Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 06/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem novafarmicka, 25/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bobina40

bobina40 Pisálek fóra

Ahoj moderátore "Já". Děkuji za odpověď. Mám ještě jeden (blbý) dotaz - další zvěřinec seženu kde? Ten první jsem aktivovala na stromu moudrosti a další už tam nelze. Pouze ve městě v obchodě za 299 florenů? Pokud ano, tak to mám smůlu, protože tolik florenů nemám.

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bobina40
    Moderátor JÁ tu momentálně není, tak ti odpovím já :)
    Máš možnost si ještě aktivovat na Stromě moudrosti runu na Arboretum a Výrobnu, a stejné tři skladiště pro bahamaramu ve Starověkém opičím chrámu, tedy můžeš mít 6 skladišť.
    A ano další skladiště už jsou pouze za floreny, jak pro farmu tak pro bahamaramu.

Fajn hru pezt

3. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

proč nejde dát současně rajský věnec /+3 / a upíří sérum / +2 / ???????když jsou pro zcela jiné plochy????takže jsou nanic a stále je potřebná pouze MJS / +2 /KTERÁ JE PRO VŠECHNY PLOCHY.

4. Ahoj evicka435
    použít tyto dva produkty nejde proto, že oba produkty se aktivují pro diamantový slot v bonusové liště - a ten máme pouze jeden.
    Přehled ve FAQ - Řemeslné produkty

5. babicka38

babicka38 Magnát fóra

dobrý den zdravím a předem se omlouvám jestli sem nepatří co chci napsat. .takže, když nedávno byla velká chyba na farmě že nám co máme premium farma nešla dva dny (ostatní hráči hráli) dostali jsme kompenzační balíčky dva to je v pořádku a myslela jsem že je té tím vyřízeno . ale 27 5 mi skončilo premium tak jsem si včera 28.5 koupila nové na další měsíc tudíš jsem měla dostat k tomu odměny jako SH SK 3 párty lístky zuzno no připsalo se mi jen voda a hnůj.toť vše - tak jsem psala na podporu kde mi odpověděli že jsem už balíček odměn dostala 19 5- a že je to v pořádku. což se mi nezdá nerozumím tomu to byly odměny za ten výpadek dlouhý ale když koupím nové premium měli by být odměny k tomu jak mohou vědět 18.5 že si kopím premium a dají mi odměny dopředu . . no vím že s tím nic nenadělám. ale ráda bych věděla od ostatních hráčů jestli si kupovali od té doby také premium a jesrli odměny dostali. prostě mě to hlava nebere tak mi promiňte ale někam jsem to napsat musela děkuji babi Irma

6. Ahoj babicka38
    na první část tvého dotazu - tedy problém s připsáním odměn, které náleží hráči při koupi prémiových výhod - ti opravdu pomůže jen a jen herní podpora. Pro jistotu - popsala jsi srozumitelně problém, který (dle tvého úsudku) na tvém učtu nastal? I na podpoře pracují lidé a mohlo dojít k mýlce.
    K druhé části dotazu - ptáš se hráčů... Toto není vlákno vhodné pro takový průzkum. S podobným dotazem, který směřuje k hráčům musíš do některého debatního vlákna, vhodné je "Debata o všem možném".
    To je, bohužel, vše co ti k tomu mohu poradit a napsat.

7. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ano napsal jsem to doufám srozumetelně dvakrát jsem tam psal a no zkusím to ještě jednou moc děkuji a omlouvám se

8. babicka38
    přeji brzké vyřešení problému

9. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Ahoj, objevila jsem, že mám na skladě tukaní bungalov, ale vůbec nevím, kam ho mám dát, na všech pozemcích je škrtnutý (neaktivní). Co s ním? Děkuji.

10. Ahoj Stana67
    Tukaní bungalov patří mezi domácí mazlíčky - tedy dekoraci, která dává některý z bonusů.
    Lze jej umístit na herní plochu "Křišťálové vodopády", která je na Bahamaramě.
    Podrobný popis ve FAQ - (klik)-> Domácí mazlíčci - Tukaní bungalov

11. Galia38

Galia38 Pisálek fóra

na čo služi vajce lenochoda za 50bananov a kde ho najdem??

12. pezt

Ahoj Galia38

Z Vajce leňochoda se po vylíhnutí stane domácí mazlíček Bungalow na sopke, který poskytuje bonus + 10 % BS/TBS při sklizni.
    Vajce leňochoda po aktivaci najdeš mezi dekoracemi, a je potřeba jej umístit ručně, nikoliv pomocí stavitele.

