Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 06/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem novafarmicka, 25/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. novafarmicka

novafarmicka Rádoby autor

Dobrá ráno. Na premium farmě mám opravený bonus za denní přihlášení...ale na této farmě,není premium mám stále špatný čas přihlášení...a to celkový počet přihlášení 23....a o jeden den později vyzvedávám dárek...dneska 24. Co s tím.....děkuji za radu.

2. Ahoj novafarmicka
    z tvého popisu soudím, že opravy chyb účtů probíhají a to postupně a asi i pomalu, takže jediné co se dá dělat je vyčkat až opravy proběhnou v celé šíři.
    Přeji prima farmaření
    P.S.: Jen ještě připomínám pravidlo, které zakazuje vystupovat na fóru pod více identitami.

Apachie1 tohle ocenil(a).
  3. novafarmicka

novafarmicka Rádoby autor

Děkuji za odpověď, budu čekat na opravu ,ale tak trochu nechápu dovětek. Farma má svoji e-mailovou adresu....Tak nevím co je špatně. Poradíš mi...děkuji.

4. Ahoj novafarmicka
    špatně není nic v případě, že hráč píše na fóru jen s jednou identitou (s jedním nickem).
    Takže to opravdu bylo jen připomenutí pravidel.

5. vasicci

vasicci Rádoby autor

Ahoj, děkuji za odpověď. Položil jsem otázku chybně, tak prosím o odpověď na otázku: kde seženu Dílnu na totemy. V dílnách tukan není vyobrazen a v pyramidě také nic nemohu najít. Děkuji

6. Ahoj vasicci
    v popisu Dílny na výrobu (klik)-> Tiki totemů je i zmínka o tom, kde se dala tato výrobna získat:
    Dosažitelnost:
    Akce Blázni do zvířat
    Akce Stájbola
    Akce Naprostí blázni do zvířat
    Což znamená, že jsi v těchto akcích měl/a možnost získat Dílnu. Jestliže jí nemáš/nezískal/a si jí, tak pak bohužel budeš muset totem Tiki zakoupit na trhu, záložka "Produkty"

7. ludpolda

ludpolda Rádoby autor

Děkuji za odpověď

8. tereza9470

tereza9470 Zelenáč fóra

dobry den, prosim kde najdu nemrtve ovce...predem dekuji za odpoved

9. grusovav

grusovav Pisálek fóra

Dobry poledne…. mam Problem nemuzu se dostat uz od rana na farmu.Hlasi mi to Není nainstalován Flash/Flash-plugin deaktivován...uz jsem zkousela snad vsechno (vycistit prohlizec,instalovat,opravovat) a porad nic uz jsem z toho pomalu na hlavu.Poradi a pomuze mi prosim nekdo???

10. doben

doben Ikona fóra

Chtěl bych se zeptat, jestli už se ví více informací o těch kódech, na které jsem se tu ptal nedávno. A byl bych rád, pokud by mi odpověděla přímo danda-vnovis, jestli je to možné. Jde o mi hlavně o to, jestli existuje více druhů těch kódů a kam se obrátit v případě, že kód nefunguje, jestli na herní podporu nebo napsat někomu přímo na té stránce.

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj doben,
    danda-vnovis už nějaké informace má. Jen se sekla na důležitější práci v reálném životě. Zkusím ji popohnat a snad se po půlnoci ukáže ;) Zkus ještě chviličku vydržet.

12. ZLATICKO481

ZLATICKO481 Zelenáč fóra

prosím,kde se dá sehnat goja bobule.Děkuju

13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ZLATICKO48 - Goji bobule jsou plodem Kustovnice >>KLIK ZDE<< Lze otevřít v osmé chrámové místnosti za 46 Zlatých banánů >>KLIK ZDE<< po aktivaci musíš koupit strom ve farmářském obchodě na bahamaramě a také můžeš tyto plody zakoupit na trhu

Přeji prima hru

14. ZLATICKO481

ZLATICKO481 Zelenáč fóra

Děkuju

15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ZLATICKO481 - nemáš za co;)

Přeji prima hru

16. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahojek dobene, zjišťovala sem kolem toho bližší informace a takové kódy skutečně existují a měla sem tu možnost ho i otestovat. Prvně doporučuji se ujistit, zda byl kód správně opsán, pokud ano, můžeš kontaktovat herní podporu a požádat o prověření, zda se odměny z kódu správně připsaly - k tomu je potřeba doplnit den aktivace kódu a přehled odměn, které se měly připsat, samozřejmě info, který herní účet odměnu aktivoval. Za druhé, když kód bude opravdu vadný, můžu zjistit dál u vývojářů, co je s kódem špatně. K tomu je potřeba dodat už screen toho kódu přímo od zdroje, tzn. těch stránek, které kód přidělily. Vývojáři následně zjistí, zda kód byl použit a na jakém herním účtu nebo zda je kód opravdu neplatný. To může i delší dobu trvat. V případě, že kód bude neplatný, pak je třeba se obrátit na podporu u distributora kódu.
    Kdybys měl jakýkoliv dotaz, ptej se.

danda :)

doben tohle ocenil(a).
  17. doben

doben Ikona fóra

dando díky za info. Ještě by mě zajímalo, jestli je nějak omezeno množství těchto kódů, které lze využít na jednom herním účtě. Protože u některých her lze např. využít jen jeden. A ještě by mě zajímalo, jestli je více druhů těch kódů nebo jen jeden.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  18. bobina40

bobina40 Pisálek fóra

Dobrý den. Mám dotaz k nářadí Vrtačka. Ve FAQ je napsáno, že vypadává při sklizni Skladiště. Již jsem jednou skladiště sklidila a vrtačku nemám.Tedy se ptám - vypadává Vrtačka při každé sklizni skladiště nebo jen náhodně jako ostatní nářadí? A jestli se nepletu, dá se sehnat i při tombole nářadí u dr. Marigolda.
    Díky za odpověď.

19. Ahoj bobina40
    nářadí "vrtačka" patří mezi velmi, velmi vzácný druh nářadí. Čím více budov Skladišť (Arboret, Výroben, Zvěřinců) budeš provozovat, tím větší šanci na zisk vrtačky budeš mít. Platí to jak pro Skladiště Farmy i Baha. A ano, vrtačka se dá pořídit v Tombole s nářadím.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.