Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem bludička49, 1/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

No vrátím se zpět k tomu co jsem už jednou psal:

Zde není diskuze ani debata. Další příspěvky neobsahující nějaký konkrétní dotaz bude moderátory sekce hodnocen jako spam a bude i náležitě odměněn. Prosím pro diskuze využijte příslušnou část herního fóra.

Děkuji

Honzulka05, Y_n_O a Iwuska tohle ocenili.
  2. ivca1101

ivca1101 Pisálek fóra

• Příspěvek mimo téma a zbytečné zahlcování fóra
    Ano chápu co tady píšeš ale když mě dovedli vrátit do správnýho levelu tak si snad mohli rovnou vzít zpátky těch pár věcí co jsem získala a ne hned dát stopku až do pondělí kdy už mě bude akce na nic.Už do farmy nevrazím ani pětník,vím že je to pro ně jenom kapka v moři ale já jsem taky zásadová a to že mě došlo až po chvilce klikání že není něco v pořádku tak to víš někdo má pomalý myšlení,není mě dvacet.Kdyby se mě to stalo při sklízení polí tak by mě asi došlo ale že to bylo při sklízení mazlíků tak jsem si myslela že to zase blbne ale ne že to bude takový.Já mám na farmě všeho dost i florenůa banánů tak nevím čím bych si asi tak pomohla.Přeji hezkou ?hru.

krakenka666 tohle ocenil(a).
  3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ivca1101 - zde není debata ani diskuze. Zde je prostor pro dotazy. Děkuji

Přeji fajn hru

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  4. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Co je to bug? Jak to poznám? Jak poznat programovou chybu? Děkuji za odpověď

Jonsdorf, Honzulka05 a krakenka666 tohle ocenili.
  5. Farmářka_X

Ahoj Lidus64 - promiň, ale sedíš u přístroje, který dokáže odpovědět na téměř všechny otázky. Takže stačí vyťukat do vyhledávače a dozvíš se co chceš.

Přeji fajn hru

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  6. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Děkuji, ale asi to stejně nepochopím. Ve hře to stejně nepoznám, protože dělám všechno honem, naperu bonusy a nemám čas všechno přepočítávat. No snad to nějak dopadne. Přeji hezký víkend :)

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Lidus61

Jen doplním kolegyni.
    Bug, jak poznat bug, to je něco co není běžné a chová se to jinak než normálně, například při poslední chybě, bylo možno neustále dokola sklízet mazlíčky a dekorace, tím že po sklizení okamžitě dozrály a mohlo se to opakovat, a samozřejmě bonusy se navyšovaly. Chyby ve hře se objevují neustále, ale o některých se ani nedozvíme, protože se jich třeba ani nevyužilo. Z minulosti si pamatuji jednu z MJS kdy se neustále dala prodávat.

Fajn hru pezt

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

Ahoj
    Teď při té akci jak je třeba šlechtit zvířata tak v popisu hry jsou v chovnej ohradě uvedený zvířata jako třeba červenka ledňáček kolibřík plameňák žralok poník šnek humr atd
    Ale mně se tam neobjevují
    Co mám udělat pro to abych mohl tyto zvířata šlechtit ?

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj renegaderro,

v tabulce jsou uvedeny všechny zvířata, dané kategorie, ale ne všechny z nich se dají šlechtit. Zrovna ty co jsi vyjmenoval šlechtit prostě nelze, ale lze je pro splnění úkolu použít.

10. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

OK
    Děkuji

11. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Mám v tom hokej - upgrady továrne vo FAQ sú iba po česky:
    některá z dekorací základní / mini / úspěšná / velkolepá / moderní / působivá / mega / podivná / bizarní / osobitá továrna
    Ale mne to teraz ukazuje že mám Veselá továreň 1 ... a taká v zozname nie je :eek: Má niekto prosím transkripciu??

Edit 19:00 - Vďaka Farmářka_X, práve preto som sa tu pýtal lebo keď som sa pozrel do FAQ SK, neviem prečo mi to ukázalo české názvy.

Naposledy upraveno: 16/4/19
  12. Farmářka_X

Ahoj Pteranodon - zkus někdy navštívit FAQ SK >>KLIK ZDE<< . Konkrétně Továrny SK >>KLIK ZDE<< Vím, že SK faq ještě není úplné, ale věř mi, že naši SK kolegové dělají co mohou

Přeji fajn hru

Pteranodon, Skali a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Yfca5

Yfca5 Pisálek fóra

Hezký den, zas mám dotaz a nevim kam sním tak píšu sem. U chovu jak jsou ty parfémy delux tak k čemu se používají chápu, ale proč se dávají až 4. Chápu správně že bez těchto parfémů je to náhoda a s každým dalším parfémem se zvyšuje pravděpodobnost že dostanu toho šlechtěnce kterého chci? (vyšší +1)??? Díky za upřesnění a hezký den :) ;););)

14. Farmářka_X

Ahoj Yfca5 - FAQ říká
    • Využití: parfém deluxe lze využít při chovu zvířat ke zvýšení šance na získání šlechtěnce vyššího o +1. level a to jen v průběhu akcí spojených s chovem zvířat.
    pokud použiješ 4 parfemy deluxe tak si 4x zvýšíš šanci na získání šlechtěnce vyššího o + 1 level. Nedostaneš šlechtěnce o +4 levely

Přeji fajn hru

15. Yfca5

Yfca5 Pisálek fóra

jo takže i když použiju 4x par. delux není to že na 100% dostanu toho vyššího, ale je tam vyšší pravděpodobnost. Nebo tomu pořád nerozumim? ;)

16. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

ahoj přeji pěkný den a ptám se, co se děje že si nemohu koupit v bance balíček s penězi dík za odpověď

17. Farmářka_X

Yfca5 - je to tak - pouze zvýšíš šanci.

Ahoj JarkaBurka02 - proč nemůžeš koupit balíček s penězi opravdu netuším a ani to zde na fóru nezjistíme. Kontaktuj Herní podporu do formuláře neuváděj Problém s platbou, ale zvol Obecné dotazy

Přeji fajn hru

18. Hela59

Hela59 Zelenáč fóra

Dobrý den může mi někdo poradit na co se používají komorní závěsy ?Děkuji.

19. Farmářka_X

20. dingičko

dingičko Obyvatel fóra

Tak tosomtiež zvedavá,s týmto výrazom som sa tu nikde ešte nestretla o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.