Fajn hru pezt

13. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Dobrý večer sa praje. Rada by som sa spýtala, ako to je s turbo mlynom pri predplatenom prémiu. Prémium mi končí o tri dni ale turbo mlyn už zajtra. Ako je to možné? Nemalo by to byť naraz?

14. _M1K3_

_M1K3_ Zelenáč fóra

Ahoj, omylem jsem odkliknul koupi už nevím kolik dýně asi za 100 nebo 110 florenů, předpokládám, že se to nedá nijak vrátit ? :( Blbý je, že tý dýně teď ani moc nemám za ty floreny ? :(

15. pezt

Ahoj zuzanka11221410

Pokud ti zůstal nějaký čas turbo mlýna před koupí prémia tak je to pravděpodobné. Mě končí prémium 4.6., ale turbo mlýn mám ještě na cca 1600 hod.
    Turbo mlýn v předplatném prémia prodlužuje turbo mlýn, který jsi měla zakoupen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj _M1K3_

Nevím co jsi kupoval, ale pokud jsi kupoval dýni, tak ta se za floreny nekupuje, pouze za krejcary a to buď na trhu nebo ve farmářském obchodě. A tyto platby se bohužel nijak stornovat nedají.

EDIT: pokud máš nějaké nesrovnalosti, budeš muset kontaktovat herní podporu na prověření, >> Jak kontaktovat herní podporu <<

Fajn hru pezt

Naposledy upraveno: 30/5/18
  16. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

Ahoj
    Chci se jen optat
    Ty Balíčky zvíšení levelu lze zakoupit třeba i dva ?
    Mám na mysli druhy balíčků
    Né jako od jednoho druhu dva
    Děkuji

17. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

renegaderro,
    ano můžeš klidně zakoupit 2 různé balíčky. Jen nezakoupíš 2 balíčky stejného druhu ;)

18. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Dobré ráno. Zjavne došlo k nepochopeniu mojej otázky. Prémium trvá 30 dní (ak si ho automaticky nedám predlžovať) a turbo mlyn je jednou z výhod a tiež má byť na 30 dní. Moja otázka je, prémium mi končí o tri dni a turbo mlyn už o pár hodín. Ja som nikde nepísala, že som ho pred tým mala. A ak by som ho aj mala, tak podľa vášho vyjadrenia by mal trvať dlhšie, nie? Každopádne nič som nemala zaplatené. Turbo mlyn som získala až zakúpením prémia. Napadlo ma, či mi prémium nepredĺžili kvôli problémom v hre zo dňa 16.5 a turbo mlyn akosi zabudli predĺžiť.

19. Ahoj zuzanka11221410
    ano, součástí kompenzace za výpadek hry byly prémiové výhody na 3 dny, (pro hráče se zakoupeným prémiem) jejíchž součástí (tedy těch výhod) byl i turbomlýn

kompenzace pro uživatele Premium - V1:

• 75 x superhnojivo
    • 75 x Zuzino superhnojivo
    • 75 x Superkrmivo
    • 50 Florenů
    • 1x BZ booster pro akční plodiny (+100% BZ z akční plodiny po dobu 8 hodin)
    • + 250% BZ bonus na 72:00 hodin
    • 72:00 hodin pomocníků
    • 75 x plumerie
    • 50 x provázek
    • 25 x tiára
    3 dny prémia - bude aktivováno zvlášť se svým vlastním vyskakovacím oknem pouze u hráčů se zaplaceným prémiem. Ostatní uživatelé toto prémium nedostanou.

Bohužel zde na fóru ti pomoci a ani poradit nemůžu, máš-li podezření na nesrovnalosti na tvém herním účtu, budeš se muset obrátit na herní podporu. Klikni na odkaz v mém podpisu.
    Odpověď z herní podpory ti přijde na e-mailovou adresu, kterou máš ke svému hernímu účtu zaregistrovanou.
    Přeji brzké vyřešení problému

20. novafarmicka

novafarmicka Rádoby autor

Ahoj. Stále trpělivě čekám na opravu každodeního přihlášení. Nejsem premium. Mám celkovou dobu přihlášení 29....a každodenní dárek je 30.....Hraji každý den,ale stále nemám toto opraveno. Mám ještě čekat......Děkuji za odpověď.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.