Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 18/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

prosím o vysvětlení,zakoupila jsem nové magické řádky po 60ti florenech a nechápu proč si mám ještě kupovat jednotlivé dekorace/t.j.melounů a hrášků/když je mám v inventáři z akcí.Děkuji

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -popelka1-

Zřejmě jsi si koupila jiný řádek, než jaké jdou do něj umístit dávkovače. Nebo ti nějaké chybí?
    Koupě vrátit nelze. Nicméně můžeš zkusit kontaktovat herní podporu a třeba ti dokáží vyměnit řádek, který jsi si koupila za ten, který by se ti hodil více, ale tato možnost není stoprocentní. Jak kontaktovat herní podporu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj evicka435

Nikdo tě nenutí tyto dekorace kupovat, pokud je máš tak je vložíš do příslušných řádků a obláčků. Nabídka je pro ty, kterým některá dekorace chybí a nebo je třeba chtějí využít jinak.

Fajn hru pezt

3. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

• Prosím, nepiš dva a více příspěvků pod sebou, použij tlačítko upravit, pezt
    aha,můj dotaz zmizel,pročpak?ptala jsem se proč kupovat dávkovače,když jich mám plnou.....zásobu z akcí,ještě jednou děkuji,fakt je,že si musíčlověk pořádně přečíst nabídku,dát totiž za řádek 60 florenů a pak ještě skoro 200 za dekorky se mi zdá hodně drahé a zavádějící,zvlášt,když je mám v inventáři,nebo že by to byl na hráče finanční chyták????děkuji

aha, nezmizel,pardon aleráda bych je umístila,ale u dvou dávkovačů je přece znaménko + a tudíž naskočí obchod,tak nevím jestli dělám něco špatně

Naposledy upraveno moderátorem: 18/7/17
  4. pezt

evicka435

Tak jsou dvě možnosti, proč máš u dávkovače modré plus a nákupní košík, první je, že máš dávkovač umístěn někde na ploše nebo v jiném řádku v nebi a druhá možnost je, že potřebné dávkovače nemáš.
    A jak jsem psal výše nikdo tě nenutí řádek a natož dávkovače kupovat, pokud chceš kup, pokud ti chybí dekorace máš možnost si je dokoupit, jinak můžeš tuto nabídku ignorovat.

terkacheerka tohle ocenil(a).
  5. babicka38

babicka38 Magnát fóra

dobrý den prosím chci se zeptat jinak když si řádek s melounový a hráškový nekoupím zmizí po akci nebo mi zůstanou šedivý děkuji

6. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Prosím proč mi nejdou umístit hrášci na stonek.Děkuji za odpověd

7. pezt

Ahoj babicka38

Řádky je třeba zakoupit, po akci nezůstanou.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Batory

Specifikuj nejdou umístit.
    Buď nemáš potřebný řádek zakoupen a nebo pokud ano, nemáš potřebné dekorace ve svém inventáři.
    Pokud platí druhá možnost je třeba zbourat potřebné dávkovače z ploch a popřípadě jiných řádků aby šly vložit do nového řádku.
    A nebo jsi akci kde se dávkovače daly získat neplnila nebo jen částečně a nemáš všechny potřebné dávkovače.

Fajn hru pezt

8. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

ahoj pezt ja se zeptám znovu řádek jsem koupila dekorace mám z her které sem získala poctivou hrou a dekorace mi nejdou umístit do stonku a mám jich v bedne a né na ploše tak v čem je chyba.

9. pezt

-popelka1-

Je také otázka jaký řádek jsi koupila a jaké dávkovače máš v inventáři, protože všechny řádky jsou vidět v nebi, ale lze je umístit jen na koupený řádek.

10. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Pezt ani nevím jak se mám omluvit za způsobené potíže se mnou než si mně vysvětlil co za řádek jsem si koupila.Pře ostatní dám sem odkaz mám stonek kde jsem umístnila různe dekorace a on mi bude dávat bonusy a body akční rostliny.Radost mám hlavne z toho že po skončení akce mi nebudou šedivé stonky svítit,protože títo stonky již nekoupim doufam že to pomůže i ostatním hráčum pochopit.

11. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Koupila jsem řádek a některé hrášky již mám,ale chci je umísti a hned mně to hodí na koupi hrášků.

12. pezt

-popelka1-

Není zač se omlouvat, někdy se to stane, že je člověk příliš zbrklý. Pokud je vše v pořádku není co řešit:)

Fajn hru

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Batory

Pokud máš u některých dávkovačů na řádku modré plus a košík, znamená to že potřebný dávkovač nemáš ve svém inventáři a to znamená že je máš někde na ploše nebo v jiném řádku a nebo si je nezískala v akci. Další možnost je že jsi koupila jiný řádek, než jaké se snažíš umístit dekorace, protože všechny řádky jsou vidět v nebi i když ho nemáš koupen.

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  13. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Pezt - asi chápu dotazy hráčů - máme dávkovače z her, koupili jsme řádky, ale když chceš umístit dekoraci z inventáře, tak automaticky naskočí nabídka dávkovačů za floreny (obchod ne inventář)

14. pezt

Ahoj Gabraia

Mám koupeny všechny 3 řádky a dávkovače šly vložit naprosto bez problémů.
    Nějak vlastně nechápu na co se ptáš.
    Pokud máš dávkovače v inventáři a nejdou ti vložit do řádku, nemáš koupený příslušný řádek.
    Pokud máš řádek a u některého dávkovače máš modré plus a košík, znamená to, že patřičný dávkovač není ve tvém inventáři, což může znamenat že ho máš někde na ploše nebo v jiném řádku a nebo jsi tento dávkovač nezískala.
    Žádná další možnost není, proč by nešly dekorace vložit do řádku.

Fajn hru pezt

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  15. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Ani se neptám, jen vysvětliji, že chápu dotazy výše. Řádky koupeny mám... ale nejdou vložit dávkovače. 3. řádek mám obsazený.

16. pezt

17. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Další možnost by byla,aby to fungovalo....
    Hledám, jak sem nastrkat obrázky, aby bylo vidět, že není chyba u nás, co nám to nejde...
    Koupené řádky:

Inventář:

Snaha vložit dekorace:

Naposledy upraveno: 18/7/17
  18. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Petz ...mám ten samý problém, řádky koupeny, dávkovače hrášků vidím ve skladu v dekoracích, ale když kliknu na šedý obrázek tak mě to hodí do obchodu ke koupi, přitom Melounový řádek úplně v pohodě vloženy všechny dekorace.

19. pezt

20. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Gabraia a Katule, děláte tutéž chybu, kterou sem omylem udělala i já. Každý řádek se kupuje samostatně a aby dekorace šly vložit, je třeba zakoupit tyto řádky a ty zakoupené nemáte viz screen a šipky

Neříkám, že to není matoucí, je to matoucí a udělala sem stejnou chybu jako vy dvě.

danda

pezt tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.