Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 24/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj Mirdo777
    nelze mít dvě Základní továrny, v balíčku "Továrenský balíček II" jsou tyto položky:
    Takže druhou Základní továrnu hledáš zcela marně. Informace o obsahu balíčku se objeví, klikneš-li na "i" v žlutém kolečku u ikony balíčku ve Farmářském obchodě, je dobré si tedy zkontrolovat obsah, před tím, než balíček koupíš.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

Toto mám až 49x neviem načo som to kupoval!

Naposledy upraveno: 25/2/19
    Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  3. Mirdo777
    ;) jak já mám vědět, proč jsi kupoval balíček? ;)
    Ale... dej továrnu na plochu, vlož na ní veškeré upgrady a určitě budeš spokojený
    ;)
    upgrade = vylepšení, máš 49 vylepšení a určitě se ti bude výsledek... líbit

4. alenal

alenal Stálice fóra

Chtěla bych se zeptat, Teď jsem v tajemství bylinek udělala 60 skleník a měla bych mít bonus +3 rostliny. Můžete mi poradit kde ho najdu. Nikde není. Chtěla jsem si vypěstovat rostlinky do Ukolu

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

alenal - bonus nehledej, ten se spustí hned, jak doděláš hledání pokladu automaticky, stačí jen sázet a sklízet

Honzulka05, vilm4 a jindrasofr tohle ocenili.
  6. alenal

alenal Stálice fóra

Moc děkuji. Ahoj

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. Ahoj alenal
    bonus získaný při minihře se aktivuje hned.
    Důležité je, mít dodávku splněnou tak, aby se objevilo zelené zatržítko

8. beneta3

beneta3 Pisálek fóra

Ahoj prosím vás kde seženu sopečný bungalov?Odemkla jsem v chrámu upgrade a nevím kam s ním.
    Děkuji za odpověď.

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ahoj beneta3, upgrade příjde umístit na lenochodí vejce - to odemkneš v opičím chrámu v 7. místnosti.

10. beneta3

beneta3 Pisálek fóra

Díky moc za odpověď.

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. sopti

beneta3 nemáš zač ;) Hezkou hru

12. pstolb

pstolb Pisálek fóra

Proč se reklama (např. na očkování) neuvádí v kině na farmě, ale před spuštěním a načtením hry? Je to proto, abychom si nemohli hru vylepšit florenama? Děkuji za odpověď

13. sopti

ahoj pstolb,
    tzv. Pre-roll adds (reklama před vlastním spuštěním hry) se zobrazuje jen neplatícím hráčům. Bohužel to tak je nastaveno a nic s tím neuděláme (kromě toho, že bys uskutečnil 1 jedinou platbu a reklama tě už "nebude otravovat"). K reklamám v kině - je to jednoduché, jak píšeme pořád dokola - v naší lokaci nejsou zákaznící, kteří by měli o tuto formu reklamy zájem.

Honzulka05 a Deleted member 21200 tohle ocenili.
  14. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    při krmení mi nejdou na divoké louce napojit zvířata,všude to jde.Restartovala jsem několikrát hru,pročištěno mám.
    http://prntscr.com/mrcvff

15. Ahoj modro.ocko22
    díky za screen, prosím zkus hru spustit v jiném prohlížeči. Pokud to nepůjde ani v něm, prosím obrať se na kolegu do "Technických dotazů".
    EDIT Prosím, máš ještě možnost požádat o pomoc na herní podpoře - jak na to - klikni na odkaz v mém podpisu.

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. alenal

alenal Stálice fóra

Když už jsem si aktivavala toho domácího lenochoda, kde ho najdu, abych ho mohla umístit na lenochodí vejce, které mám také aktivované a také ho nemůžu najít. Děkuji za odpověď

17. Ahoj alenal
    domácího mazlíčka (klikni) -> Lenochodí vejce
    v odkazu najdeš veškeré informace a to i takové, které ti řekou, kam lze umístit dekoraci.

18. alenal

alenal Stálice fóra

To jsem si také našla, ale jak tu dekoraci mohu někam dát , když ji nikde po její aktivaci nemám. Potřebuji ji někde nalést. ale nevím kde?

19. vasicci

vasicci Rádoby autor

Ahoj, poraďte mi prosím, jak se jmenuje strom, který dává uhlíkové listy. A kde ho koupím? Ahoj a děkuji.

20. sopti

alenal Lenochodí vejce najdeš v inventáři mezi dekoracemi ( symbol modré vázičky).

--------------------------
    vasicci - uhlíkové listy dává Uhlíkový buk, který lze vysadit jen na ploše Měsíčního světa při děsivé noci. Stom koupit nelze, ale můžeš jej získat v úkolu Strašidelný triller.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.