mám takový malý technický dotaz,
    co prosím dostanu, když si koupím balíček mistra řemesla za 22,- kč, který obsahuje extra parcelu pro rozšíření staveniště,
    když mám aktivované všechny řemesla a všechny mám v pátém stupni ???

10. Ahoj marketka47
    bohužel s tímto problémem ti zde na fóru pomoci nemůžeme. Bylo by třeba prověřit co a jaké bonusy jsi získala a zde fungují korektně. To zvládne jedině herní podpora.
    Prosím obrať se s prosbou o pomoc na "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji brzké vyřešení problému.

Ahoj satelit
    jestliže máš všechna řemesla v 5. st. tato nabídka je pro tebe nevyužitelná, její zobrazení je pravděpodobně chyba. Předávám k prověření. Děkuji.
    EDIT zobrazení nabídky není chybou, zobrazuje se proto, že jsi dříve nevyužil nákup balíčku. Nicméně pořízení je pro hráče s aktivovanými základními řemesly bezvýznamná.

11. Ahoj hel.cak
    bohužel, zobrazení této nabídky u hráčů, kteří mají aktivována základní řemesla je s největší pravděpodobností chybou (předáno kolegům) a nabídka je pro tebe zcela nevyužitelná.

zejdy66 tohle ocenil(a).
  12. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

Děkuji za odpověď, a já už jsem se těšila, že nám připravují nové řemeslo :)

13. hel.cak
    Doplnění: zobrazení nabídky není chybou, zobrazuje se proto, že jsi dříve nevyužil nákup balíčku. Nicméně pořízení je pro hráče s aktivovanými základními řemesly bezvýznamná.

14. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

*JÁ* děkuji za odpověď,poslala jsem to na podporu,tak jsem zvědavá co mi odpoví.Asi to bude,abych se obrátila na vás;)

Re: děkuji za důvěru budu tomu také věřit,zatím mi napsali,že to berou v potaz,tak se nechám mileráda překvapit:)

15. marketka47
    to určitě ne :) věřím a přeji, aby se problém zdárně vyřešil.

zejdy66 tohle ocenil(a).
  16. janiiksamsa

janiiksamsa Zelenáč fóra

Hezký den, mám dotaz. Jak mám aktivovat mód dovolené, když už ho mám na stromě moudrosti aktivovaný. Jedu na dovolenou a nechci přijít o úrodu a bonusy. Děkuji za odpověď.

17. pezt

Ahoj janiiksamsa

Pokud jsi aktivovala mód dovolené na stromu moudrosti přejdeš do nastavení a tam je ikona kterou tuto dovolenou aktivuješ.

Fajn hru pezt

18. popelka-a

popelka-a Pisálek fóra

ahoj chtěla bych si zrychlit růst stromů na baha a nějak jsem se ztratila co mám použít - ampuli růsti? předem díky za odpověď

19. pezt

Ahoj popelka-a

Na zrychlení růstu stromů na bahamaramě je ampule růstu, tento produkt je potřeba použít před sklizní nebo před postavením stromů. Také na zrychlení funguje mazlíček Loď pirátského papouška, taktéž je potřeba aktivovat před sklizní nebo před výsadbou stromů, aby se účinek projevil.
    Během zrání lze použít pouze Zuzino ultrahnojivo

Fajn hru pezt

zejdy66 tohle ocenil(a).
  20. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

pezt,ahoj,tak dávám vědět jak jsem se svým dotazem uspěla.Tak nakonec mi napsali,že jsem to spletla já,že poprvé to bylo 200% na 12hod a podruhé 100% na 24hod a tak proto to zmizelo.Bl....ani slepá nejsem,no co stím nadělám:)nic;):sleepy:

Re:Nával endorfinu,to také nebyl,ten už mám za sebouxD;) i tak to bylo příjemné povzbuzení do hry.tak hezký den a večer přeji L.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.