Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem bludička49, 1/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -vanda9-

-vanda9- Zelenáč fóra

Mám otázku. Splnil som úlohu v stodole, odmena bola cca 4,222 mil grajciarov.
    je to 4 222 000 alebo 4 222 000 000

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj doben - u Jackova dárku mám vyzkoušeno, že se sečtou bonusy tedy +4 na 10 h. Předpokládám, že u dekorace Postřikovací umění to bude podobné, nicméně jsem toto předala k ověření a výsledek dopíšu

Edit: ověřeno - bonusy se sčítají, takže zkrácení chlévů se navýší

-------------------------------------

Ahoj -vanda9- 4,222 mil grajciarov = 4 222 000.

Přeji fajn hru

Naposledy upraveno: 4/4/19
    Honzulka05 a doben tohle ocenili.
  3. doben

doben Ikona fóra

Farmářka_X moc díky za ověření. V tom případě už se těším, až se bude dát koupit ta druhá. ;)

4. Farmářka_X

5. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Už jsem v 95 lvl a stále nelze nic umístit na Hřiště pro mazlíky. Docela bych to už potřeboval. Kde je chyba?

6. Farmářka_X

Ahoj Fantasiro - Seznam dekorací, které zle umístit na plochu pro mazlíky nejdeš >>KLIK ZDE<< Vše o Hřišti pro mazlíky >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

7. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Farmářka_X:

No právě. Mám přichystaný Sluneční stroj železnorudný I a - zákaz vstupu!

8. Farmářka_X

Fantasiro - když se podíváš do FAQ přímo na tu dekoraci Sluneční stroj železnorudný I >>KLIK ZDE<< tak si přečteš, že lze dát pouze Farma/Bahamarama/Nebe
    Bohužel se stalo, že se nějakým nedopatřením, dostala tato dekorace i do seznamu dekorací umístitelných na Hřiště pro mazlíky. Čímž se omlouvám za chybnou informaci. FAQ je již opraveno

Přeji fajn hru

9. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Farmářka_X:

Dík. Tak doufám, když tam strčím továrnu, tak to půjde. Jenom jsem vyblemcal 300 mincí na otevření dalšího pole, protože jsem už nevěděl, co s tím.

10. Farmářka_X

11. Farmářka_X

Ahoj evainfo - samozřejmě že jde o určité Up - konkrétně Sluneční stroj železnorudný I na Hřiště nejde - pokud si pozorně prostuduješ tabulku >>KLIK ZDE<< tak zjistíš, že tento stroj lze na Hřiště pro mazlíky postavit až od určitého UP.

Přeji fajn hru

Edit: Hráčka evainfo svůj příspěvek zmazala

Naposledy upraveno: 6/4/19
    Honzulka05, Y_n_O a evainfo tohle ocenili.
  12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Farmářka_X tak se omlouvám a příspěvek jsem smazala ... mě to teď trklo :) hezký víkend.

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  13. Farmářka_X

evainfo - nic se neděje. Nemůžeme všichni vědět všechno

Přeji fajn hru

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  14. evainfo

Hezký den, jen jsem se chtěla zeptat na upgrady uvedené ve FAO, proč jich část není vidět ... nebo se to dá nějak posunout?
    Pro mě je rychlejší hledání kliknutím na dekorace ve FAO, než se proklikávat určitou akcí a hledat nabídky upgradů a co je s tím spojené. No i u Veselých pirátů (jsem hledala dříve a nic tam nebylo) je ve FAO zase jen část možných upgradů a co dává poslední upgrat není vidět :)

15. Farmářka_X

Ahoj evainfo - myslím, že záleží v jakém rozlišení máš nastavený prohlížeč zda na 100% či na víc. Pokud se stává, že poslední Upy nevidíš tak ve spodní části příspěvku se objeví posuvník doleva a doprava

Přeji fajn hru

16. evainfo

Ahojky mám 100% ale žádný posuvník tu nikdy nemám, jdu kouknout kde je chyba.

17. Farmářka_X

evainfo - a zkusila jsi třeba zmenšit? třeba na 90% - jestli by se to neobjevilo celé? Popravdě v tomto oboru nejsem moc zdatná a tak se budu muset poradit s kolegou až se objeví. Prosím o trpělivost. Určitě se ještě ozvu

Přeji fajn hru

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  18. evainfo

Ahoj Farmářka_X šla jsem kouknout do nastavení a dává mi to jen dvě možnosti, co dělám špatně :(

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evainfo

Tak víme, že zobrazení v systému je takové jaké je pro tvůj displej doporučené.
    Nyní nám prozraď jaký prohlížeč používáš a jaká velikost zobrazení je nastavena v něm.
    Poté budeme hledat dále kde je chyba.

20. evainfo

Ahojky, hraji na Browseru a už jsem to našla nahoře v liště, ale je tam jen plu a mínus ... neukazuje procenta, ani nevím jak to zesvětlit :D Tak jsem to zmenšila, koukla na upgrady a nikde se to posouvat nedá.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.