Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem bludička49, 1/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj krakenka666
    dle pravidel chování na našem fóru se s hráči o udělených trestech nedebatuje. Se svým dotazem se obrať na herní podporu.

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  2. kakamila12

kakamila12 Zelenáč fóra

Také bych chtěla vědět důvod své blokace.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  4. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

ahoj rád bych použil parfém de luxe a nejde mi to přepnout ani podle návodu ,musím jít někam jinam pro jejich použití?

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sejda621

Proto, aby šly použít parfémy deluxe, musí být vyhlášena akce. Běžně tyto parfémy použít nelze, proto to nyní nelze přepnout.

Fajn hru pezt

6. ivca1101

ivca1101 Pisálek fóra

Mám taky zablokovaný účet,napsala jsem na podporu a čekám na jejich vyjádření.Přečetla jsem si že je to z důvodu jejich omylu se spuštěním hry ale copak já za to můžu.Klidně si můžou vzít těch pár florenů a všeho ostatního,mám tam všeho dost ale kdo zase vrátí mě to co jsem do toho dala.Jestli by to mělo být v pořádku až v pondělí jak píšou tak přijdu o pomocníky,úrodu a jiné.

7. pezt

Ahoj ivca1101

Jak psal kolega výše, vše je napsáno v oznámení, a s podpory dostaneš stejnou odpověď jako tady. Protože využití chyby ve hře je porušování VOP, tudíž za toto porušení přichází trest.

Fajn hru pezt

8. ivca1101

ivca1101 Pisálek fóra

**** Odstraněna zbytečná citace ****

Jak jsem mohla vědět že jde o jejich chybu,hraju farmu od jejího začátku a nikdy jsem nic neprovedla a nyní za jejich chybu budu škodná?To mě tedy dost naštvalo a uvažuju o tom že s farmou skončím.

Naposledy upraveno moderátorem: 12/4/19
  9. pezt

ivca1101

A tobě to nepřišlo divné ?
    Nicméně to nemá cenu dále řešit. Trest je takový jaký je.
    Rozhodnutí je na tobě.

10. kytička62

kytička62 Aktivní autor

Prosím jak a kdy použít silové jádro? Díky za odpověď.

11. pezt

Ahoj kytička62

Pokud máš na ploše strom Galaktická brána, tak tím se urychluje tento strom.
    Doporučuji se přečíst FAQ k akci Odysea na dobrou noc

Fajn hru pezt

12. ivca1101

ivca1101 Pisálek fóra

Ano po chvilce mě to přišlo divné ale stalo se to při sklízení mazlíků tak jsem si myslela že mě zase blbne počítač a vypnula jsem to a za to mám takovou krásnou odměnu.Za ty peníze co jsem za ty roky do toho dala tak oni se mě takhle odmění.Nezlob se na mě ale je to hanba.Kvůli nim ted´nedokončím akci no a kdo dá mě ty peníze co jsem do toho nacpala abych tu akci udělala to už je jim jedno,tak pěknou hru

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Chtěl jsem si přesunout 2 získané řádky v oblíbených, z právě probíhajících akcí a asi po 140 posunutí se vrátily opět nakonec.Jde nebesské řádky přesouvat nějakým rychlejším způsobem,než trpělivým posouváním o jednu pozici? A hlavně,aby se zase nevrátily nakonec.

14. krakenka666

krakenka666 Pisálek fóra

Tak se k tomu vyjádřím milé RT bežte do parku
    Tak šílený trest za ty prachy co jsem jim nastrkala
    Ať si ty banány flereny body a já nevím co ještě jsem získala jejich vinou vezmou zpět a farmu mi laskavě pustí děkuji

15. pajda361

Ahoj krakenka666,

tedy, mně někdo chytit při porušování pravidel na dvou farmách, tak zalezu do kouta a úpěnlivě se tam stydím, ale koukám každý jsme naprosto jiný.

16. krakenka666

krakenka666 Pisálek fóra

Hru hraju již několik let nikdy jsem žádný problém neměla. uklouznutí a takový trest??? Nevím proč bych bych měla zalejzat do koutu tu hru platím a platím za chyby RT asi ta
    A v životě jsem nikdy nic neukradla ani bonbon ve školce a tak nechápu jak mě můžeš takhle soudit.

Honzulka05 a ZPenick tohle ocenili.
  17. pajda361

Krakenka666: zde nejsme v debatní části herního fóra. Trest jsi obdržela naprosto stejný jako dalších xy hráčů, jak potvrdili i někteří spoluhráči, určitě nešlo o trest za dvě až tři kliknutí, ale za daleko větší využití bugu.
    Pokud tedy nemáš nějakou další otázku ke hře prosím piš do debatní části herního fóra. Zde na to opravdu místo není a jak je uvedeno v pravidlech herního fóra, stížnosti proti udělenému trestu lze uplatnit pouze na herní podpoře.

18. ivca1101

ivca1101 Pisálek fóra

Souhlasím s krakenka666,mluví mě z duše.Přesně tak u mě chvilku trvalo než mě došlo že asi nebude něco v pořádku a vypla jsem to.Včera jsem zjistila že mě dali správný level na který jsem před jejich chybou jela a stejně mě zablokovali tak kde to jsme.Bez nás hráčů by nic nebylo tak proč takový trest

ZPenick tohle ocenil(a).
  19. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Čítam to tu čítam a na jednej strane vás, čo vás blokli chápem. No na druhej strane treba na to pozrieť objektívne. Nikto vás nenúti aby ste si platili hru, predsa to čo platíte, dostanete. Pravidlá hovoria jasne
    2. Zneužívání bugů, chyby ve hře, exploity
    Zneužívání bugů a/nebo programových chyb je zakázáno. Hráči, kteří toto pravidlo poruší, musí počítat s tím, že neoprávněné získané výhody jim budou z herního účtu odebrány. Za určitých okolností se mohou herní administrátoři rozhodnout účet trvale nebo dočasně zablokovat.

Nalezené chyby ve hře je nutné bezodkladně ohlásit herním administrátorům

Ja som ani u jedného z vás čo sa tu sťažujete nečítala, že sa vám objavil ten či onen problém a že ste to hlásili. A ak som dobre čítala, tak bloknutí nebolí hráči, ktorí úrodu pozbierali raz či dvakrát. Keď ideš do obchodu a predavačka nedáva pozor, tiež tam niečo potiahneš a zvalíš to na predavačku, lebo však to jej jej problém, že si neustrážila? Nie. Tovar vrátiš, resp. zaplatíš si ukradnuté a dostaneš basu. Toto mi príde obdobné. Nič nie je 100% - tné.
    Krakenka666: podľa mňa ťa tu nikto nesúdi. Ide o to, že je zakázané vystupovať s viacerými účtami, to určite vieš, keďže hráš nejaký ten rok a nechce sa mi veriť, že si nevedela, že to čo sa robí, nie je s kostolným poriadkom.
    Ľudia ja neviem, čo ste čakali? Že si poklikáte a nič sa nestane? Veď teda majte trochu sebareflexie tiež. Na jednej strane chyba RT, že sa stalo to čo sa stalo, na druhej strane vaše slobodné rozhodnutie, že chybu zneužijete.

20. pezt

Ahoj kaolín11

Jelikož akce ještě neskončila doporučil bych počkat na přesouvání až po jejím skočení, pak by řádky měli zůstat tam kde potřebuješ.
    Bohužel než posouvání po jednom řádku, to jinak nejde.
    Kdyby byl problém i potom tak písni a zjistíme co s tím je.

Fajn hru pezt

kaolín11 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.