Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 06/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem novafarmicka, 25/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Co se o5 děje??? nelze se přihlásit !!! fakt super konec akce a farma nejde..., za moment razím do práce a nedokončím kvůli výpadku!!

2. Ahoj babiadaniel25b
    jsou to jeho spolužáci ze Školy farmářů, takže jakmile skončí u tebe coby kuře, může si vybrat jiné sousedy.
    ==============
    Albyk a Lustr2
    prosím o strpení, žádný výpadek není hlášen, u mě farma běží normálně. Pokusím se zjistit o jaký problém jde.

3. lustr2

lustr2 Pisálek fóra

uz to jede ... naskocila normalni obrazovka a pak po zadani jmena a hesla to kopalo na kratkou pauzu a pri kliknuti na tlacitko DO fora to hazelo stranku s "krizkem" jako "dead page" ;) No nic, uz to jede.

Ja jsem na trhu AX (jinem serveru) a mne to jelo uplne normalne, takze pokud nejsi na stejnem serveru tak to neproveris ...

4. lustr2
    díky za info.
    P.S.: ;) věř, že bych opravdu neobíhala všechny trhy (servery) ;)
    pro ověření se chodí jinam :D

5. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ahoj když mám 537 akční rostliny (farmářská taštička) jak jí můžu napěstovat abych dostal stonek

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Honzulka05

Bohužel nemám věšteckou kouli abych věděl co už máš splněno, nicméně řádek je odměna za splněný 4 level postavy Blanky.
    A jak pěstovat ti snad nemusím říkat, to už by jsi za tu dobu co farmaříš, měl znát.

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  7. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

chtěl jsem se zeptat jestli je něco na urychlení času akční rostliny aby nerostla 7 hodin je na to nějaký bonus ?

8. pezt

Honzulka05

Přímo bonus na zrychlení růstu akční rostlin není.
    Můžeš použít vodu, hnůj, a taky superhnojivo, posílené o řemeslný produkt vánočku a bílou nevinnost, popřípadě kaštanový řádek.

9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

no superhnojivo skouším získat z úkolů,vánočku i bílou nevinnost jsem měl dát 1) před použitím na pole 2) do jakého slotu se vůbec dávají ? a kdybych měl kaštanový řádek tak bych měl větší možnost rostlinu sklidit za kratší čas ale já ho ještě nemám a taky jsem ho dřív nezískal

10. pezt

Honzulka05

Řemeslné produkty pro zvýšení účinku superhnojiva je potřeba sníst před pohnojením superhnojivem a potřebují zlatý slot.
    Pokud nemáš kaštanový řádek nedá se nic dělat.

11. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

v jaké akci šel tento řádek získat ?

12. pezt

13. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

a je ještě nebo bude na přidání více efektu pro superhnojivo ?

14. pezt

Honzulka05

Hele ty mě tady zkoušíš, nebo si chceš vyloženě dopisovat?
    Na zvýšení efektu superhnojiva účinkuje ještě runa na stromě moudrosti, Urychlený růst, která snižuje čas růstu o 60 % místo původních 50 %. A to je vše.

15. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

děkuji za odpovědi musím přiznat že mi to trochu pomohlo

16. pezt

Honzulka05

Nemáš zač ;)

Vyřešeno
    Zamykám

17. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Chci se zeptat na jakém principu jsou nastavovány jednotlivé farmy ohledně:
    vypadávátek - zejména akčních
    kola štěstí
    tajemných stromů, stájí apod
    beden

1.Jak je možné, že mi akční padátka padají VŽDY cca o 10 méně z jedné plochy (ze stejných rostlin) než sousedům a to mám aktivovanou legendu a sousedi nemají žádné Johny Citrony (ani já ne)apod
    2.Jak je možné, že někomu vypadne z bedny s krejcary milion a mě ještě nikdy nevypadlo víc než 1000 krejcarů
    3.Z kola štěstí mi padají v 99% parfémy a řemeslné přísady i když kolo třeba obsahuje 3x superhnojivo, +1 plodina, pegas apod. Můžu točit do zblbnutí a bude stejně padat sůl (a to nemám pekaře aktivovaného) nebo madragora nebo taky jablečná marmeláda když vypadne 2000 BZ tak mám svátek.
    4. Z tajemných stájí mi vypadne tak možná oranžový kurník atd atd

Je tahle hra tzv strategická a nebo hazardní, a to ještě hazardní jen z úhlu pohledu jak je realizátorům firmy který farmář sympatický- protože oni nastavují algoritmus farem???????????????,

Nebo dělám něco špatně já??

Naposledy upraveno: 18/6/18
  18. Ahoj Tribeca*Borghski
    asi tě hodně zklamu, ale na tvé početné dotazy v podstatě neznám odpověď. Fundovaně by ti mohl odpovědět snad jen někdo z IT případně členů Realizačního teamu hry.
    Počet padátek je ovlivněn mnoha faktory, nejen legendou či počtem JC.
    Zkus si pročíst (klikni)-> "Jak na vypadávátka" možná najdeš něco, co by ti s padátky pomohlo (rady uvedené ve zmiňovaném vláknu ale neplatí pro speciální plochu, na které právě probíhá fotbalová akce ;) )

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Zdravím chtěl bych se zeptat ohledně mentorství potřebuji je znát než dostanu kuře.
    Co má mentor za povinnost když dostane kuře a jak se o něj mám starat ?

20. pezt

Ahoj Honzulka05

Vše o mentorství se dozvíš v tomto vlákně Škola farmářů
    Můj osobní názor je takový, že ty by jsi potřeboval sám mentora, dost dobře si nedokážu představit, že by jsi měl dělat mentora ty.
    Každý hráč, který se stal mentorem, má svůj systém "výchovy" a každý si ho vytvořil sám.
    A za další, myslím si že v nejbližší době se asi mentorem nestaneš, jsou tu hráči, kteří hrají daleko déle, a ještě mentoři nejsou.
    Přesná kritéria výběru, ale neznáme.

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.