Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 24/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Taky mi zmizely kalendáře od začátku roku, škoda, chodila jsem tam dost často :oops:

vilm4, Honzulka05 a kamenáč tohle ocenili.
  2. kamenáč

kamenáč Pisálek fóra

• Off topic - respektuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    ved jasné blokovať,,vyhrážať sa že nebudeš môcť pridať príspevok to im ide,,ale neuvedomujú si,,že táto hra žije z nás hráčov,,a v neposlednom rade aj z našich nákupov za eurá,,RADI HRAME,,ale čo akcia to prepadák,,a vždy len vytiahnuť eura z hráča.San Gigantika Expres,,kde som získal obrie stajne,,obrie stromi ktoré vyrábajú superhnojivá,,aj vrtulky,,to tu už nebude..ide to dole vodou

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. kamenáč;
    Kalendář akcí má takový obsah a formu, jakou považují provozovatelé hry za vhodnou. Jak jsem psala, informace (data. názvy akcí apod) jsou pouze orientační a mohou se měnit. Pokud někdo operuje jinými informacemi, je možné, že je získal na cizojazyčných fórech.
    evoku57
    fórum se "uklízí" momentálně jsou vidět Kalendáře od ledna 2019. Ostatní je v archivu.
    =====================
    Upozorňují, že toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře.

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Dobrý den, prosím jak se kupuje koš. Nemúůžeu to najít.

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Darona34

Upřesni jaký koš máš na mysli, nejednoduší je najít nabídku košů v novinkách, to je to okno které se objevuje při přihlášení na farmu.

Fajn hru pezt

vilm4, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  6. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

dnes by měla bít akce obchoduj a daruj chci se zeptat co znamená modrá krabice miláček dárku dik za odpověd

7. Ahoj gorilka0081941
    dnešní dárek za přihlášení "modrá dárková krabice" je darovací licence. Slouží k tomu, abys během OaD mohla darovat někomu z hráčů tebou vybranou položku (stá, dekoraci, strom)
    Podrobný popis akce Oad ve FAQ - (klikni)-> "Obchoduj a daruj"

8. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

9. Ahoj Beznoska
    prosím obrať se se svým problémem na kolegy do "Technických a platebních dotazů"
    Děkuji.

10. 1terulas1

1terulas1 Pisálek fóra

Zdravím , kde najdu vysvětlení " darovací licence " ? Děkuji

11. Ahoj 1terulas1
    Darovací licence je jedna ze tří licencí, které se používají při akci Obchoduj a daruj.
    Podrobný popis akce ve FAQ - (klikni)-> "Obchoduj a daruj"

12. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Dobrý den, hraji mořskou symfonii a potřebuji metronom. Jak získám ziskový předmět šklebové sólo? Děkuji za odpověď

Naposledy upraveno: 7/3/19
  13. Ahoj Zorka341
    dekoraci Škeblové sólo jsi získala automaticky, (určitě jsi hru po začátku akce - tedy po 14. hodině) hru restartovala.
    Dekoraci najdeš v inventáři na Baha, použít můžeš funkci "Hledat"

14. Zorka341

Hru jsem samozřejmě restartovala po 14. hodině, ale v bedně ji nemám. Mám ještě jednu farmu a tam je to v pořádku. tak tedy tuto hru nebudu hrát.

15. pezt

Ahoj Zorka341

Doporučil bych hru ještě jednou restartovat a poté v inventáři pomocí vyhledávacího pole dekoraci Škeblové sólo I najít.

A nebo je možnost že tuto dekoraci někde již máš na ploše položenou, pří více farmách se toto může klidně stát, že potom nevíš co na které a kde máš ;).
    Nebo nezbývá než kontaktovat herní podporu na prověření kam se ti dekorace schovala.

Fajn hru pezt

16. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Ahojte,jak pošlu dárek někomu koho nemám v přátelích?

17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Beznoska - nejprve tomu někomu pošli holubem zprávu. Pak koukni do odeslaných zpráv a vlevo budeš mít zatržítka. Na to klikneš a dole se zazelená tlačítko Přidat mezi přátele a na to klikneš. Pek dotyčného budeš mít v přátelích a můžeš mu posílat dárečky.

Přeji fajn hru

18. Zorka341

Máte pravdu. Mám ji položenou na plantáži.

19. pezt

Zorka341

Není zač :), hlavně že se našla ;)

20. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Farmářka_X díky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.