Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JarkaBurka02, 23/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. GynekoložkaTerka

GynekoložkaTerka Zelenáč fóra

Dobrý den, mám dotaz ohledně zvířecích. Mám moc výběhu (např. Od kralíku mám 4) a nechci je, stačí mi počet, co mám.. Chci se zeptat, jak tyto výběhy případně odstraním nebo prodám?

Děkuji moc a pěkný den;)

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj GynekoložkaTerka - Za mě nejlepší zbavení se chlívků je akce Obchoduj a daruj. Při této akci můžeš chlévy vyměnit za jiné věci, které bys chtěla, můžeš je darovat a samozřejmě nechybí ani možnost chlévy prodat. Akce OaD je nepravidelná a proto je třeba sledovat oficiální oznámení.

Přeji prima hru

3. GynekoložkaTerka

**Odstraněna citace**

Moc děkuji za radu.

Naposledy upraveno moderátorem: 22/4/18
  4. Farmářka_X

GynekoložkaTerka - nemáš za co

PS: prosím necituj příspěvek pod který píšeš stačí dotyčného oslovit

Přeji prima hru

5. GynekoložkaTerka

Dobře tedy a jakže odstraním, prodám výběh?

6. Farmářka_X

GynekoložkaTerka - jak na Obchodování a darovaní najdeš >>KLIK ZDE<<

PS: nejdříve musíš počkat až bude spuštěná akce OaD to se dozvíš z oficiálního oznámení.

Přeji prima hru

7. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

• Off Topic
    Hurááá, z tajemných nových sazeniček jsem získala ambroňový strom XXL a XL!!!

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  8. Farmářka_X

Ahoj Stana67 - toto vlákno je určené pro dotazy a ve tvém příspěvku dotaz postrádám. Na takováto info jsou určená vlákna třeba Debata o všem možném

Přeji prima hru

9. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím, zajímalo by mne, kdy nám už laskavě zpřístupní skleník na šlechtění. Šlechtila jsem tam květák, když to zamkli a už jsem z toho docela otrávená, protože pravili příští týden, to už je několikrát příští týden, ale šlechtit se stále nedá. Chybí mi dřevěná kladiva, zatímco vrtaček mám čtyři fůry, abych zůstala slušná. Zbývalo mi získat už jen ten jeden bonus, o který jediný jsem stála, který mi s tím měl pomoci, když to uťali. Prosím vás, popožeňte to trochu, vyřiďte, že si lidé stěžují. Děkuji.

10. Farmářka_X

Ahoj .evalumar. - Info o skleníku najdeš >>KLIK ZDE<<. Jiné info zatím není. Až se bude vědět víc dozvíš se to včas z oficiálního oznámení.

Přeji prima hru

11. Adámek16

Adámek16 Pisálek fóra

Jak bych měl prodávat zboží na farmu

12. Ahoj Adámek16
    vyprodukované položky (plody stromů, zvířata, krmivo, produkty z výroben či z řemesla, plodiny apod) se prodávají na trhu ve městě.
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> Tržiště

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Sice nejsem nováček ale nemůžu nikde najít co je tokulatá žvýkačka

14. Ahoj dasa1143
    kulaté žvýkačky byly součástí kombinovaných balíčků.
    Podrobnosti >> ZDE

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Díky moc´já jenom,že balíčky se dají koupit ted:)´předtím jsem je zazdila

16. dasa1143
    no vidíš, už nemusíš zedničit :D

MatysekKamilek, Prepperka a dasa1143 tohle ocenili.
  17. vasicci

vasicci Rádoby autor

Ahoj, nevím kam tento dotaz zařadit, tak tedy píši tady. Mám ve stodole 209 pávů. Chci vyrábět vějíře. Do žluté továrny na vějíře potřebuji 2 pávy, ale výrobu nemohu zahájit, protože nemám žádné krmivo pro pávy - nyní si zrovna ho vyrábím . To by nemělo vadit, když pávů mám pro výrobu vějířů dostatek. Tak prosím o radu nebo vysvětlení. Děkuji.

18. Ahoj vasicci
    výrobu vějířů budeš moci zahájit, až budeš mít vše potřebné, tedy pávy (ty máš ve Stodole) a krmivo se ti mele. Až bude mletí dokončeno, bude ti k dispozici. Pokud chceš výrobu spustit ještě před domletím krmiva pro pávy, můžeš pár kusů krmiva nakoupit na trhu ve městě > záložka "Krmivo".

19. vasicci

vasicci Rádoby autor

• Off topic dodržuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    Ty floreny budeš mít až ty dekorace sklidíš. Podle počtu dekorací a sklizní budeš mít tolik kolik sis jich jako koupil. Příklad: máš žvýkačkovou dekoracikterá má 20x sklizeň a dává body a 5 florenů , tak jich budeš mít 100 a to bude i s ostatními . Je to tam trochu nesrozumitelně napsané, prostě floreny až po sklizních. Ahoj

20. vasicci
    prosím přestaň odpovídat na dotazy, které jsou již zodpovězeny a zahlcovat toto vlákno spamem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.