Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 06/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem novafarmicka, 25/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

no myslím si že o hře ještě toho nevím uplně vše jsem totiž mladý hráč je mi teprve 12 let tak to je způsob na to proč se toho chi dozvědet nejvíce ale mentorství mě fascinuje teď ze všeho nejvíce když jsem dorazil do levlu 91 jak dlouho budu nejspíše čekat ?

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05

Bohužel, jak jsem psal, kritéria pro výběr neznáme, ale dle zkušeností je to asi aktivita, výše levelu a ještě asi další. Také je možné, že se mentorem také nikdy stát nemusíš.

3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

hlavně zaleží na tom koho RT vybere ?

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05

RT nastavil systém a ten mentory vybírá.

5. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ahoj mohl bych se zeptat v jakém levlu jsi měl první kuře ty ?

6. Ahoj Honzulka05
    tato sekce je určena pro dotazy, nikolivěk pro soukromou korespondenci a debatu.Také bych tě ráda upozornila, že není nutné zakládat nová vlákna kvůli dotazu, v sekci je, myslím, dostatečný počet tématických vláken ve kterých může pokládat své dotazy ke hře. Vytvářením zbytečných nový vláken zahlcuješ fórum a to se stává nepřehledným.
    Pokud bude kolega Pezt chtít odpovědět na tvůj dotaz, po jeho odpovědi toto vlákno uzamknu.

7. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ahoj *JÁ* mohla bys toto vlákno uzavřít prosím nebo to mám nechat na kolegu pezta

8. Honzulka05
    ano, mohla.

9. likantrop1

likantrop1 Zelenáč fóra

Ahoj
    Mám problém
    Chtěl jsem si zakoupit pomocníky na 30 dní ale při zadávaní kreditní karty jsem omylem klikl na udaje staré karty. Nahodilo mi to,že udaje nejsou správné.
    ted když chci zadat platbu tak se mi neobjeví se mi možnost platit kreditní kartou.
    jak nebo co mám udělat abych opět mohl platit kreditní kartou.

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj likantrop1,

s tímto problémem se musíš obrátit na herní podporu, při zadávání vyber obecné otázky ne problém s platbou.
    Jak kontaktovat herní podporu?

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  11. likantrop1

likantrop1 Zelenáč fóra

mužu tam psát česky nebo jiný jazyk??

12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

linatrop1, klidně piš česky - na podpoře ti i česky odpoví

13. likantrop1

likantrop1 Zelenáč fóra

už jsem tam napsal tak doufam,že to oblokuji jinak konec farmeramo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.