Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Zorka341

Jsou tři části, a každá část se otevře jedním způsobem, můžeš začít libovolným způsobem odemčení.
    Osobně jsem otevřel první část koupením oblasti v Rama obchodě za 400 mincí, dále jsem aktivoval sochu ve Starověkém opičím chrámu za 40 Zlatých banánů, tím se mi otevřela druhá část. A naposledy jsem plnil úkol v družstvu Křišťálové vodopády I a tím jsem si otevřel třetí část.

Fajn hru pezt

zejdy66 tohle ocenil(a).
  2. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Ahoj, jaký strom dává ovoce tamarilo a do jakého úkolu se odevzdává cukrový meloun. Děkuji za odpověď

Naposledy upraveno: 24/7/17
  3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

jakou práci má metron když má kuřátko a co se tomu kuřátku dá poslat ?

4. pezt

5. pezt

Ahoj Honzulka05

Sice nevím co je "metron", ale předpokládám, že myslíš mentora. vše o mentor systému a kuřatech jsem ti dával odkaz v tvém minulém založeném vlákně všeobecná farmářská otázka

Všiml jsem si, že máš tendenci zakládat nové témata, ale jelikož jsou to vlákna s téměř totožným názvem stačí si vybrat jedno a v tom pokládat otázky, které se týkají farmy.
    Také bych doporučil prostudovat FAQ, kde se dozvíš vše potřebné, pokud by ti bylo něco nejasné, můžeš se na nás obrátit z dotazem.

Fajn hru pezt

6. kobyla123

kobyla123 Zelenáč fóra

prosím ,proč mi nepřišla dekorace cukrárna,co dává kupon,díky,,,,,,ajaj,již sem zabudla,dala sem ji jinam,už sem ji našla,díky

7. Tony5454

Tony5454 Pisálek fóra

• Mimo téma. sopti
    Jsem věčný stěžovatel ale bez úspěchu, RT neodpovídá !!!!
    Tak včera jsem třikrát kontroval mušle, vše v pořádku a ejhle, dnes zjistím , že jsem ji vůbec neotevřel a ještě tři dny před také ne. Tak nevím co asi hraji, budu zřejmě nesveprávný. Hlavně že zaplatím 23 fl a hra běží dál.

8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Tony5454,
    Pokud si chceš postěžovat - pak ti doporučím diskuzi k akci. Pokud chceš položit dotaz ( ten totiž v tvém příspěvku postrádám), pak jsi zde správně. Tvůj příspěvek hodnotím jako mimo téma.
    Jestli se ti zdá, že máš nějaké nesrovnalosti na účtu, můžeš kontaktovat herní podporu, která tvůj účet prověří.

zejdy66 tohle ocenil(a).
  9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kobyla123,
    Někdy se to stane ;)
    Hezkou hru

10. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

za chvíli končí akce ,tak jsem si to všechno chtěla zkontrolovat a nenašla jsem řádek na stonku, udělala jsem jen tu 1. část a dala jsem si všechny dekorace na místo a teď mám oba řádky prázdné a když na ně kliknu tak mě to navede do akce,,jsou oba řádky druhé části ,,co bych měla udělat abych je našla, hledala jsem postupně od začátku až do konce a nenašla,,

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Tonys*,

klikala jsi na řádek ze zašedlou ikonkou, tedy ten který se po splnění akce přesunul trochu níže. Pokud ano, tak prosím napiš na herní podporu, aby se na to někdo podíval.

Jak kontaktovat herní podporu?

12. terezka563

terezka563 Zelenáč fóra

• Zde na fóru je zakázáno používání více identit, pezt
    kdo je to mentor

13. pezt

Ahoj terezka563

Mentor je hráč, který se možnost se starat o přidělené nováčky ve hře a ukázat jim cestu ke hře a určitou pomoc v začátcích.
    Vše o mentorech a kuřatech najdeš v tomto vlákně Škola farmářů

EDIT: doporučil bych prostudovat pravidla fóra, protože na našem fóru je zakázáno používání více identit

Fajn hru pezt

Naposledy upraveno: 25/7/17
  14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

jak si mám otevřít křištalové vodopády když si nepěstuji na Baha

15. pezt

Ahoj Honzulka05

Přístup na Křišťálové vodopády je podmíněn otevřením přístupu na bahamaramu a to na stromu moudrosti za 50 hvězdiček.
    A pokud zatím nemáš napěstovanou potřebnou protihodnotu komodit na splnění úkolu v družstvu, můžeš otevřít jen nějakou část a to za Rama mince nebo za Zlaté banány, pokud nemáš ani tyto položky budeš muset ještě na tom zapracovat ať si odemkneš nějakou část této plochy.
    Vše o nové ploše najdeš v tomto vlákně Bahamarama: Křišťálové vodopády

Fajn hru pezt

16. stadole

stadole Aktivní autor

Mám malý dotaz...splnila jsem úkol baha zvěřinec 2...../1 mám už dávno/...ale nemůžu ho nikde najít.Odhlásila jsem se a znovu přihlásila a zvěřinec nikde...Poradí mi někdo co dělám špatně....děkuji za odpověď.

17. pezt

zejdy66 tohle ocenil(a).
  18. pezt

Vlákno bez reakce, tedy vyřešeno

Zamykám

19. pezt

Vlákno bez reakce, tedy vyřešeno

Zamykám

20. stadole