Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JarkaBurka02, 23/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.

1. ***URČENO K ARCHIVACI***

2. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Nevím co s tím, počkám na další sklizeň a uvidím, ráno jsem 2x ničila mouchy, ale zůstalo to stejné.
    Tak se budu těšit po sklizni na nápravu.
    Teď jsem si přidala nového souseda za odpadlíka a místo jeho jména tam mám opět *otto_0*

3. veselafarmarka

prosím přečti si můj poslední příspěvek.
    Dopsala jsem ti tam návod, jak aprílové legrácky ZRUŠIT.

4. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

*JÁ* mooooc díky, jsem to ale janek, ona se ta moucha snad přeškrtává sama. Už je to ok. Dík.

5. .pampelina.

.pampelina. Pisálek fóra

Dobré dopoledne, jak dlouho má být aktivní bonus 200% ke sklizni z kola štěstí?

6. Ahoj .pampelina.
    délku trvání bonusu zjistíš ve výpisu výher na Párty kole ( i Kole štěstí)
    pokud tě zajímá zbývající čas, po který bude bonus aktivní, stačí vyhledat ikonu bonusu v bonusové liště a postavit na něj kurzor - objeví se tooltip se zbývajícím časem.

Seznam výher z Kola štěstí - ZDE

7. JohnyWalker777

JohnyWalker777 Pisálek fóra

Ahoj, prosím najdu někde rychle přehledně krátce protihodnotu všeho - zvířat, plodů stromů, rostlin - nemyslím jen to co mám já ve skladu....

Díky, J.W.

8. Ahoj JohnyWalker777
    přehled všeho (i když systematicky uspořádané) je ve (klikni)-> FAQ - Přehled

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  9. keettyIII

keettyIII Pisálek fóra

ahoj, dnes nejdou posílat dárky a je tam u všech 1 nick, to je otřesné

10. Ahoj keettyIII
    tato situace patří k programátorským žertíkům akce "Mouchy puštěné ze řetězu", vše se spraví jakmile klikneš na ikonu mouchy v červeném přeškrtnutém kolečku v okně akce.

MatysekKamilek a Natálka29 tohle ocenili.
  11. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, nemůžu rozdávat dárky. Místo jmen tam mám ott_0WHERE use. To se objevilo až dnes. Prosím o radu jak tam vrátit jména sousedů. Prosím o odpověď moderátora. Děkuji. Když napíší na podporu a všechno vyplním jak to mám odeslat?
    Pokoušela jsem se to odeslat, ale nešlo mi to. Děkuji

Naposledy upraveno: 3/4/18
  12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Dorča34
    Stačí v okně plnění akce Mouchy puštěné ze řetězu kliknout na ikonu mouchy v červeném kolečku a vše bude zase v pořádku ;)

Fajn hru pezt a příjemného apríla :)

13. modrýměsíc

modrýměsíc Rádoby autor

ahoj, prosím, které zvíře vyrábí boxerky? Nedaří se mi výrobnu najít. Děkuji

14. Ahoj modrýměsíc
    boxerské rukavice jsou produktem Továrna na boxerské rukavice - (zvíře klokan)
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> Továrna na boxerské rukavice

15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj,mám otázku,dosť dlho sa snažím získať Mýtickú nočnú moru,bývala občas aj na kolese šťastia,no v poslednom čase sa tam neobjavuje,alebo aspoň mne nie.Dá sa niekde získať?

pezt Ďakujem za odpoveď.

Naposledy upraveno: 4/4/18
    Tomi120 tohle ocenil(a).
  16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

17. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Dobrý večer, asi dva dny mám zobrazení všech stromů rozmazané, neúplné a posunuté kousek dolů. Když chci přidat hnojivo nebo zrychlit sklizeň, mám problém se trefit na políčko se stromem. Zkusila jsem restart ale nic se neděje. Dík za radu

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

19. martinka20021

martinka20021 Zelenáč fóra

Ahoj, mohla bych se prosím vás zeptat?
    Z neznámého důvodu mi už 4 dny nejede Baharama. (v mapě kliknu na loď, načítá se to, ale nenačte)
    Nejede ani mé mamce, tak bych se chtěla zeptat, kde je chyba?
    Díky za odpověď;)

20. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Děkuji. *JÁ*
    ahoj,nemohu posílat ,žádné dárky a psát zprávy svým sousedům ,všude je uveden *otto_O* je to nepovedený apríl?děkuji za odpověď

***příspěvky sloučeny***

omlouvám se, už jsem příčinu zjistil a závadu -aprílek odstranil

Naposledy upraveno moderátorem: 4/4/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.