Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 06/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem novafarmicka, 25/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anna32173

anna32173 Pilný autor

mám tam jen více BZ ze všech předmětů(hlavní farma) a jiný tam není

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

anna32173 - tak je to správně bonus z balíčku působí jen na hlavní farmě

upload_2018-6-2_11-5-20.png

Viz ofi cituji:
    Bonusy BZ nepůsobí na tropických plochách (tedy na TBZ) a v Měsíčním světě(tedy především ve Strašidelném domě).

Přeji prima hru

3. anna32173

anna32173 Pilný autor

ale podle Tebe tam mám označen jen jeden bonus a ne jako Ty rozepsány je to tedy v pořádku omlouvám se za dotaz a děkuji
    Edit děkuji za vysvětlení a hezký víkend

Naposledy upraveno: 2/6/18
  4. Farmářka_X

anna32173 - já mám v liště znázorněny všechny ty balíčky - ty pokud jsi zakoupila jen jeden budeš mít v liště jednu ikonu bonusového balíčku.

Přeji prima hru

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  5. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

Ahoj
    Dokončil jsem akci frapé olé a za mince nakoupil stonek i dekorace ale dekorace mléčný bar kterou jsem taky koupil v inventáři nemám

6. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Ahojky,chtěla jsem se zeptat na kuřata,mám jedno kuře(krom 4 dalších)kterému každý den posílám dárek-za to dostanu body,pak napíšu zprávu co jsem poslala-také kvůli bodům,ale u tohoto kuřete se mi za odeslanou zprávu body nepřičtou.Je to nějaká chyba?Už mi to dělá asi měsíc,pa.

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj renegaderro

Překontroluj, jestli jsi dekoraci nevložil někde na plochu (Park, Ostrov pokladů)
    Také zkontrolovat jestli jsi dekoraci nepoužil do jiného řádku v nebi.
    Pokud nenajdeš a jsi si jistý že jsi ji kupoval nezbývá než kontaktovat herní podporu, aby prověřila, kde se dekorace ztratila. >>> Jak kontaktovat herní podporu <<<

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj zejdy66

Tento jev je v celku běžný, většinou se to děje v důsledku toho, že hráč má více herních účtů na jednom emailu, proto vznikají takovéto chyby.

Fajn hru pezt

zejdy66 tohle ocenil(a).
  8. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

pezt: Ahojky, mohl by ses, prosím, podívat na tenhle můj problém při šlechtění?

Pokud dám šlechtit:
    - šípek - střední květináč s 1200 sazenicemi - tak se mi vrací pouze 135 ks při každém nenalezeném zušlechtění

- bér - malý květináč s 1200 sazenicemi - vrací pouze 180 ks
    - kopretina
    - malý květináč s 1200 sazenicemi - vrací pouze 360 ks

Mně to přijde, zvlášť u těch dlouhodobek, hrozně málo. Zkusila jsem 2x šlechtit každou z uvedených rostlin, jestli to nebyla jednorázová chybka, ale situace se opakovala a já přišla opravdu o hodně šípku
    a béru. Tak jsem je už radši přestala šlechtit, ale přijde mi divné, že to dělá zrovna u těch dlouhodobých. A tolik jich napěstováno ještě nemám, abych o ně takhle zbytečně přicházela.

Myslíš, že je to tak nastavené nebo je to chybka?
    Děkuji za prověření.

Edit:

pezt: Děkuji. Jak jsem tak koukala do poznámek, tak z malého květináče (je jedno jaké je hodnoty) se u všeho vrací 90% rostlin zpět, proto ztratíš nejmíň vložených rostlin, ale úspěšnost, že se zadaří je opravdu minimální. Z dvaceti šlechtění jsem jich měla 5 - a to byl velký úspěch.
    Proto mě zarazil ten bér, kdy místo 1080 ks se jich vrátilo 180 a u kopretiny 360.

Naposledy upraveno: 3/6/18
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  9. pezt

Ahoj Apachie1

Divné by bylo, kdyby se vrátilo při šlechtění jedné rostliny a využití stejného skleníku jiné množství rostliny.
    Bohužel informace, jak je určena výše toho, kolik se má vracet nám nikdo nesdělil a je to tak nastaveno od RT.
    Můj dojem je, že je to dáno protihodnotou jednotlivých rostlin, tedy Kopretina menší protihodnota větší počet vrácených rostlin, Bér italský větší protihodnota, menší počet vrácených rostlin. Ale jak říkám, můj dojem, nemusí to tak být.
    Nicméně se pokusím ještě zjistit nějaké bližší info.

Fajn hru pezt

danda-vnovis, Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  10. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ahoj můžu se zeptat jak si můžu změnit podpis když mám nový a nechci o ten starý přijít ?

Emča5232 tohle ocenil(a).
  11. Farmářka_X

Ahoj Honzulka05 - prostě si oba podpisy ulož do svého PC a můžeš je kdykoliv měnit. Jak vložit podpis již víš, tak při výměně je to podobné, klineš na signaturu ten starý smažeš a vložíš nový.

Přeji prima hru

12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

děkuji ti za radu Farmářka_X

Emča5232 tohle ocenil(a).
  13. Farmářka_X

Honzulka05 - nemáš za co vidím, že se povedlo. Užij si krásný nový podpis;)

Přeji prima hru

Vyřešeno

Zamykám

14. skoubicka

skoubicka Zelenáč fóra

Mám dotaz k akci Frape Olé. Právě jsem ji dokončila a měla jsem 56 hvězdiček. Chtěla jsem si aktivovat řadu na stonku a tak jsem začala se stonkem. Nákup proběhl v pořádku a tak jsem pokračovala a chtěla koupit žíznivé škvrně,které jsem odklikla jako dokončený nákup a najednou se mi ukázalo, že mám pouze 7 hvězdiček. Mohla jsem si teda koupit pouze nálepku. Zbyly mi 4 hvězdičky. Můžete mi poradit co mám dělat?

15. pezt

Ahoj skoubicka

Nejprve bych doporučil restartovat hru a znovu zkontrolovat stav mincí. Také můžeš v inventáři zkontrolovat dekoraci Žíznivé škvrně, jestli jsi ji omylem nekoupila vícekrát.
    Jinak potom nezbývá než kontaktovat herní podporu co se u tebe na herním účtu stalo. >>> Jak kontaktovat herní podporu <<<

Fajn hru pezt

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ahojte, tak jsem v koncích.... Astrid mi vytvořila nádherný podpis a já si ho tam neumím dát.... prosím tak o návod ....
    Moc děkuji za pomoc

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  17. Ahoj MatysekKamilek
    podrobný návod na vložení podpisu najdeš ZDE
    Kdyby se ti nedařilo, ozvi se :)

18. damate

damate Pisálek fóra

dobrý den, vůbec nevím do kterého vlákna se mám obrátit... nějaký ten čas jsem nehrála, chtěla jsem se vrátit zpět ke své farmě, ale zapomněla jsem heslo. a aby toho nebylo málo na mail se mi nedaří přihlásit taktéž. co ted? poradíte někdo? do dřívější farmy jsem vrazila spoustu času i nemalé kč, tak by mě mrzelo kdybych o ní přišla

19. pezt

Ahoj damate

Některé domény umožňují obnovu již zrušeného emailu.
    Pokud se nepodaří, budeš se muset obrátit na herní podporu, kde by ti mohli pomoci, Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

damate tohle ocenil(a).
  20. Emča5232

Emča5232 Pisálek fóra

Ahoj mohla bych se zeptat kde ve FAG najdu když chci třeba souseda aby o mě věděl napoví mi někdo prosím

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.