Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem bludička49, 1/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Po asi měsíci sem se připojil na farmeramu a někdo mi poslal "hack na floreny" zřejmě chce ukrást údaje hráčům, dá se to nějak nahlásit, klidně bych podal TO na policii ale myslím že se op trestný čin neoprávněný přístup k počítačovému systému nejedná jelikož jim lidé dají údaje dobrovolně. Přesto kde to lze nahlásit? Lze přímo zde? Díky za odpověd.

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Adamos00 - tyto věci nahlas na Herní podpoře a oni si s tím poradí

Přeji fajn hru

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. JiriOlak

JiriOlak Zelenáč fóra

Dobry večer, v 16:00 mě kdosi odeslal "trik na houby" a já zadal na webovou stránku údaje jméno heslo, jednalo se o úroveň 74, stránka zaručuje získání výhod s podporou bigpoint týmu myslel sem ze se jedná o seriozni nabídku, lze to použít od úrovně 30. Co dělat můžu získat účet zpět? Děkuji.

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. Farmářka_X

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak se mi čistě náhodou objevila hláška, že jsem pod tímto účtem již registrovaná a vypadla jsem; ano, hraju, teda sázím, sklízím, krmím a jsem na fóru. Když jsem dala F5, nic se nezměnilo. Mám se bát?

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  6. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Y_n_O
    Před několika měsíci jsem tohle taky měla,dokonce to vypadalo,že mi na účet(farmu někdo chodí sklízet),změnila jsem tedy heslo.Chce to heslo opravdu složité,malá a velká písmena,číslice atd.A od té doby mám zatím pokoj.

7. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Myslím že se může jednat o trestný čin, podvodník bude za chvíli bručet.

8. Farmářka_X

Ahoj všichni - pokud máte podezření, že se na vašich účtech děje něco nekalého tak prosím kontaktujte herní podporu. Důrazně nedoporučuji sdělovat přihlašovací údaje ke svým farmám jiné osobě - jedná se o porušení VOP

Přeji fajn hru

Honzulka05 a spuntka tohle ocenili.
  9. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Farmářka_X
    **Smazána citace**

Myslím že by to šlo nahlásit na webnode podporu

Naposledy upraveno moderátorem: 17/4/19
  10. Farmářka_X

Ahoj Adamos00 - určitě napiš na herní podporu a napiš jim, že ti přišel podezřelý odkaz a vlož jej do ticketu. Problém s odkazem jsem již nahlásila, ale je třeba aby na podpoře dostali nějaké podklady

PS: prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Pokud použiješ

Přeji fajn hru

11. -_marketa_-2

-_marketa_-2 Zelenáč fóra

Ahojky,chci se zeptat,když si koupím ten balíček magický stonek Duhové velikonoce za 83 kč dostanu oba řádky.Nebo za každý musím zaplatit 83 kč? Děkuji za odpověd.

12. frufrukat

frufrukat Pisálek fóra

Ahoj asi mě budete mít za blbce, ale nějak tuhle funkci nepoužívám. Dostala jsem zprávu a zavřela jí a teď bych na ní ráda odpověděla a neumim najít kde ty zprávy jsou, poradíte?

13. Štika

Štika Mistr fóra

Chtěla jsem si aktivovat bonus celkových výnosů S na 24 hod. nejde k tomu dát už nic ani MJS, co má takový bonus za význam,když z něj sklidím to samé co z obyčejné MJS? Mohl by mě to někdo vysvětlit?

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -_marketa_-2

Ano v balíčku za 83 Kč jsou oba řádky, které jsou nabízeny ve výprodeji.
    Viz. screen z banky

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj frufrukat

Zprávy respektive poštu najdeš ve městě, to je ta budova v pravém dolním rohu s modrou střechou.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Štika

Na první pohled se zdá tento bonus k ničemu, ale musíš také brát zřetel na to, že na chlévy, výrobny a stromy MJS nepůsobí a tam budeš mít 100% navíc což je slušné a samozřejmě budeš mít stejný zisk plodin jako s MJS. Takže to je vysvětlení funkce tohoto bonusu, myslím si, že to není těžké pochopit ;).

Fajn hru pezt

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. Štika

Štika Mistr fóra

Diamantový bonus by měl být ten nejlepší a to není.Při akcích je k ničemu,na všech plochách pěstujeme akční plodiny a rozhodně při akcích nemám na plochách ani stromy ani chlívky ani výrobny. A na Baha si mohu aktivovat bonus jak na chlívky a i na stromy zvlášť. Ale bedny na bonusy už kupovat nebudu,děkuji za odpověď myslím,že jsem to pochopila dostatečně.

zdarsky79, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Štika

Nemáš zač;). Však je to ten nejlepší. A ono je někde psáno, že se to musí používat při akci ? Používej kdy chceš, třeba když budeš mít plochu plnou neonových kurníků to potom budou slépky přibývat ;)

17. jakoja

jakoja Aktivní autor

kde nebo kdy se dá sehnat semínko černé sapoty děkuji

18. Farmářka_X

Ahoj jakoja- plod černé sapoty je plodem stromu Černá sapota z Baha >>KLIK ZDE<<
    Aktivace možnosti pěstování za 32 Zlatých banánů v 7. místnosti Starověkého opičího chrámu, po aktivaci stromu Mombín. Po aktivaci možnosti pěstování jej můžeš zakoupit i na trhu

Přeji fajn hru

19. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,, v obchodě se semeny ,,SEMENÁŘSTVÍ,, se prodává Šanta kočičí 300 ks za 516 000.-KR a další položka je pažitka,která se prodává 300 ks za 2 482 500.-KR,chci se zeptat není to překlep ?? děkuji,,,,

20. Farmářka_X

Ahoj tonys* - překlep to jistě není. Takto to nastavil RT a s tím my nic nenaděláme.

Přeji fajn hru

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.