Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 06/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem novafarmicka, 25/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. Emča5232

Emča5232 Pisálek fóra

pezt myslela jsem ten černý rámeček a tam je napsáno třeba partew napsal například jestli by sis s tim věděl rady

Honzulka05 a slonička45 tohle ocenili.
  3. pezt

Emča5232

O žádném černém rámečku nevím co by jsi mohl myslet.
    Nicméně podle textu myslíš odpověď na zprávu, kterou jsi dostala.
    Nějak nemám představu co by jsi s tím chtěla dělat.
    Prostě ti příjde zpráva, po přečtení zvolíš odpovědět, napíšeš zprávu a odešleš. Také si můžeš v přijatých a odeslaných zprávách daného hráče přidat do přátel, ale vše je popsáno v odkazech, které jsem ti dal.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

*JÁ* děkuji, snad se povede dřív než usne mimčo.... (Někdy usíná i 1,5h)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. janinecka2

janinecka2 Pisálek fóra

dobry den mam spoluhracku ktera ma u podpory americkou vlajku a jinak ma nastaveni v ceskem jazyce jak se ta vlajka da zmenit na ceskou dekuji za odpoved

6. pezt

Ahoj janinecka2

Zřejmě myslíš že má v bance ve městě americkou vlajku.
    Spoluhráčka se musí obrátit na herní podporu, tam by ji měli s tímto problémem pomoci.
    Jak kontaktovat herní podporu
    Při vyplňování formuláře je potřeba zvolit obecné dotazy a následně popsat svůj problém.

Fajn hru pezt

7. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Nemohu na jít kde aktivovat svatou bazalku,pro krmivo delfínů,poradíte? Děkuji;)

*Já* moc děkuji za rychlou odpověď,ať se ti daří,pa.:inlove:;)

Naposledy upraveno: 6/6/18
  8. Ahoj zejdy66
    předpokládám, že krmivo pro delfíny se do mlýna dostalo omylem, takže ani plodina, které je potřeba není k dispozici.
    Nechám to prověřit.
    EDIT potvrzeno, jde o chybu, která se napraví.

9. Kulina1940

Kulina1940 Perspektivní autor

Nemohu se dostat do mlýna,proto nemohu mlít ani krmivo,proč-děkuji za odpověd.

10. pezt

Ahoj Kulina1940

Zřejmě si klikla na ikonu krmiva pro Delfínice. Jelikož je to chyba, která bude co nejdříve odstraněna, došlo k zablokování mlýna.
    Zkus restartovat hru pokud to nepomůže, budeš muset vyčistit prohlížeč tedy jeho cache, jak na to najdeš v tomto vlákně - Vše pro bezproblémový chod hry

Fajn hru pezt

Naposledy upraveno: 6/6/18
  11. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

V poslední době jsem velmi zklamaná hrou .. je čím dál složitější se dopídit správné odpovědi. Teď např. mám problé s připsáním platby SMSkou 79kč. NIKDY dříve se toto nestalo. Bohužel při rychlosti, jaká tu je a docela zbytečných otázek ve formuláři- kde vlastně tu správnou, kterou potřebuji ani nenajdu.. mi určitě uteče akce na slevu pomocníků. Jak k tomu přijdu ? Pravda poslala jsem jen jednu SMS a chtěla jsem poslat víc, ještě, že jsem to neudělala :(

12. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Alexandria1 - Pokud máš problém s platbou je třeba kontaktovat Herní podporu Jak na to >>KLIK ZDE<< Vyber prosím obecný dotaz NEVYBÍREJ - problém s platbou
    Vše jim přesně a podrobně napiš co se stalo.

Přeji prima hru

13. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

• Off topic - dodržuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    Príma hra, už to bohužel dááávno není.. je to jen a jen o kupování různých balíčku a pod. nějak mě to přestává po letech bavit :(:( normální cestou se snad dohromady žádná akce nedá zvládnout a proto kupujte.. kupujte, ať si vedení má z čeho namastit kapsy :(

14. Ahoj Alexandria1
    rozumím tomu, že jsi asi rozčarovaná, možná nazlobená, nicméně toto vlákno slouží pro dotazy hráčů ke hře. Kolegyně ti tvůj dotaz zodpověděla. Proto prosím příště příspěvky s podobným obsahem směřuj do některého z diskusních vláken - například (klikni)-> "Debata o všem možném"
    Jestliže máš problémy s plněním akcí, možná by se ti hodily rady, které můžeš najít ve vlákně (klik)-> "Jak na vypadávátka"
    případně se můžeš poradit se zkušenými hráči ve vlákně na který jsem ti dala odkaz výše ;)
    Přeji prima farmaření

15. ajfelovka

ajfelovka Pisálek fóra

dotaz mám z ovocního trhu 2 stromky ambroně kdybych při akci obchoduj a daruj jeden stromek darovala da se to poslat děkují za odpověd

16. Ahoj ajfelovka
    jakmile bude akce "Obchodu a daruj" můžeš jinému hráči darovat strom Ambroň.

17. forstlady

forstlady Pisálek fóra

ahojky nevím zda jsem tu správně ale potřebovala bych poradit kliknutím na zvířátko v akci far.výuka ho posunu na pole a ono se vrátí zpatky na co mám ještě kliknout všeho mám dost děkuji za radu a omlouvám se

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

forstlady,
    když přesouváš zvíře v akci Farmářská výuka, je potřeba, aby jeho postava "jako by se prosvětlila", pak ti půjde umístit. Hezkou hru

19. makyna4303

makyna4303 Rádoby autor

Dobrý den, otevřela jsem na Baha v pyramidě sochu velbloudí mumie a nevím, kde ji najít. Prosím o radu. Hraji již dlouho a stane se , že občas si nevzpomenu. Děkuji za pomoc předem.

20. Ahoj makyna4303
    mohla bys prosím upřesnit, kterou sochu ve které místnosti jsi si aktivovala? Velbloudí mumie je totiž (klikni)-> šlechtěnec velblouda
    Přehled Chrámových místností a soch - ZDE
    EDIT: aktivovala sis sochu s dárkem pro chov velbloudů, který obsahuje šlechtěnce - Velbloudí mumie - najdeš buď v chovné ohradě, nebo ve Stodole, záložka "Vyšlechtěná zvířata"

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.