Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JarkaBurka02, 23/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj petermisina
    pro vkládání chovů do chovné ohrady slouží pomocník pro chov. Je součástí měsíčního předplatného a nebo časových kupónů pomocníků.
    Takže co máš dělat... zakoupit si předplatné pomocníků na jeden měsíc, zakoupit si ve Farmářském obchodě "Pomocníka pro chov" na 6 hodin/ 3 Floreny, nebo můžeš (máš-li) použít některý z kupónů - které se dají získat buď jako odměna v akcích, nebo z úkolů, případně z Párty kola.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Pomocník pro chov
    popis ve FAQ - Chovná ohrada
    Přeji prima farmaření

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Pozrel som sa na tie úlohy čo majú dať zajtra pyžamové párty v 1 úlohe je treba dodať 52x granátové jablko,44x citrón,Buddhova ruka,10 lenochodov.Neviem či to nie je chyba keď že u Buddhovej ruky nie je počet alebo tam nepatrí citrón.Díky

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

pezt díky za vysvetlenie.

5. pezt

-Kuteno-
    Není zač;), hlavně že se to vysvětlilo:)

6. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    chtěla bych vědět, jak je to s módem dovolené - pokud se při něm nepřihlásím do farmy a nevyberu si denní bonus, zůstane mi u kubíka celkový počet dnů přihlášení, nebo se mi začne počítat od 0.

EDIT: Děkuji *JÁ*

Naposledy upraveno: 20/4/18
  7. Ahoj .helm.
    při aktivovaném módu dovolené a nevyzvednutí denního bonusu zůstane dosažený počet dní. Po návratu budeš mít k dispozici buď poslední nevybraný dárek - (pokud se přehoupneš do dalšího kalendářního měsíce) tak bude k dispozici první bonus nového kalendářního měsíce.
    Do celkového počtu dnů se počítají jen ty dny, ve kterých si vyzvedneš denní bonus.
    Podrobný popis ve FAQ - Denní bonus za přihlášení

8. teta.skrblice

teta.skrblice Rádoby autor

Zdravím,
    po delší době jsem se vrátila k farmaření..... a nemůžu najít nic o ,,měsíčním světě " nač je a nač se užívá.Mohl by mě někdo poradit, prosím. Děkuji

9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj teta.skrblice,
    Měsíční svět (na to zelené klikni) je místo, které slouží na pěstování při děsivé noci.
    Hezkou hru

10. zelene47

zelene47 Pisálek fóra

Ahoj, otevřela jsem 50 zlatými banány ikonu s lenochodovým vejcem. Nevím kde ho hledat a k čemu je. Díky za odpověď.

11. sopti

Ahoj zelene47,

Lenochodí vejce je mazlíček, který ti kromě BZ/TBZ dá i bonus +10% BZ a TBZ na 1 hodinu při sklizni. Více ZDE. Najdeš ho v inventáři mezi dekoracemi (pod modrou vázičkou) a musíš ho umístit ručně, neboť stavitel ti ho nenajde.
    Hezkou hru

12. teta.skrblice

teta.skrblice Rádoby autor

Děkuji

13. holubova69

holubova69 Pisálek fóra

proč jsem měla v družstvu v pyžamove party už doplněně ukoly 1.2.3. a mohla jsem už doplnovat 4 a5 a s těch prvnich jsem nedostala odměny.diky za odpověd

14. pezt

holubova69

Odpověď na stejnou otázku jsem ti dal ve vlákně kde jsi se ptala >>> poprvé <<<
    Nezahlcuj fórum stejnými dotazy a vyčkej na odpověď.

Skali tohle ocenil(a).
  15. vobluda1859

vobluda1859 Zelenáč fóra

Také nechápu proč nelze zakoupit floreny za SMS. A hlavně nikde žádné vysvětlení??? Nerozumím. Ty už jsi chytřejší????? Díky, když mi napíšeš co se děje.

16. sopti

vobluda1859, momentálně mám zprávu (potvezenou jen hráči), že už by to mělo být v pořádku a floreny za sms již koupit lze. Prosím ověř u sebe na účtu a pokud tomu tak není kontaktuj herní podporu.

17. notes72

notes72 Perspektivní autor

Mam dotaz v pekarne mam produkt zdrava dobrutka a nejde vyuzit na pekarnu

18. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj notes72 - produkt Zdravá dobrůtka nelze vyrobit v pekárně. Tu lze získat v některých koších nebo jako odměna v některých akcích.

upload_2018-4-21_19-46-29.png

Přeji prima hru

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Mám dotaz. Před nedávnem jsem zachytil zde na fóru problém se sklízením řádků.Nějak sem to nekontroloval,a tak se ptám jestli také pro to musím něco udělat, nebo je vše OK.Opravdu se mě nechce zkoumat,které to byly řádky.
    Předem díky.

20. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11 - problém řádků byl vyřešen Hlášení >>ZDE<<

Přeji prima hru

kaolín11 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.