Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JarkaBurka02, 23/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahojík babicka38, tady je to špatně ty musíš zvolit toto:

a to neděláš. Ty jdeš podle vzoru a tam je zvol problém, jako že si ho máš zvolit, ne že tam zůstane to co je na obrázku, už si rozumíme?
    Chci tě požádat, abys tam napsala, aby ti pak věřili, že jsi to dokončila. My nikdo nevíme, jestli ti stonek nezmizí a neradi bychom potom, aby si o stonek přišla. Věř mi, je to dobrá rada nad zlato,.

Prima hru danda

Naposledy upraveno: 15/4/18
  2. babicka38

babicka38 Magnát fóra

Milá dando napsala jsem všechno jak jsi mi poradila a ateď už mi to píše jen zadej číslo zadám číslo a zase to nejde . já už opravdu končím už mě to nebaví nezlob se a děkuji za snahu kdyby stonek zmizel tak se taky nic nestane měj se hezky a pevné nervy pro farmáře jako jsem já děkuju

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

babicka38, jen se ještě zeptám - jak zadáváš to číslo - zadáváš ho v kuse nebo děláš mezi čísly mezeru? Pokud děláš mezeru ( ono se to tak na obrázku tváří), tak ji nedělej a zadej 6 číslic za sebou.
    Myslíme to dobře - nikdy nevíš, kdy budeš na podporu potřebovat napsat

4. hana587

hana587 Zelenáč fóra

jak se odemyká lesní mýtina

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hana587

Pokud jsi dosáhla 14 level, tak poté můžeš jednotlivé části plochy odemykat pomocí run na stromě moudrosti.
    Vše o lesní mýtině najdeš v tomto vlákně >>> Lesní mýtina <<<

Fajn hru pezt

6. ScoobyDoo55

ScoobyDoo55 Zelenáč fóra

Ahoj hana587
    lesní mýtina se otevírá ve stromě moudrosti za hvězdičky 1 část 25 hvězdiček 2 část 35 hvězdiček 3 část 15 hvězdiček a 4 část 65 hvězdiček

7. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

hledám,ale nenašla jsem správné vlákno,snad se dozvím i zde ',ve skleníku mám již 3 dny zprávu,že se provádí údržba,opravdu to trvá tak dlouho ?? děkuji

8. Ahoj evicka435
    vše podstatné a podrobnosti jsou uvedeny ZDE
    Přeji prima farmaření

9. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, kde koupím (v kterém obchodě), Retro domácí zvířata? Děkuji za odpověď.

10. Ahoj Dorča34
    prodejní akce na Retro zvířata začíná dnes ve 14:00 takže v tuto chvíli se nedají koupit.
    Po spuštění akce lze předpokládat, že se ke koupi dostaneš přes ikonu v časomíře.

11. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj "JA" prosím vyřiď včerejejším moderátorům Danda a Sopti za trpělivost kterou se mnou mělipři vysvětlování jak psat na podporu. dnes se mi to povedlo po několika pokusech a odepsali že mám vše v pořádku. moc děkuji i vámk všem s jakou trpělivostí a ochotou pomáháte nám farmářúm když si nevíme rady. ještě jednou díky

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  12. Ahoj babicka38
    Obě BA si tvé poděkování zcela jistě přečtou, ráda je upozorním na tvůj příspěvek. :)
    Přeji prima farmaření.

13. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, já jsem si zakoupila mimo jiné retro zvířátka létající veverku za 199 florenůa v tom mi vypadl internet. Než jsem ho nastarovala znovu tak létající veverku nemůžu najít. Chtěla jsem ji koupit znovu, ale není to možné. Prosím kde mám létající veverku hledat? Děkuji za odpověď

14. Ahoj Dorča34
    domácí mazlíčky najdeš v inventáři, levá lišta > ikona "bedna" > ikona "vázička" - zvol záložku "Všechno"
    a do editační pole pro vyhledávání zadej celý, nebo část výrazu Létající veverka. Pozor, domácí mazličky musíš na plochu dát ručně, takže nelze použít pomocníka Stavitel.
    Přeji prima farmaření

15. grusovav55

grusovav55 Pisálek fóra

koupila jsem v rama obchodě vraní vejce a nikde ho nemohu najít,,,,,poradíte??? děkuji

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj grusovav55

Vraní vejce najdeš v inventáři levá lišta ikona vázičky, je potřeba jej na plochu položit ručně, takže nehledej přes stavitele.

Fajn hru pezt

17. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Ahoj, mám dvě farmy. Na první farmu jsem vejce mimozemšneka umístila ručně do parku. Na druhé farmě jsem chtěla udělat totéž, ale nešlo vejce mimozemšneka umístit také do parku. Musela jsem ho umístit na ostrov pokladů. Nebylo to z důvodů,že by na druhé farmě
    v parku nebylo místo. V parku byl přeškrtnutý. Můžete mi vysvětlit proč? Děkuji za odpověď.

18. Ahoj Zuzka43
    domácího mazlíčka můžeš umístit pouze 1 ks na jednu plochu. Pokud jsi na farmě č.: 2 už jednoho Mimozemšneka měla, druhý kus už musíš umístit na jinou plochu.

19. Zrzka34

Zrzka34 Pisálek fóra

• SPAM - příspěvek obsahující citaci, bez smysluplného obsahu je porušení pravidel.

20. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

zdravim
    rád bych zakoupil vejce pošovního holuba ale nevím zda mi bude platný
    co vlastně po vyklubání bude za bonus ?
    děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.