Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JarkaBurka02, 23/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mikeks

mikeks Pisálek fóra

už je to několik dnů a stále nejdou koupit floreny za sms ach jo mikeks

2. Ahoj mikeks
    bohužel, u některých hráčů došlo k situaci, že se nezobrazuje nabídka platby SMS při nákupu herní měny.
    Pro nákup by sis mohl vybrat jinou platební metodu, například výhodnější - platbu pomocí PSC
    (klikni)-> Platební metody

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ahoj, dnes jsem chtěla po zahájení akce poslat akční předměty sousedům a přátelům, ale ukazuje se mi, že dnes už jsem všech 7 dárků vyčerpala. Jsem si jistá, že dnes jsem ještě nic neposílala. V oznámení jsem také nenašla, že by se podobný problém řešil. Kde by mohla být chyba?
    A s tím souvisí i druhý dotaz - jako je tabulka přijatých dárků, existuje někde i tabulka odeslaných?
    Děkuji předem za odpovědi.

4. Ahoj kiki2305
    pokud jsi restartovala hru, případně zavřela a znovu spustila prohlížeč a přesto je situace s dárky stejná, nezbyde než se obrátit o pomoc na herní podporu.
    Odeslané dárky se zobrazují v liště loga (tedy na spodním okraji "rámu" Farmy) Výpis tam zůstane do prvního restartu, pak se lišta vyprázdní a údaje se vymažou.

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Aha, díky za odpověď - tedy za obě :) - o té vysouvací liště vím, že tam jsou, myslela jsem něco trvalejšího.
    Abych byla konkrétní, jde mi o to, že se mi všichni nevejdou do limitu 7 dárků, tak se je snažím spravedlivě střídat. A hodilo by se mi podívat se zpátky, jestli třeba někoho už víc dní nevynechávám.

Jestli to bude zítra stejné, určitě se na podporu obrátím. Ještě jednou děkuji a přeji hezkou hru.

tydýtková tohle ocenil(a).
  6. kiki2305
    bohužel, jinde se poslané dárky nearchivují. Kamarádka-farmářka má zavedený notýsek a řeší to zápisy do něj, aby měla přehled.
    Přeji prima farmaření

7. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

ahoj prosím mám dotaz ,koupila jsem si dva krát malí balíček za třicet tři korun abych lépe rozjela dnešní soutěž ,první balíček došel a druhý jsem do teď nedostala peníze jsou pryč a balíček nikde .Stalo se to po zahájení soutěže ale napsat jsem mohla až teď protože jsme měli schůzí družstevníků, zkoušela jsem napsat na podporu ale nerozumím tomu co vše chtějí je mě sedmdesát čtyři roků a jsou věci které tam dříve nebyli, můžete nějak pomoci? Děkuji předem a přeji pěkný den. PS a ještě jsem zapomněla se zeptat proč nevidím zasazené plodiny měli by se pomalu sklidit dala jsem všechno hnojivo i super

8. Ahoj JarkaBurka02
    prosím o chvilku strpení, předala jsem tvůj dotaz kolegům.
    EDIT
    bohužel, zde na fóru ti pomoci nemůžu, opravdu je nutné kontaktovat herní podporu (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Pečlivě prosím vyplň formulář, nezapomeň správně opsat bezpečnostní kód a také měj na paměti, že zpráva musí mít 140 znaků - podrobný návod ZDE
    Ohledně ztracených akčních plodin... při zahájení akce došlo k chybě, hráčům se v secí tabulce objevily jak elektrické hvězdičky tak i svítící bobule. Jsi si jistá, že jsi zasadila elektrické hvězdičky?

Naposledy upraveno moderátorem: 18/4/18
  9. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

ahoj děkuji za odpověď jsem si jistá zasadila jsem obojí koupila jsem dvakrát za třicet tři abych mohla lehčeji rychle sázet a plnit soutěž po prvé jsem koupené dostala a zasela obojí po druhé mě koupené nepřišlo .A teď jsem zjistila že to zasazené zmizelo jen ty hvězdičky zůstaly ty jsem teď sklidila a ostatní mám jen zelené pole a druhý kup vůbec nedošel a nejhorší je že nemám ani pět náhradních svítících bobulí žádná značka jen elektrické hvězdičky pěkný večer

10. JarkaBurka02
    svítící bobule byly tou "chybou", (nahlédni SEM) Byly opravným scriptem vyměněny za BZ a KR. Takže je v pořádku, že je nemáš.
    Prosím zavři prohlížeč, znovu ho spusť a zkontroluj Farmu. Ohledně nepřipsaných košů se opravdu budeš muset obrátit na herní podporu - při výběru typu problému zvol "Všeobecné dotazy" - (nevybírej problémy s platbou)

11. kamísek1984

kamísek1984 Zelenáč fóra

ahoj proč mám jen ty hvězdičky a ne kytky

12. Ahoj kamísek1984
    protože zavedení svítících bobulí byla chyba, píšu to v příspěvku přímo nad tvým ;)

13. doben

doben Ikona fóra

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak to vypadá s odpovědí na můj předchozí dotaz. Ne, že by to moc spěchalo, ale přeci jen už uběhl týden.

nisolinka tohle ocenil(a).
  14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj doben,
    dej mi ještě cca 1-2 dny. Řešíme to ;)

nisolinka a doben tohle ocenili.
  15. Mates57

Mates57 Pisálek fóra

Ahoj, prosim, kde bych našla soupis mazlíku

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Mates57, KUK tady (na kuk klikni)

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  17. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj sopti chci se zeptat, jestli se dá tady na fóru nějak poslat osobní zpráva někomu, kdo zde má jiný nick než na farmě? Protože se mi zpráva z farmy vrátila jako "nedoručitelná". Nebo jestli bys mě mohla navést.. Děkuji

pezt: děkuji za odpověď, jen jsem nechtěla, pro někoho asi, dávat úplně pitomý otázky na fórum;) Také ti přeji fajn hru!

Naposledy upraveno: 19/4/18
    Jonsdorf tohle ocenil(a).
  18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zahradnice4

Nejsem sice sopti, ale žádnou soukromou konverzaci mezi hráči naše fórum nepodporuje.
    Můžeš pouze hráči napsat na profil, a domluvit se sním takhle na poskytnutí potřebných informací.

Fajn hru pezt

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  19. petermisina

petermisina Pisálek fóra

Ahoj, při šlechtění zvířat když dám 4 zvířata do tuli domku a chci to zvíře šlechtit např. 20x prase ( mám dost Sk, zvířat i parfému) tak mně nefunguje plus a mínus. Musím to zadávat, po jednom řádku. Co mám dělat aby mi plus a mínus fungovalo. Prosím o odpověď.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.