Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem bludička49, 1/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babka7

babka7 Pisálek fóra

pekný deň kúpila som si cez sms florény no na moju farmu neprišli ...

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

babka7, pokud máš nějakou nesrovnalost na herním účtu a floreny se i po restartu nepřipsaly, pisni na herní podporu (zvol obecný dotaz) a nech prověřit co se stalo.

3. Meli8

Meli8 Rádoby autor

Prosím mám na hlavní ploše dekorku, která zvyšuje šanci na vypadávání předmětů.Jsem teprve na 13 procentech.Mám šanci toto procento zvětšich aby vypadávátek bylo více. děkuji.

4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Meli8, pokud máš na mysli dekoraci Pohár ze zemědělské výstavy (popřípadě nějaký jeho upgrade) nebo Pohár chovatelské soutěže (popř. jeho upgrade), tak další upgrady těchto dekorací získáš v družstvu v úkole Výstava nebo Soutěž zemědělců. Pokud sis ve stromě moudrosti otevřel runu Živoucí legenda, tak můžeš tyto dekorace vložit do této runy a nemusíš je kvůli padátkům stěhovat z plochy na plochu.

5. Grillus

Grillus Pisálek fóra

Zdravím, mám prosbu, splnila jsem úkoly na Zvěřinec, ale Zvěřinec nemohu nikde najít. Prošla jsem i FAQ, ale tam to začíná postavte na plochu, ale nemám co :( Už mám postavený jiný, i Aboretum atd... Kde najdu Zvěřinec z nově splněného úkolu? Předem moc díky :)

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Grillus - splněním úkolu jsi získal pouze plány na rozšíření zvěřince. 1 zvěřinec lze získat na stromu moudrosti za hvězdičky a další lze zakoupit ve farmářském obchodě za FL. Zvěřinec na baha jeden získáš v Opičím chrámu za ZB a další opět za Fl v baha obchodě
    Vše o skladištích najdeš >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

7. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Ahoj, ako písala Sopti runa je na strome múdrosti, po kmeni skoro úplne hore druhá vetva zhora - na jej otvorenie potrebuješ 300 hviezdičiek (predtým ale musíš mať otvorený celý kmeň až k nej). Hviezdičky najrýchlejšie získaš plnením 10 stupňových úloh v družstve alebo na kolese šťastia, prípadne keď sú akcie.

8. Farmářka_X

Ahoj Pteranodon - není třeba odpovídat na zodpovězenou otázku a zbytečně zahlcovat vlákno. Může to být považováno za spamování a patřičně "ohodnoceno"

Přeji fajn hru

Honzulka05 a Iwuska tohle ocenili.
  9. bouska.147

bouska.147 Pisálek fóra

Dá se tato hra hrát na jiném zařízení než android nebo iphone mám blackberry (10000000x lepší než normální mobily) a rád bych to na něm hrál (má ho asi 1% lidí ale i to je snad hodně.)

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bouska.147

Jelikož nemám možnost otestovat jestli hra na zařízeních Blackberry lze hrát tak nemám v tuto chvíli pro tebe žádnou nápovědu.
    Je to specifický a ojedinělý systém (i když říkáš že je o tolik lepší než Android a iOS) tak bohužel jsem jej nikdy neměl možnost vyzkoušet.
    Nicméně, důležitý v tuto chvíli je pro hru Flash player, pokud tedy dokážeš na tento OS nainstalovat flash nebo prohlížeče které mají integrovaný flash tak by to mělo fungovat.
    Doporučuji instalovat produkty pouze z prověřených zdrojů.

Fajn hru pezt

11. hrac6262629

hrac6262629 Zelenáč fóra

Na webu se píše 55 mil. Registrovaných hráču, kolik z nich je aktivní jednou měsíčně alespoň a kolik každý den ? Díky!

12. Korinka76

Korinka76 Pisálek fóra

Ahoj, když chci hledat předměty tak se mi přes místnost objeví svislá dělící čára tak že mám místnost ze dvou dílů, ale ne celou, ubíhá čas a lišta s tím co mám hledat se neukáže

13. Seve_ranka

Seve_ranka Pisálek fóra

Dobrý den , splnila jsem dodávku na strašidelné farmě odměnou by měla být bedna stromů . Kde ji najdu ?

14. Farmářka_X

Ahoj hrac6262629 - bohužel my tady nevíme kolik je skutečně aktivních hráčů. Myslím, že v ústředí BP určitě nějakou statistiku vedou a vědí toto číslo, ale nemyslím, že by nám tuto informaci poskytli.

Přeji fajn hru

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  15. Farmářka_X

Ahoj Korinka76 - patrně máš přepnutou minihru na hledání rozdílů. Pokud chceš hledat předměty je nutno přepnout viz obrázek

Přesný postup se dočteš >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

16. Farmářka_X

Ahoj Seve_ranka - všechny bedny najdeš v inventáři. Levá lišta >> ikona bedny >> ikona vázičky >> záložka spotřební zboží >> do editačního (vyhledávacího) pole vypiš bedna

Přeji úspěšné hledání

17. hrac6262629

hrac6262629 Zelenáč fóra

**odstraněná citace**

Farmářka_X

A Proč by ji nemohly poskytnout spoustu provozovatelů ji veřejne oznamuje.

Naposledy upraveno moderátorem: 28/4/19
  18. Farmářka_X

hrac6262629 - myslím, že je to věc BP zda zveřejní či nezveřejní tyto údaje. Pokud tyto informace BP někde zveřejňuje pak je to jistě dohledatelné a popravdě já tuto informaci určitě hledat nebudu. Není to informace, která bezprostředně souvisí s chodem hry.

Přeji fajn hru

PS: necituj prosím příspěvek pod který píšeš, stačí dotyčného oslovit. Pokud použiješ funkci odpovědět, citaci vymaž. Jinak je lepší začít psát rovnou do nového příspěvku

dingičko a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Asi problém s výhonkom Majster maľovania vajíčok: pred jeho aktiváciou mala dekorácia Najsilnejšia mačka na svete zostávajúci čas 16:45, po aktivácii tiež 16:45 ... pritom tento výhonok má v popisu práce rýchlejšiu produkciu dekorácií o 10% (trvanie 2 hodiny).
    Ako to má teda byť? Vďaka za vysvetlivku.

2 Farmářka_X: robil som to asi naopak, myslel som že keď pozbieram dekorácie a potom aj výhonok, tak mi odpočíta 10% z času každej dekorácie. Postup 1. výhonok a 2. dekorácie funguje ;)

Naposledy upraveno: 30/4/19
  20. Farmářka_X

Ahoj Pteranodon - zeptám se problém je pouze u dekorace Najsilnejšia mačka na svete? Předpokládám, že nejprve sklidíš stonek a pak teprve dekorace

Přeji fajn hru

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.