Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem bludička49, 1/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Dobrý den,začala jsem akci modernizace farmy hned po půlnoci.Počkala jsem až naběhne akce,sklidila jsem,kužely padaly,ale neukázaly se mi ve stodole.Neukázaly se ani po restartu farmy a podpora mi napsala,že je vše v pořádku.Nechápu,jak může být vše v pořádku,když mi ty kužely chybí.Dá se ještě něco dělat jiného než napsat na podporu? Nebo co se v takových případech dělá,když selže i podpora?

Ahoj Borsty děkuji za odpověď.Nehraju tuhle hru první rok,tak už vím,kde co hledat.Po sklizni po 9 hodině ráno,co vypadly kužely už ve stodole jsou,ale nemám tam ty,co jsem sklidila hned po začátku akce.Chybí mi něco přes 100 kuželů.Nevím to přesně,protože tam hned po prvním sklízení nebyly.

Naposledy upraveno: 1/4/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bludička49 - Zkus kouknout do stodoly pod záložku ostatní a do vyhledávacího pole zadej kužel a měly by se objevit, Dále kde můžeš kužele vidět je přímo v akčním úkolu - tam se ti také objeví kolik jich máš skladem.

Přeji aprílovou hru

3. Lapka02

Lapka02 Zelenáč fóra

V úkolech v družstvu se objevil k dodání plod černé sapoty. Kde je možné strom získat? Nenašel jsem ho ani v seznamu plodů ve FAQ. Předem děkuji za odpověď. Lapka02

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Lapka02 - Černá sapota je strom na baha, aktivace možnosti pěstování za 32 Zlatých banánů v 7. místnosti Starověkého opičího chrámu >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Farmářka_X - vitaj doma. Dúfam, že si v poriadku a ten zubáň vás už všetkých prepustil.;)

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj LubicaKrakova - děkuji za optání, mě se podařilo v pantoflích přeběhnout oranici, přeskočit odvodňovací příkop a prolítnout roštím. Co ostatní zatím netuším, zprávy nemám. Příště bych tu raději viděla dotaz ke hře, "pokecat" můžeme v jiném vlákně ;)

Přeji fajn hru

7. Lapka02

Lapka02 Zelenáč fóra

FarmářkoX, děkuji za radu. Sochu jsem měl odemčenou, ale už na to zapomněl. Teď ji mám vysazenou. Ještě jednou díky. Zdraví Lapka2

8. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,, koupila jsem si stonek za 42 FL a měla bych z něj sklidit 1000KR ,ale musím dodat dekorace v hodnotě 18 510 BZ,tomu vůbec nerozumím, proč bych si tam nemohla dát dekorace v menší hodnotě???

9. Kenpik

Kenpik Zelenáč fóra

dobrý den,já mám dotaz skrze dávkovače z akce. Pokud jsem to pochopil,tak by měli dávat krejcary,ale žádné se mi při sklizni z nich nepřičetli. To se počítá jenom u sklizně kombajnem? nebo je to nějaká chyba? děkuji za odpověď a vysvětlení

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tonys*

Předpokládám, že myslíš tento řádek Rozšířená řada na magickém stonku 7
    Tam můžeš vložit jakékoliv dekorace, které lze vložit na obláčky, nemusí mít nějakou požadovanou hodnotu, prostě vybereš ty, které dávají co nejméně BZ, popřípadě krejcary nebo vodu, které máš v inventáři.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Kenpik

Pokud myslíš dávkovače hrášků, tak ty by měly poskytovat 25x level farmy krejcarů, v tuto chvíli nevím jestli je opravdu dávají, ale zkusím to prověřit.
    Přičítat by se měli jak při ruční sklizni, tak sklizni kombajnem.

Fajn hru pezt

EDIT: tak jsem ověřil a připisuje se vše řádně, je dobré si stav konta napsat před sklizní a pokud se ti zdá, že se ti krejcary nepřičetli dát F5, potom by se měl stav aktualizovat.
    Vyzkoušel jsem 7 dávkovačů sklidit ručně řádně se připsalo

Před:

Po:

Sklizeň kombajnem taktéž v pořádku

Při sklizni kombajnem se ukáže u lišty s krejcary počet připisovaných krejcarů, což u sklizně ručně není, ale to bude zřejmě vlastnost a ne chyba.

Naposledy upraveno: 3/4/19
  11. tonys*

pezt,to bych moc ráda, ale když kliknu na obláček ,ta mě vyskočí jen ty nejhodnotnější, to je to čemu nerozumím, protože dříve jsem dávala do volného řádku jen ty co jsou na překážku a tj ty nejnižší hodnoty ,nevím proč to tak není zase ,myslím že je to novinka, už jednou jsem takto doplňovala řádek ,ale ten jsem dostala, tak jsem asi musela dát ty vyšší, přeji hezký zbytek dne,

12. pezt

tonys*

Tak já do řádku normálně vložím co chci, viz screen. Baha vodní nádrž a Hlídací pes.

Je potřeba změnit řazení a nebo nemáš žádné jiné vhodné v inventáři

Honzulka05 a mituli tohle ocenili.
  13. tonys*

tak jak to ,že mě to nejde, mám strašně moc těch nízko hodnotných, a vždycky jsem to tak dělala, dávala jsem co jsem chtěla,ale ještě zkusím to řazení,, dík

14. pezt

tonys*

Zkus také použít vyhledávač.
    Nebo to zkus v jiném prohlížeči.

15. zdenina81

zdenina81 Rádoby autor

zdravím, dnes jsme koupila stonek úžasný tulipán, všechny dekorky jsem dohledala, ale dekorace kouzelný klobouk je ve stonku bonanza-a tam musí být
    A v nabídce dnes tuto dekoraci vůbec nemám ke koupi , přitom v ofi je , že půjdou koupit další balíčky. takže mi je vcelku celý stonek víte k čemu. co s tim? díky

16. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

prosim kde se dá sehnat šiška prehistorické jedle a sigilarie ????

17. pezt

Ahoj zdenina81

Do ofi se vloudila chybička, do řádku Úžasný tulipán patří dekorace Jackův dárek, který by měl být i ve výprodeji.

Je možné, že některá ze 4 položek tam nebude vidět, v tuto chvíli nevím jestli to není chyba, nebo je to tak, že lze mít na jednom herním účtě jen určitý počet těchto dekorací, to v tuto chvíli prověřujeme.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Jaroslav469

Tyto plody respektive stromy bude možné získat až od zítra, tedy až začne akce Podivuhodné stromy a Podivuhodné bahama stromy (5.4. - 7.4.)

Fajn hru pezt

Honzulka05 a DANKA722 tohle ocenili.
  18. zdenina81

zdenina81 Rádoby autor

pezt-děkuji, už jdou koupit i všechny balíčky, takže to byla chyba,fajn večer

19. pezt

zdenina81

Ano byla to chyba :)
    Není zač :), hlavně že je vše v pořádku ;)

20. doben

doben Ikona fóra

Chtěl bych se zeptat, jestli se u dekorací z těchto balíčků při sklizení dvou stejných dekorací bonusy sčítají, nebo se bonus jen prodlouží. Jde mi o to, jestli při sklizni dvou dekorací Postřikovací umění získám bonus "Zkrácení času u stájí a výroben o 40% na dobu 10 hod.", nebo bonus "Zkrácení času u stájí a výroben o 20% na dobu 20 hod.". Vím, že se zatím dá koupit jen jeden kus, ale předpokládám, že se ten balíček v prodeji ještě objeví.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.