Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JarkaBurka02, 23/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stankovka1992

stankovka1992 Zelenáč fóra

ahojky, prosím při přihlášení na farmě se mi ukazuje akce rock a robot jako aktivní končící až za 122 hodin, ale samozřejmě rostlina již pěstovat nejde, dělá to jen mě, nebo jde o nějakou chybku? Díky moc za odpověď a všem hezký večer

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj stankovka1992 - nejde o chybku. Vše potřebné zjistíš z oficiálního oznámení >>KLIK ZDE<<

Přeji prima hru

3. stankovka1992

stankovka1992 Zelenáč fóra

jej, díky moc, nějak mi to uniklo

4. Farmářka_X

stankovka1992 - není za co ;)

Přeji prima hru

5. notes72

notes72 Perspektivní autor

mam dotaz kdyz zklidim stonky a potom jdu zklizet ostatni pole tak se mi hra zpomali a musim se znovu prihlasovat.

Naposledy upraveno: 25/4/18
  6. Ahoj notes72
    zpomalení hry může způsobovat mnoho faktorů. Bohužel nepíšeš žádné podrobnosti, na jakém zařízení hraješ (PC, NTB, tablet) jaký máš operační systém, v jakém prohlížeči hru spouštíš.
    Takže jako první pomoc prosím udělej (klikni)-> "Vše pro bezproblémový chod hry" Také vyčištění dat přes webové rozhraní by mělo/mohlo pomoci - návod ZDE
    Přeji hodně štěstí a prima farmaření.

P.S.: pokud provedeš všechny popsané kroky a ty by - eventuálně - nevedly k zlepšení chodu hry, obrať se s důvěrou na kolegy do vlákna "Technické a platební dotazy"
    ============================================
    medvídek4141 alias notes72
    děkuji za dodatečné, stručné informace. Nicméně platí předchozí rada.
    Prosím prostuduj si "Pravidla chovaní na našem fóru"
    Pokud používáš tlačítko "Odpovědět" prosím vymaž citaci případně použij příspěvek nový, s oslovením hráče, kterého se příspěvek týká.

Naposledy upraveno moderátorem: 25/4/18
  7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj doben,
    bohužel možnost umístit odkaz na puzzle nám byl zamítnut. Je mi to velice líto, ale ty jsi šikovný kluk a určitě vymyslíš na jiné soutěže.

8. doben

doben Ikona fóra

sopti a vadí konkrétně to, že by byl odkaz na fóru nebo samotná stránka? Protože pokud by vadil jen odkaz na fóru, tak bych mohl dát odkaz vždy do popisku videa na you tube a sem na fórum bych vložil jen to soutěžní video, takže odkaz by nebyl na fóru, ale na you tube pod tím videem. Sice by to bylo pro mě časově náročnější, ale šlo by to. Pokud by to nešlo ani takto, tak smůla, ale nepřijde mi to moc férové.

9. sopti

dobene, bohužel vyjádření proč nám to bylo zamítnuto jsme nedostali

10. doben

doben Ikona fóra

sopti a nešlo by se prosím zeptat ještě jednou, jestli by neprošla ta druhá možnost? Chápu, že to asi není jen tak, když to trvalo dlouho a opravdu oceňuji tvou snahu a hlavně zájem.

11. selkaž

selkaž Zelenáč fóra

Dobrý den, prosím kde získám elektrickopu hvězdičku, která je potřeba na výrobu plošného spoje ?

12. sopti

Ahoj selkaž,
    elektrickou hvězdičku již nelze získat, protože pěstování této plodiny už skončilo. Můžeš si ale v novinkách vyzvednout kompenzační balíček za problémy ve hře a součástí tohoto balíčku je 18 plošných spojů.

13. selkaž

selkaž Zelenáč fóra

Díky

14. sopti

15. babicka38

babicka38 Magnát fóra

dobrý den prosím když bych si koupila stonek Bonanza koupím ho i s dekorkama nebo dekorky se musí koupit každá zvláš´? děkuji

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babicka38

Řádek Bonanza je pouze samostatný řádek, dekorace si musíš do něj koupit zvlášť, pokud jsi si tyto dekorace již nekoupila v dřívějším výprodeji. Umísťují se předměty Geniální multitasking, Bombastický dárek, Ingridin student a Kouzelný klobouk.

Fajn hru pezt

17. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ano děkuji

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Prosím, do kdy je možnost vyzvednout kompenzační balíček za akci "Robot", vím že od 25,4, ale nevím do kdy Díky za odpověď ;)

20. Farmářka_X

Ahoj evoku57 - kompenzační balíček k akci Rock a robot lze vyzvednout do konce prodloužení akce což je do 29.4. do 22:00

Přeji prima hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.