Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JarkaBurka02, 23/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Honzulka05

Když tam žádné červené kolečko na té mouše není. tak je farma v pořádku.
    Takže si takové rady nechej pro sebe ;)

Fajn hru pezt

Skali tohle ocenil(a).
  2. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,,chci se zeptat, jak funguje řádek na stonku,když má být o 10% rychlejší mletí krmiva na 12 hod, ,,já jsem odklikla tento řádek a zadala krmení a ono se to bude mlít 36 hod ,(mám poloviční mlýn) 8 ks SK,tak jako jindy bez řádku,nevím jestli jsem udělala někde chybu , děkuji ,,

3. pezt

Ahoj tonys*

A v jakém slotu máš to SK zadáno ?
    Pokud máš ve slotu nějaké krmivo před tím, které se už mele, a doba mletí je delší než efekt řádku, tak už na to zadané krmivo ve frontě bonus neučinkuje.

Fajn hru pezt

4. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

pro pezt,, hned v prvním slotu,a dávala jsem to tam po odkliknutí toho řádku,,

5. martinka20021

martinka20021 Zelenáč fóra

Děkuju mockrát, už funguje :)

6. pezt

Ahoj tonys*

Každý efekt zkrácení mletí je závislý na době jeho účinku.
    Takže doba mletí jednoho SK s runou a turbo mlýnem je 4:30

Doba mletí jednoho SK s runou, turbo mlýnem a řádkem na zkrácení doby mletí je 4:03

Po přidávání více kusů se doba mletí přestane zkracovat, pokud přidám tolik krmiva, že přesahuje limit efektu řádku, nebo dokonce turbo mlýna.

Doba mletí 8 SK je potom při aktivní runě a turbo mlýnu a aktivovaném řádku 34:42:43

Protože po překročení doby 12 hodin mletí již nebude účinkovat řádek, proto už nedochází ke zkrácení. Těch 10% se nepočítá z celkové doby mletí.

Další faktor je, na jak dlouhou dobu máš turbo mlýn a jestli jeho doba nekončí někdy v průběhu zadaného mletí.

Ještě dávám obrázek řádku, který zkracuje dobu mletí, abychom se vyhnuli nedorozumění

Doufám, že jsem to popsal srozumitelně.

Jinak je potřeba uvádět všechny informace, jak dlouho trvá turbo mlýn, v jakém slotu je krmivo a kolik a jednotlivé časy, popřípadě jestli je aktivovaná runa na stromě moudrosti.

7. pezt

8. čičinka

čičinka Zelenáč fóra

Pěkně zdravím a mám dotaz, na který jsem při hledání odpověď nenašla: po zpřístupnění Bahamaramy se mi ve Farmářském domě objevily zakázky na produkty z Bahamaramy. Ve FAQ jsem se sice dočetla, že se získá zdarma při odemčení skořice, ale už jsem se nikde nedočetla, proč jsou v zakázkách objednávky na produkty, které nemám otevřené? Např. zubní kartáček, keramika, papouščí pírka apod. Nemůžu tak zákazky plnit a tím pádem odemčení tohoto zákazníka ztrácí smysl. Děkuji za odpověď :)

9. Ahoj čičinka
    produkty, které jsi vyjmenovala jsou z výroben, které šly získat v určitých akcích. Mít tyto výrobny je jedna z možností, jak získat produkty . Druhý způsob je jejich nákup (tedy odpadá nutnost mít výrobny) Proto jsou v požadavcích zákazníka. Shrnuto - nemusíš mít výrobny, produkty můžeš nakoupit a dodat.
    Kde a jak šly výrobny získat se dozvíš v FAQ - "Výrobny" (přehled je řazen abecedně a rozdělen na Farmu a BAHA)

10. čičinka

čičinka Zelenáč fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*
    ***zbytečná citace***

Můj dotaz spíše zněl, proč jsou zakázky na předměty, které nemám odemčené. Kdybych je měla odemčené, můžu si je vyrobit v dílně, až nastřádám materiál (např. kartáček je produkt krokodýla, že). Nakoupit však jeden produkt na trhu za 32 tisíc (které nemám) a prodat ho ve farmářském domě za 400, to je opravdu rada nad zlato :-( Děkuji

11. čičinka
    rada je rada, rozhodnutí o tom, zda využiješ obsah rady je na tobě. Snažila jsem se ti nabídnout možnosti.
    Jsou hráči, kteří mají možnost produkty vyrábět a proto jsou požadavky zákazníků pro všechny stejné. Buď produkty vyrábíš a můžeš je použít do dodávek nebo je prodat, nebo výrobny nemáš a můžeš/nemusíš je nakupovat. Strategii si vybíráš sama.
    P.S.: máš také možnost zákazníkům nedodávat vůbec. ;)
    EDIT výrobny produktů, které zmiňuješ se nedají vyrobit v Dílně, ani se neodemykají ve Starověkém opičím chrámu. Způsob získání zmiňovaných výroben zjistiš v odkaze do FAQ, který jsem ti poskytla.

Skali a spuntka tohle ocenili.
  12. Santiago*

Santiago* Pisálek fóra

Ahoj,pinkie pie lze získat ze zámku z oblaků a ještě z nějaké další dekorky? Děkuji za odpověd

13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Santiago* - Pinkie pie se dá získat pouze z dekorace Zámek z oblaků, na trhu a recept byl k dostání v akci My Little Pony.

Přeji prima hru

14. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Ahoj, prosím, jak získám ambroňový strom? Děkuji.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  15. Farmářka_X

Ahoj Stana67 - Ambroňový strom bylo možné získat v akci Strombola 27.7 2017 - 31.7 2017. Zda jej bude možné ještě získat v tuto chvíli nevíme. Plody tohoto stromu je možné zakoupit na trhu.

Přeji prima hru

16. -pody-

-pody- Rádoby autor

Zdravím, nevíte někdo, existuje něco co urychlí čas růstu stromů na BAHA? Plním časovku a nevychází mi to o 2 minuty. Díky za radu..

17. Farmářka_X

Ahoj -pody- - k urychlení stromů slouží Zuzino ultrahnojivo (mezi hráči ponožky) a na Baha bylo možné získat Vejce pirátského papouška o 10% rychlejší doba růstu tropických stromů po dobu 2 hodin.

Pokud plníš časovku tak si nejdříve nech stromy uzrát ve družstvu spusť časovku a potom skliď - záležitost 5 ti minut;)

Edit: Ještě Ampule růstu zrychluje Baha stromy

Přeji prima hru

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  18. il.ja

il.ja Pilný autor

chtěla bych se prosím zeptat jestli by nešlo na stromu moudrosti udělat něco za hvězdičky třeba nějaký nový strom nebo stáj děkuji

19. Farmářka_X

Ahoj il.ja - zda se bude něco dál dít s hvězdičkami či Stromem moudrosti to v tuto chvíli ví jen pán bůh a RT a ten se nám svými plány nesvěřuje.

Přeji prima hru

-viliem- a Xenie6161 tohle ocenili.
  20. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Akce vikingská sága - porucha:
    Mně se zaseklo házení kladivem a a´t dělám co dělám dál to nejde. Počítač už vypnut apod...a stále nic. Jinak farma funguje. Jsem ani ne v polovině a mám zatím dalších 14 vikingských vývarů k použití .
    Když navolím všechny 3 části sekery a kliknu na šipku k aktivování hodu nic se neděje. jsem u 5. pokusu. Ani na další pokus a dodání letkvaru to nejde přepnout.
    Jak už píšu, farma mi funguje normálně, jen tato část ne.

Co s tím?

Naposledy upraveno: 9/4/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.