Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JarkaBurka02, 23/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Marie54195454,
    tak na toto je lepší se zeptat kolegy (až dorazí), zatím mu ale můžeš napsat víc informací - jaký prohlížeč používáš, jaký operační systém máš, jestli ti to dělá jen u farmy, nebo se ti zpomalují i jiné hry, popřípadě stránky, které navštěvuješ. Zda máš aktuální verzi Flash playeru.

Edit: zatím můžeš zkusit udělat vše pro bezproblémový chod hry

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Marie54195454

Bohužel by to chtělo trochu více informací. Z tvého konstatování, že máš Firefox a aktuální toho moc nepoznám.
    Jak psala kolegyně, bylo by dobré napsat, jaký používáš operační systém ve tvém PC/NTB, jestli Windows a to jakou verzi, např. Windows 7 nebo Windows 10 nebo jiný, popřípadě jiný operační systém. V závislosti na operačním systému tedy uvést verzi prohlížeče a verzi flash playeru.
    Vyzkoušela jsi jiný prohlížeč, jestli to nefunguje v něm lépe ?
    Ale pro další možnosti, bych počkal až jaké uvedeš informace, od toho se potom bude vše odvíjet.

3. Marie54195454

Marie54195454 Rádoby autor

Omlouvám se jsem tu zase,mám dva prohlížeče-Chrome,Firefox,aktuální Flach player,Windows 7 jiné stránky fungují normálně,ale farma na obojích prohlížečích zpomaluje,než sklidím musím několikrát restartovat.Hru hraji od samého počátku,nikdy nebyl problém,ale ted´je to nehratelné.Vše vyčištěné.

4. sopti

Marie54195454,
    zkus ještě pročistit data Flash playeru přes webové rozhranní, třeba to pomůže - návod ZDE a dej pak vědět, zda se to zlepšilo.

5. Marie54195454

je to stejné díky tak už nevím

6. rybička

rybička Rádoby autor

prosím, mám dotaz: Chtěla jsem koupit floreny přes SMS, ale v nabídce nejsou. Došlo k nějaké změně? Je tam pouze nabídka přes payseftcard. Díky za odpověď.

7. sopti

Marie54195454 - tak budeme muset počkat na kolegu pezta - on snad něco vymyslí ;)
    PS: ještě bys kolegovi mohla zjistit verze prohlížečů (u každého prohlížeče přes nápovědu ---- o aplikaci), tam zjistíš verzi

např. [​IMG]

8. Ahoj rybička
    prosím postupuj takto:
    klikni v horní liště na ikonu "truhličky s floreny" a modrým (+) dostaneš se do platební oblasti s nabídkou:
    V případě, že se ti nabídka nezobrazí, udělej screen a vlož ho do příspěvku, ať můžeme pátrat kde je chyba.

9. Chaloupa

Chaloupa Zelenáč fóra

Prosím, jak se dostanu ze své farmy na lesní mýtinu? Děkuji

10. sopti

ahoj Chaloupa,
    na lesní mýtinu se dostaneš kliknutím na mapě na "strom" - viz obrázek
    vše o mýtině (klikni)

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Marie54195454

Bohužel do tvého zařízení, na kterém hru hraješ nevidíme, a je těžko takhle odhadovat kde by mohl být problém. Tento stav může ovlivňovat mnoho faktorů, třeba nějaké doplňky v prohlížečích, slabší signál internetu, výkon tvého PC/NTB a další.
    Nejprve bych doporučil v nastavení hry vypnout animace, tím by se to mělo zlepšit.
    Pokud jsi vše vyčistila podle rady kolegyně, tedy vyčištění prohlížeče (prohlížečů), které používáš. A dále vyčištění dat flash playeru přes webové rozhraní, tak by se měla situace také zlepšit.
    Další věc, kterou by jsi mohla udělat je přidělit větší prostor pro ukládání dat do tvého PC/NTB a tím by se mělo zrychlit načítání, toto provedeš kliknutím na tento odkaz
    >>> http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager03.html <<<
    Kde na liště nastavíš ukazatel na maximum a pokud nebudou, zaháčkuješ tyto dvě políčka.

Pokud by se hra nezlepšila ani po těchto krocích, mohla by jsi vyzkoušet nainstalovat prohlížeč My Internet Browser, který není tak náročný na běh a hra v něm dobře funguje, můžeš stáhnout z tohoto odkazu >>> MIB <<<
    Tím ověříme jestli je problém ve tvých prohlížečích, co máš již nainstalovány.

Deleted member 21200 tohle ocenil(a).
  12. jirka1944

jirka1944 Zelenáč fóra

• Off topic - dodržuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    já myslel,že jse budou hadi šlechtiť a né bleee motýle

13. Ahoj jirka1944
    příspěvky s podobným obsahem prosím směřuj do diskusních vláken.
    Děkuji.

14. Marie54195454

Děkuji moc ještě jsem vše znovu stáhla a naintalovala prohlížeč i flach payer tak uvidím během zítřka ted´se bojím o tom mluvit,abych to nezakřikla vypadá to( dobře ).Pak kdyžtak vyzkouším tvůj odkaz.Ještě jednou moc děkuji

15. rybička

rybička Rádoby autor

pro *JÁ* screen udělat neumím, nabídka se stále neobjevuje

16. sopti

rybička,
    pokud se ti nabídka nezobrazuje, nezbývá než kontaktovat herní podporu - zvol obecný dotaz a popiš jim svůj problém.

17. mikeks

mikeks Pisálek fóra

Ahojky mikeks chtěla bych se zeptat proč si nemůžu koupit floreny přes sms děkuji za odpověd....

18. sopti

Ahoj mikeks,
    pokud se ti nabídka nezobrazuje, nezbývá než kontaktovat herní podporu - zvol obecný dotaz a popiš jim svůj problém.

19. Baruška73

Baruška73 Pisálek fóra

proc nejdou floreny pres sms.. co to tady je zas za vymysl.. ach jo

20. sopti

Baruška73,

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.