Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 06/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem novafarmicka, 25/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. stefanyp

stefanyp Pisálek fóra

Ahoj,
    na přelomu měsíců května a června byla možnost zakoupení balíčku ke zrychlení postupu na farmě od tuším 250 - 1500 násobku BZ, po zakoupení v bonusech se toto nyní nezobrazuje, pravděpodobně tedy ani nepřipočítává, dokonce jsem tuto nabídku již ani nenašla ve v akcích.
    Koupila jsem 31/5 zrychlení 1000x, prosím nějaké vysvětlení, případně opravu.

3. Ahoj stefanyp
    jestliže máš dojem, že na tvém herním účtu došlo k chybě, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu, kde prověří co se na tvém účtu stalo - toto zde na fóru řešit nelze. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Nabídka prodeje košů pro navýšení zisku BZ byla jednorázová, již skončila a lze předpokládat, že se již opakovat nebude. proběhla ve dnech 30.5. 16:00 hod. do 6.6. 16:00 18:00 hod
    Podrobnosti a celý popis najdeš ZDE
    Přeji prima farmaření

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ještě dodám, že to bylo jen zrychlení na určitou dobu, tuším týden, takže pokud bonus zakoupila 31.5., dnes už vážně fungovat nebude, neb je 11.6.. :)

Tak jsem to dohledala a skutečně zakoupený bonus trval jen 168h = 7dní. Tzn, dle toho, co hráčka uvádí měl skončit 7.6.

Naposledy upraveno: 11/6/18
  5. MatysekKamilek
    proto. aby hráč dostal veškeré informace byl v odpovědi i odkaz na podrobný a oficiální popis ;) :)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  6. MatysekKamilek

*JÁ*: JÉÉÉ, to jsem přehlédla...:cry: Asi bych měla jít spát večer s mímoušem, to její noční vstávání a v 6 je vyspinkaná už má následky.... :p

7. MatysekKamilek,
    ;) spánek je moc fajn v každém věku a čase :) i babičky od vnuček rády spí.

8. milena8111

milena8111 Pisálek fóra

Dobrý den, chci se zeptat, proč některé dekorace nejdou sklízet kombajnem -Vikingská sauna, Neonová myš, Neonová kočka
    Díky za odpověď

9. Ahoj milena8111
    dekorace, které nejdou sklízet kombajnem mají většinou nějakou "vlastnost" - dávají bonus, případně bedny apod, nebo jde o domácí mazlíčky. Tebou zmiňované dekorace dávají bonus a je tedy na tobě, kdy dekorace odklikneš ;)
    dekorace (klik)-> Vikingská sauna +25% BZ na 2 hod ze zeleniny na Farmě
    dekorace Neonová myš - +5 % rychlejší produkce v obydlí pro myši po dobu 1 hod.
    dekorace Neonová kočka - +5 % rychlejší produkce v obydlí pro kočky po dobu 1 hod.
    Popis ve FAQ - Dekorace

10. milena8111

milena8111 Pisálek fóra

Moc děkuji *JÁ*

11. milena8111
    :) rádo se stalo.

12. stefanyp

stefanyp Pisálek fóra

Děkuji za info, spletla jsem si dobu trvání s kombajnem, myslela jsem, že bylo na měsíc.

13. stefanyp
    není zač, nic se nestalo :)

14. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

prosím, kdo vyrábí barevné palety ?

15. Ahoj ANAWI1950
    barevné palety jsou produktem výrobny "Barvírna" - zvíře krocan.
    Produkt také můžeš koupit na trhu ve městě, záložka "Produkty"
    Popis ve FAQ - Výrobny - Barvírna

16. Jaroušek49

Jaroušek49 Rádoby autor

Prosím v Ofi v kalendáři je letní kalendář.nebude,nebo bude později ?????????????Díky za odpověď

17. MatysekKamilek

Jaroušek49: pokud vím vyšlo nové info, že bude od 14.6. už asi před týdnem

18. Ahoj Jaroušek49

Podrobnosti o změně začátku Letního kalendáře -> ZDE
    P.S.: Opravdu není nutné používat X otazníků, počet opravdu nezvýší důraznost otázky, ale naopak je to v rozporu s pravidly chování na našem fóru. Prosím pro příště se tomu vyhni. Děkuji.
    ===============
    Ahoj MatysekKamilek
    když už si dáš práci s odpovědí pro hráče, tak prosím zkus podat informaci konzistentní - tedy co nejobsažnější a konkrétní (např.: odkaz na ofi a pod).
    Díky :)

MatysekKamilek a elbedna tohle ocenili.
  19. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím, nevím si rady. Mám žáčka, kterému se v sousedech objevili tři přátelé hned na začátku hraní. Mají červené teploměry a nevykazují žádnou činnost. Nemůže se jich zbavit, protože v nabídce pravé lišty mu chybí popelnice. Nejdou vyřadit ani přes poštu - ukončit přátelství. Prohledala jsem všechno a nevím co bych poradila. Jestli máte někdo nějaké info, tak se podělte. Dík a hezký den.

20. lustr2

lustr2 Pisálek fóra

Ahoj, chtela bych se zeptat, proc se nejde prihlasit do hry. Dcera ma ucet na trhu BC a porad ji to vykopava pryc a pise ji to, ze je kratka pauza. Da se to nejak proverit? Ja mam trh jiny a funguje mi to ok. Nejde se ji ani prihlasit do fora, aby mohla nekam napsat. Diky za odpoved

Aaa tak uz to jede ... ale ta pulhodina byla super!! Pred koncem akce se to fakt hodi!

Naposledy upraveno: 12/6/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.