Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak po restartování v pořádku. Jen mě mátlo proč jeden šel vložit a druhý ne, když koupený byly oba? No nic už je to v pořádku.

2. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Aha, tak to děkuji, to se vyplatilo... ten 3. řádek byl velký, viditelný a zbytečný...

Děkuji za uvedení do reálného obrazu - opravdu jsem myslela, že mám koupené všechny řádky.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Katule008 a Gabraia

Nevím jaké řádky nebo kolik jste jich koupily, ale bylo to jak jsem psal, nemáte řádek, proto nejdou vložit ;)

Fajn hru pezt

duna.duna1 a danda-vnovis tohle ocenili.
  4. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Katule008, tvé tři dekorace hrášků, které jsi neměla v inventáři a bylo u nich plusko a asi si je hledala, protože u nich bylo plus máš vsunuté v jiném řádku nazvaném Jarní květiny - to je takový ten řádek se zelenými lístečky. viz informace herní podpory

danda

pezt tohle ocenil(a).
  5. Katule008

Katule008 Veterán fóra

danda-vnovis o těch vím, ty jsou v jiném řádku, ale nešly vložit ty co byly ve skladu, ale už je to v pořádku.

6. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

• dva příspěvky za sebou. sopti
    já mám všechny hráškové i melounové dávkovače,mám je v inventáři a stejně mi umístit nejdou,hodí mě to k nákupu,bohužel

ne,omlouvám se,našla jsem pár hrášků v řádku "láska V OBLACÍCH",tak určitě najdu i ty ostatní,díky za pomoc

Naposledy upraveno moderátorem: 18/7/17
  7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evicka435,
    všech 7 dávkovačů hrášků máš dle podpory ve 2 řádcích - takže hledej ;)

Pokud chceš něco dopsat nezakládej nový příspěvek - stačí u toho prvního použít tlačítko upravit.
    Hezkou hru a úspěšné hledání

8. -Dadyk-

-Dadyk- Pisálek fóra

prosím pěkně, poradíte mě? schovala jsem si domek pro drůbež,že ho dám na jinou plochu, a teď ho nemůžu najít, ani hledáček mě ho nenašel, zkusila jsem ho hledat pod názvem jak je v obchodě ,,slepičí vejce,, a ani tak se neukázal, ani po vypnuti ,,děkuji předem ,,

9. pezt

Ahoj -Dadyk-

Mazlíčky je třeba vkládat na plochu ručně nikoliv pomocí stavitele, a hledej Domek pro drůbež.

Fajn hru pezt

10. -Dadyk-

-Dadyk- Pisálek fóra

jak ráda bych ho tam dala ručně, ale já ho nemůžu najít ,a hledám ho pod ,,domek pro drůbež,, a pod ikonou vázička, to jsou dekorace,nic jiného mě nenapadá,

11. pezt

-Dadyk-

Restartuj hru a poté znovu zkontroluj inventář, pokud ani tak nenajdeš nezbývá než kontaktovat herní podporu aby ti pomohla ho najít Jak kontaktovat herní podporu

12. frfka11

frfka11 Zelenáč fóra

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Děkuji. *JÁ*
    Hezký večer,nevím si rady jak poslat na podporu žádost o prověření nesrovnalosti ve hře.Napsala jsem po druhé o problému toto:V akci,Tam a zase zpět,jsem dala šlechtit asi 420 medvědů,po skončení šlechtění a zkontrolování výsledků,byly zobrazeny místo medvědů bagry a medvědi se ztratili.Už jednou jsem psala,odpověděli mi,ale s odpovědí neslouhlasím.Když dám šlechtit 420 medvědů,mělo by se jich vyšlechtit 105,mám jich 88.z toho 52 z akce Třešnička na dortu,následující 3 vyšlechtěné medvědy taky z akce Třešnička na dortu a medvěda kozáka ze stromu moudrosti za hvězdičky a taky 210 SK co jsem použila je pryč.Pc jsem zkontrolovala dle rad z odpovědi a mám vše v pořádku.Psala jsem znovu a už mi to píše toto,:Vyber prosím druh problému,abychom mohli tvůj dotaz obratem zpracovat.
    ***příspěvky sloučeny***
    Tak ted mi znovu napsali z podpory,chybu našli a řeší ji.

Naposledy upraveno moderátorem: 21/7/17
  13. Ahoj frfka11
    děkujeme za informace.
    P.S.: Pokud chceš něco doplnit, dopsat, použij prosím funkci "Upravit" u svého původního příspěvku. Tím se vyhneš vytváření multipostů.
    Děkuji.

zejdy66 tohle ocenil(a).
  14. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

ahoj sopti,moc děkuji za informaci,omlouvám se a hrášky už jsou tam,kde mají být

15. sopti

evicka435, není zač. hlavně že se našli ;)

16. acerosenor

acerosenor Zelenáč fóra

Ahoj
    + z mých sousedů mi volal abych Vás poprosil o radu
    protože mu zkolaboval počítač a nezná teď heslo k farmě
    co má dělat aby se dostal zpátky ke své farmě děkuji

17. mariannaloncikova

mariannaloncikova Pisálek fóra

Potrebujem prosim pomoc,ako ziskam florenty bez kupy a co najskor,dakujem.

18. sopti

Ahoj acerosenor,
    při registraci do hry tvůj soused si zvolil registrační emailovou adresu. Když využije tlačítko zapomenuté heslo na úvodní stránce, tak mu heslo bude zasláno právě na tuto adresu.
    Přeji brzké vyřešení problému

Ahoj mariannaloncikova,
    Získat floreny máš možnost postupem (to je ale jen jeden floren za každý postup) a pak plněním úkolů v družstvu. Přehled úkolů, kde je možno získat floreny najdeš ZDE (na to zelené klikni)

Hezkou hru

19. tesi

tesi Pisálek fóra

Proč mi nejde sklidit chovná ohrada? Po 5-ti minutách čekání stále je tam letící čáp a vyšlechtěné zvíře se neobjeví. Dík za odpověď.

20. sopti

Ahoj tesi,
    zkus udělat Vše pro bezproblémový chod hry, popřípadě změnit prohlížeč.
    Abychom ti mohli poradit co nejpřesněji je potřeba uvést více informací - například prohlížeč ve kterém hraješ, zda sklízíš ručně nebo pomocí pomocníků, zda máš stabilní připojení k internetu. Příště poprosím s technickými dotazy do příslušné sekce - technické dotazy. Přece jen tam jsou kolegové v těchto otázkách více informovanější.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.