Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem bludička49, 1/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evainfo

Ok, takže to není velikostí zobrazení, ale je to nedokonalostí prohlížeče MIB, který toto nedokáže zpracovat tak jako třeba Firefox nebo Google chrome, aby se tam objevila ta posuvná lišta.
    S tímhle se nedá nic udělat, jen pro fórum použít jiný prohlížeč.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem šla na Google a tam při 100% vidím všech pět dekorek vedle sebe, zkusila jsem i továrnu a taky jsou všechny po pěti. Ale posuvná lišta tam není když to zvětším a je necelý pátý upgrat. No proč bych to zvětšovala, že jo :p Děkuji moc a budu chodit na pokec raději sem.

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. pezt

evainfo

Ano pro tvé rozlišení displeje je vhodné 100% rozlišení. Já mám třeba rozlišení displeje lepší a mám doporučeno 125%

Pokud bych měl hrát farmu tak jako ty, měl bych to na displeji takové

Proto si to zvětšuji ještě v prohlížeči, a to jak farmu tak fórum a pak se tam může objevit ta posuvná lišta.
    Ale vše je dáno rozlišením displeje.

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  4. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Krásné pondělí přeju !
    Dostali jsme prosím dekorku Bugina pro káčátko za březen ? Nenašla jsem ji, a myslím že na plochy jsem ji nedala (měním parky jen občas).
    Díky

edit: MatysekKamilek - děkuju, jsem trdlo :-D

Naposledy upraveno: 8/4/19
    Honzulka05, MatysekKamilek a vilm4 tohle ocenili.
  5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

tydýtková: tuhle dekoraci dostaneš až tento měsíc po 21. přihlášení v dubnu. ;)
    Od ledna do března jsme dostali: rybí, žabí a psí fontánu. Jen ti neřeknu, který měsíc jakou.:oops:

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tydýtková - jak píše MatysekKamilek - Bugina pro pro kačátko bude k mání až během dubna

Přeji fajn hru

7. Kenpik

Kenpik Zelenáč fóra

ted je akce na piráty a já mam dotaz! Jak mám sehnat koalu,když není mezi zvířaty,šlechtěnci taky ne a žrádlo pro ně taky není? a kde se teda dají v tom případě sehnat?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. pezt

Ahoj Kenpik

Výběh pro koaly, je potřeba aktivovat ve Starověkém opičím chrámu za 20 Zlatých banánů v 6. místnosti. Poté si můžeš koupit chlév ve farmářském obchodě, nebo koupit koaly na trhu,a samozřejmě vyrábět krmivo.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a dingičko tohle ocenili.
  9. dingičko

dingičko Obyvatel fóra

Ako sa dá získať bugina pre kačiatko ?

10. pezt

Ahoj dingičko

Bugina pro kačátko (Kačacia jazda) je dekorace , která je nyní v dubnu jako odměna za 21 přihlášení a vyzvednutí denního dárku. Takže nejdříve ji můžeš mít na svém herním účtě 21.4.2019.

Fajn hru pezt

11. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

zdravím a mám dotaz
    nikde jsem zatím nenašla odpověd jak zkopírovat v holubí poště již odeslanou zprávu,
    nijak mi to nejde a návod ke kopírování platí jen pro neodeslanou zprávu
    za info děkuji předem
    m.

12. Ahoj mariejosefa
    bohužel, klasické kopírování již odeslané zprávy nefunguje. Jedinou možností je, pořídit screen zprávy - tedy pořídit obrázek textu.
    Jestliže by ale text, který chceš kopírovat byl ve zprávě (součást delší konverzace) a byl v "Příchozí poště" tak potom je šance na zkopírování textu. Pokud je to v tvém případě, tak se prosím ozvi zde v "Dotazech" a já ti ráda popíšu postup jak na to.

13. ***URČENO K ARCHIVACI***

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, co se stane z nedozrálými bobulemi na akční ploše?:eek:
    Předem děkuji za vysvětlení.;)
    Jsem si to myslela, kdo neumí hodiny má prostě smůlu:mad:-to štvu sama sebe-

Naposledy upraveno: 9/4/19
  15. Ahoj dasa1143
    zmizí, po skončení akce zároveň s uzavřením speciální plochy.

Honzulka05 a dasa1143 tohle ocenili.
  16. Peťka_18

Peťka_18 Zelenáč fóra

Ahojte, na farme sa mi odkiaľsi vzala papraď (6 hod., 230 BS), ale mám jej 0 kusov a nedá sa mi kúpiť. V čom je jadro pudla? Dík.

17. Ahoj Peťka_18
    kapradí/papraď byla akční rostlina, která po akci "Projekt Funky kapradina" zůstala ve hře.
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> Dávkovač kapradí
    Dá se získat koupí na trhu ve městě

18. minnie30

minnie30 Stálice fóra

ahoj, chcem sa spýtať, či to aj vám nejde kombajnom pokosiť dekorky? aj keď ručne, tak sa mi tam znovu dá výstražný trojuholník :-( a mám kombajn predplatený , ďakujem

19. Ahoj minnie30
    momentálně došlo k výpadku ve hře. Zatím jsme bohužel bez informací. Doporučuji na farmě zatím nedělat žádnou čínnost.

20. grusovav

grusovav Pisálek fóra

krátká pauza to je sranda

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.