Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JarkaBurka02, 23/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. natram54321

natram54321 Rádoby autor

zdravím a přeji krásné svátky jara
    mám dotaz na který jako mentor neumím odpovědět svému kuřátku-stěžuje si,že má sousedy,kteří svítí červeně,tudíž ani nespolupracují-dárky..a nemůže se jich zbavit,na moji radu,aby je jednoduše hodilo do koše,mi napsalo,že to chtělo,ale že tam žádný koš nemá..
    je to nějak podmíněno levlem hráče,nebo je v tom jiný problém..
    hledala jsem to v FAQ,ale nenašla jsem to
    děkuji za odpověď

edit-moc děkuji,člověk se prostě neustále učí..

Naposledy upraveno: 2/4/18
    pezt tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj natram54321

Jelikož u těch hráčů nemá koš tak se jedná o tvá další kuřata, která jsou zřejmě neaktivní (červená) a on je za sousedy nemá a ani se mezi ně nepočítají, pokud si je nepřidal, pouze se mu tam ukazují, v závislosti na tom, že jsi jeho mentor.

Fajn hru pezt

Edit : není zač ;)

Naposledy upraveno: 2/4/18
  3. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj,nikde jsem nenašla odpověd na otázku,tož jdu sem-proč mi zmizeli tak brzy bedýnky u velikonoční akce .Možná až o 24hodin dříve než bylo napsáno,asi nás bylo více podle příspěvků,hezké velikonoce a dík za odpověd:inlove:

4. pezt

Ahoj mituli

Nabídka Velikonočních beden a dekorace Vaječná kouzla byla omezena a to od 28.03.2018 - 14:00 hodiny do 01.04.2018 - 22:00 hodiny

Fajn hru pezt

5. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahoj a hezký velikonoční pondělí přeji. Mám dotaz- melu takto jen já?xD
    Už není Apríl;) Děkuji za odpověď.[​IMG]

krakoramaja tohle ocenil(a).
  6. pezt

Ahoj marketka47
    Myslím, že první pomoc při tomto jevu je restart hry (zavřít prohlížeč). Mělo by to pomoci ;)

Fajn hru pezt

7. mituli

mituli Polobůh fóra

Děkuji za odpověd,ale právě už 1.04 ráno to nešlo koupit.Ted nejdou koupit ,nebo vlastně je nemám v nabídce ani hnízda,tak nevím .

8. pezt

mituli

Včera ráno tam byl menší výpadek, ale po tom již šli koupit, myšleno dekorace a bedny. Nicméně základní hnízda nelze zakoupit vůbec, tedy nelze je koupit po celou dobu konání akce, protože je to tak nastaveno. K dispozici jsou pouze koše, nebo poslat jako dárek, ovšem nejdou poslat za floreny po vyčerpání volných dárků.

9. mituli

mituli Polobůh fóra

pezt-moc díky za odpovědi,hezký večer.

pezt tohle ocenil(a).
  10. pezt

mituli tohle ocenil(a).
  11. majkynek

majkynek Pisálek fóra

proč mám na polích všechno vzhůru nohama

prajzačka tohle ocenil(a).
  12. Ahoj majkynek
    protože je to součást aprílové akce. Vše podstatné si můžeš přečíst v tomto vlákně >> ZDE
    P.S.: Není nutné kvůli dotazu zakládat nové vlákno, stačí napsat například do "Dotazy - Farma".

13. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,, nevím co mám dělat chodí mě zprávy od ,,ChrisG a je tam něco namalovaného, a víc nic a napsané ,,xMmxupsD,, poprvé jsem to vymazala a znovu mě přišlo to samé, tak jsem to zablokovala a zase to přišlo ještě 2x co s tím ,,

14. Ahoj tonys*
    obrázky v herní poště od Chris G patří k aprílové akci. Přijdou cca 4 - 5 zpráv v každé je nějaké zvířátko. Takže jediná rada je, podívat se, co vše jde udělat za obrázky ze znaků na klávesnici a nebo zprávy prostě vymazat.

15. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

to mě nenapadlo ,že je to apríl ,je to fajn ,celá aprílová akce se mě mooooooc líbi, děkuji za vysvětlení a jen ať přichází další zprávy,už je přivítám,,,

16. tonys*
    není zač a je fajn, že se ti aprílové legrácky líbí ;) :)

17. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Krásné ráno, poraďte proč mi nejdou posílat dárky. U všech sousedů mám místo jejich jména *otto_0* , dárky mi chodí, ale já posílat nemůžu. Díky za odpověď.

18. Ahoj veselafarmarka
    stav, který popisuješ je součástí aprílových legrácek.
    Nepíšeš, odkud jsi zvyklá dárky posílat. Jsou tři možné způsoby
    1. buď přes lištu sousedů (pravá lišta > klik na erb souseda, klik na ikonu "červený dárek"
    2. přes ikonu modrého dárku
    3. dárky lze poslat i z Pošty > záložka "Přátelé" >> zelené tlačítko pod seznamem přátel "Darovat"
    Zcela určitě se ti jedním ze tří způsobů podaří dárek poslat.

19. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Vyzkoušela jsem teď všechny 3 možnosti, ale všude je místo jména souseda *otto_0*,v poště u erbů, i pod modrým a červeným dárkem, takže nevím komu dárek půjde.
    Myslím, že Apríl už je dávno pryč, tak proč to není v normálu!!! Takto aprílově to mám od včera.

Martinoveckin tohle ocenil(a).
  20. Ahoj veselafarmarka
    jakmile "zaplácneš" další mouchu, vše se vrátí do normálu. Ano, Apríla už není, to máš pravdu, nicméně akce byla takto připravená, a protože hráči jí plní časově rozdílně, legrácky se objevují podle toho, jak procházíš akcí a plníš.
    Pokud se chceš seznámit s dalšími legráckami, které na tebe při plnění akce čekají, nahlédni ZDE
    EDIT všechny aprílové legrácky - obrácení farmy vzhůru nohama, zmizení zvířat ze Stodoly, přepsání nicků sousedů jdou zrušit tlačítkem v okně akce pro dodávání. Stačí kliknout na ikonu "mouchy" s červeným přeškrtnutým kolečkem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.