Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 06/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem novafarmicka, 25/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Veľká vďaka za odpoveď. To som potrebovala vedieť :) idem tam teda písať. Pekný deň prajem.

2. Ahoj novafarmicka
    obávám se, že nic jiného než čekat se nedá. Nové informace nemáme, nicméně, předám tvůj požadavek dále.
    EDIT Prosím, obrať se se svým problémem o pomoc na herní podporu.
    zuzanka11221410
    není zač, rádo se stalo.

3. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dobene,
    nevím o žádném omezení tohoto kódu co se počtu týče a jelikož já to vidím jako balíček a testovat můžu pouze balíček, tak už nevidím, jaké kódy tento balíček připisují, ale balíček jako takový je pouze jeden (s jedním stejným obsahem) a kódů může být víc (bylo by to logické, jinak by si hráč dokola připisoval ten jeden jediný kód) :) Vycházím taky z toho, jak to je u RTL balíčků - různé kódy s platností na jedno použití. Jedinečný kód lze využít pouze jednou a na jednom herním účtu.

Prima den
    danda

doben tohle ocenil(a).
  4. makynka

makynka Rádoby autor

Dobrý den, ve Družstvě jsem měla rozehraný úkol Chladná noc. Nyní jsem jej chtěla dokončit a vůbec nevím, kde ho mám najít. Nevzpomínám si, že by byl časově omezený. Prosím o pomoc jak jej najít. Děkuji

5. Ahoj makynka
    úkol "Chladná noc" najdeš tak, že do editačního pole v seznamu úkolů zadáš název úkolu, - pozor, vlevo od editačního pole si zvol správnou kategorii úkolů (je možné, že jsi si omylem naklikla nesprávnou).
    Vše je níže na obrázku.
    Přeji prima farmaření

6. makynka

makynka Rádoby autor

Děkuji

7. superdanuska.7777

superdanuska.7777 Rádoby autor

Ahoj, ráda bych zjistila, kde mohu dokoupit vodu k úkolu Sázkařské mistroství, kde je potřeba 600l. Ale moje nádrž na vodu má kapacitu tu nejvyšší,kdy jsem si ji aktivovala na stromě moudrosti tj. 400 l vody. Nemohu tak pokračovat v plnění úkolu. Takže kapka funguje jen do těch 400l vody a dál už nedostanu do úkolu ani kapku. Takže jsem se předčasně radovala a rozkrájet se nechci!

Naposledy upraveno: 2/6/18
  8. makynka
    není zač, rádo se stalo. :)
    =================================

Ahoj superdanuska.7777
    dokoupení vody - tedy doplnění nádrže se provádí kliknutím na "nádrž" a za krejcary vodu dokoupíš. Krok po kroku to tedy bude vypadat tak, že do úkolu Sáňkařské mistrovství dodáš tolik vody, kolik jí budeš mít, vrátíš se na hlavní či divokou louku, vodu dokoupíš a opět dodáš zbytek požadované vody.
    Máš ještě možnost kliknout na tlačítko + u symbolu kapky vody přímo v úkolu.
    Podrobný popis jak nakoupit vodu (klikni)-> Sklad vody

9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

*JÁ* : ještě je potřeba, aby měla povolené částečné dodávání, jinak úkol nesplní, kdyby se rozkrájela :oops:

10. Ahoj MatysekKamilek
    prááávdu díš, děkuji za doplnění :)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  11. superdanuska.7777

superdanuska.7777 Rádoby autor

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Děkuji. *JÁ*

***příspěvky sloučeny***

Děkuji moc za radu,kapka v úkolu funguje.

Naposledy upraveno moderátorem: 1/6/18
  12. Ahoj superdanuska.7777
    není zač, rádo se stalo.
    P.S.: Prosím, pokud chceš poděkovat, nebo dopsat nějakou poznámku, stačí u svého původního příspěvku použít tlačítko "Upravit".
    Aby bylo zřejmé, že jsi dopsala poznámku, či poděkování stačí před tvůj text dopsat slovo EDIT - což upozorňuje, že text je dopsanýá později. ;) :)

13. anna32173

anna32173 Pilný autor

pěkný den mám 4 úkoly hotové a minci ani jednu poraďte prosím už jsem se odhlásila a přihlásila a nic děkuji už jsem na to přišla děkuji

14. *** URČENO K ARCHIVACI***

15. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, proč mně měníte plumérie za BZ a krejcary. Já jsem ráda,že mám nějaké v zásobě. Zůstaly mi tam pouze 4 ks. Mám více farem a všude mně je měníte. Děkuji za odpověď

16. Ahoj Dorča34
    plumérie, která ti byla vyměněna scriptem je akční rostlina a tak jako po každé jiné akci tak i tentokráte byla plumérie vyměněna stejně jako další akční předměty. Ty jsi si evidentně spletla akční rostlinu s plodem (klikni)-> stromu plumérie, kterým je květ plumérie.

17. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Děkuji. *JÁ*
    Já tuto akci Den chrámových opic nehrála, takže mně ji nemohly vyměnit. Já mluvím o plumériích jako květů ze stomů. Zůstaly mně pouze 4 květy plumérijí.
    Mám stromů plumérií nasázených na Baha více a hodně dlouhou dobu.Správně mně mohly vyměnit pouze 15 ks a ne sebrat mně květy ze stromů. Děkuji za odpověď.
    ***příspěvky sloučeny***
    Ahoj, jtla. to si spletlo RTá si nic nesple

Naposledy upraveno moderátorem: 1/6/18
  18. Dorča34
    každý hráč - i když akci nedělal - dostal na začátku akce (cituji z ofi popisu):
    *Plodina...
    Na začátku akce dostanete 15 ks, hráči s prémiovým účtem 20 ks.** takže tyto "nepoužité" plumérie ti byly vyměněny.
    Je možné, že jsi květy stromu plumérie dodala do některého z úkolu, nebo prodala na trhu? Jestliže ne, a máš pochybnosti, budeš se muset obrátit na herní podporu, aby prověřili, co se na tvém herní účtu stalo. (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Pokud na podporu napíšeš, odpověď očekávej na e-mailové adrese, kterou máš ke svému hernímu účtu registrovanou.
    Přeji brzké vyřešení problému.

19. anna32173

anna32173 Pilný autor

hezkou sobotu měla bych prosbu kde najdu bonus když jsem zakoupila balíček za 250,-Kč na zvýšení Lvl nemohu ho najít děkuji

20. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj anna32173 - Bonus z balíčků na navýšení lvl se aktivuje hned po zakoupení. Doporučila bych restart hry a bonus by se měl objevit v boční liště pod tvým erbem

upload_2018-6-2_10-41-26.png

Pokud se ani po restartu neobjeví kontaktuj Herní podporu >>>KLIK ZDE<< zvol Obecný dotaz a řádně vše popiš

Přeji prima hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.