Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 04/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JarkaBurka02, 23/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

jolka134

Bohužel proč to tak je, tak tomu nemáme žádné informace, je to v kompetenci platebního oddělení a to nám, žádné informace neposkytlo.
    Jak jsem psal, volba je na tobě. Myslím že o nic nepřijdeš ;)

2. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Ahoj, mám sýrový palác, prosím z jakého vejce se vyklubal? Co je vejce poštovního holuba (k čemu je dobré) některé věci už vlastním a nevím z jakého vejce se vyklubaly. Prosím, povolí mně systém koupit další vejce z kterého se vyklube mazlíček kterého už mám? To bych nerada měla 2x. Kde bude možné zakoupit vejce, které ještě nemám? Moc děkuji za odpověď

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

4. ultr4f4rm3r

ultr4f4rm3r Zelenáč fóra

Ahoj, po dlouhé době jsem se vrátil ke hře a koukám, že přibyla spousta nových zvířat, výroben, stromů, atd... jen mě zaráží, že v době, kdy jsem přestal hrát, ještě výběh "kukaččí domov" neexistoval, ale teď po návratu do hry mám ve stodole dva a půl tisíce kukaček... čili otázka zní - kde se tam vzaly? o_O

5. Farmářka_X

Ahoj ultr4f4rm3r - Kukačky byly ve šlechtitelské akci Kukaččí chov je zpět - kukačky vyskakovaly co by padátko ze stájí a výroben. Je tedy možné, že tyto kukačky máš z této akce.

PS: Ještě jedna podobná akce >>ZDE<<

Přeji prima hru

6. TONY155

TONY155 Zelenáč fóra

splnil sem arboretum 2 kde ho najdu dík

7. Farmářka_X

Ahoj TONY155 - splněním úkolu Arboretum získáš pouze plány na jeho rozšíření. Arboretum jako takové se dá pořídit jedno na Stromu moudrosti za hvězdičky a další v obchodě pod záložkou stromy za Fl.
    Vše o Skladištích >>ZDE<<

Přeji prima hru

TONY155 tohle ocenil(a).
  8. babicka38

babicka38 Magnát fóra

dobré nedělní odpoledne přeju a prosím mám zvláštní asi otázku akce motýlí jsem splnila hned druhý den po začátku celou splnila to znamená všechny čtverečky nnalevo i napravo a hlavně i nahoře ten hlavní jsem měla odfajfkováno stonek pracuje jak má ale.. když jsem se včera večer klikla na poli na ikonu akce (květy v horním rohu) koukám že nemám jakoby splněno poslední pole chtějí na mě toho červenýho motýla (jméno mi teď vypadlo) tak nevím ale chyba u mě snad nebude když stonek mám a funguje. tak to jenom tak ze zvědavosti kde je chyba děkuji

9. pezt

Ahoj babicka38

Je možné že se jedná o grafickou chybu, obdobná už tu v minulosti byla.
    Nicméně bych tě poprosil aby jsi kontaktovala herní podporu na prověření, Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

10. babicka38

babicka38 Magnát fóra

děkuji pezt za radu ale ať dělám cokoliv na podporu se nemůžu dostat stále mi to píše chybu nevím jakou. vzdávám to myslím že řádek v nebi mi nezmizí a že já to má v pořádku . ale moc děkuji ahoj

11. pezt

babicka38

Při kontaktu vyber obecné dotazy a text, kterým popisuješ problém musí mít 140 znaků, pokud ti tedy chybí doplň pole tečkami ať máš jistotu. a poté je nutné správně opsat captcha kód, a mělo by to jít normálně.

12. babicka38

babicka38 Magnát fóra

pezt děkuji za tvoje rady ale mě to prostě nejde napsala jsem tři plná ty plochy a stále je tomálo nebudu si vymýšlet co nevím vzdávám to snad mi řádek zůstane děkuji a měj se fajn a díky za trpělivost

13. pezt

babicka38

To mě mrzí, že ti to nejde, snad to bude v pořádku. Kdyby nebylo tak se bez kontaktu z podporou neobejdeš.

14. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím babicka38 a můžeš nám blíže upřesnit, jakou chybu ti to píše? Co přesně máš za problém? Nejde tu jen to tento problém, ale do budoucna by se ti mohlo stát, že pokud to nevyřešíme, nedovoláš se podpory díky neřešení problému vůbec. Upřesni tedy prosím, jakou chybu ti to píše.
    Děkuji danda

15. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj Dando tak tedy je to takhle . nová akce Zahrada motýlů jsem splnila hned druhý den to znamená levá strana i pravá strana (ty obloučky) i rovný úkol nahoře nad nimi jsem splnila všechna okénka byla zelená a odfajfkovaná i to okno poslední co dává stonek a myslím že SK to bylo v pořádku stonek pracuje jak má. včera večer jsem se chtěla podívat jak je to pěkný když je vše hotovo ,a koukám poslední okno je bílý (jako nedodělaná soutěž) a chce to znova gotickýho motýla. tak to je mi divný . ale jak říkám stonek normálně dává odměny a má všechny dekorace. takže asi tak no - na podporu jsem psala ale i když celé litá

nie tak mi to píše že je chyba. děkuji ta chyba píšou že mám vybrat druh problému aby mi mohli obratem odpovědět a zadej znaky z obrázku což jsem učinila již několikrát. a nic nic nic

Naposledy upraveno: 15/4/18
    Jonsdorf tohle ocenil(a).
  16. medulinka

medulinka Rádoby autor

Dobrý den, chtěla bych se poptat, jak dlouho ještě budete zdražovat původní hru zadarmo????
    Asi pokud všichni nepřestaneme hrát. U nás doma jsou tři hráči, všichni (každý dle svých možností) občas něco koupíme, ale pokud to bude takto stále stoupat, dohodli jsme se, že končíme. Myslím, že my nejsme jediný tohoto názoru.
    medulinka

17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

medulinka aj mňa to štve,ale nič s tým nespravíš,no ja som do tejto hry nedal ani 1 cent a nemám to ani v pláne!

Tomi120 a hanynkach tohle ocenili.
  18. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím babicka38, zaměřme se momentálně na tvůj problém se psaním na podporu, to pak musíš napsat jim, aby o tom věděli, kdyby ti náhodou stonek zmizel, těžko se to pak bude prokazovat.
    Napiš mi zcela přesně, jakou chybu ti hlásí formulář, když chceš napsat na podporu,. co přesně tam máš za chybu. Pokud mi jen napíšeš, že je tam chyba, tak z toho nic nepoznáme. Potřebuji vědět přesně, co ti oznámí, když se snažíš ten požadavek na podporu odeslat a ujistit se, že jsi zvolila Problém ve hře
    viz bod 1 na obrázku

3 popis - napsala jsi potřebný počet znaků? Když napíšeš to samé co sem, počet znaků musí stačit.

4 kód - ujisti se, že opravdu píšeš správný kód, který se tobě samozřejmě zobrazí jiný, než je zde na testovacím obrázku, ujisti se, že opisuješ kód správně a neudělala jsi chybu

Díky za upřesnění
    danda

19. Farmářka_X

Ahoj medulinka - musím s tebou nesouhlasit. Hra je stále zadarmo. Placené jsou prvky, které usnadňují hru pomocníci - kupovat nemusíš můžeš klikat ručně. SK - kupovat nemusíš, můžeš si ho namlet případně získat z úkolů. A takto mohu pokračovat - nikdo ti nestojí s pistolí u hlavy a nediktuje ti, že to musíš koupit. To že danou věc koupíš je pouze tvoje svobodné rozhodnutí.

Přeji prima hru

Toto není diskuzní vlákno proto to zde zamykám

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  20. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ano napsala jsem to tak jak tady k vám nevím už co si vymýšlet těch znaků určitě bylo vic než140apíše mi to toto když opíšu ty čísla .. Vyber prosím druh problému abychom mohli tvůj dotaz obratem zpracovat .Děkujeme a pod tím je napsáno : napiš znaky z obrázku toto je psaný v takovým hnědým obdélníku. ale já věřím že se mi stonek nezmizí a psát už tam nebudu. děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.