Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 24/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj luciferko1 - dekoraci Základní továrnu lze zakoupit ve farmářském obchodě (levá lišta >> červený košík >> ikona vázičky) po nákupu dekoraci najdeš v inventáři pod ikonou vázičky. Na tuto dekoraci pak nasázíš "modré závěsy" a tím dekoraci Upgraduješ Více info najdeš >>KLIK ZDE<< a >> KLIK ZDE<< při kliku na druhý odkaz může pak rolovat a objeví se ti všechny možnosti továren

-----------------------------------------------------------------------
    evainfo - nostalgie je u Renza dostupná od dubna. Renzo byl od té doby 6x. I když si jí hráč koupil tak následující jarmark byla doplněná stejně jako SH či jiné položky - nevím proč se RT takto rozhodl ale je to prostě tak.
    Akce byla Farma nostalgie
    Přeji fajn hru

Naposledy upraveno: 23/2/19
    vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak to jsem nějak vážně zanedbala, přehlédla, nesledovala, protože je Renzo už dlouho nestabilní :sleepy:.
    Farmářka-X děkuji a přeji hezký večer :)

vilm4, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  3. Farmářka_X

evainfo - není za co - také jsem jednu nostalgii někde prošustrovala - prostě se to stane

Přeji fajn večer

4. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Ahoj,koupila jsem řádek do nebe Arkádie.A teď koukám,že dekorace není součástí?
    Jdou dekorky měnit v akci O a D?

5. Farmářka_X

Ahoj lenbeno - určitě tě nepotěším, ale dekorace do řádku nejsou součástí balíčku. Každou dekoraci je nutné si zakoupit. Doposud se dekorace nedaly při OaD měnit. Nechci být skeptická, ale domnívám se, že to tak zůstane i nadále

Přeji fajn hru

6. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Měla jsem lépe číst.Teď budu mít šedý řádek.I tak děkuju za odpověď

7. Farmářka_X

lenbeno - není za co

Přeji fajn hru

8. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,, chci se zeptat,proč je takový velký rozdíl v krejcarech v obchodě mezi šantou kočičí a pažitkou?????????????

9. Farmářka_X

Ahoj tonys* - tomu se říká nabídka a poptávka. Pokud je o zboží zájem tak jej prodejci prodávají dráž, pokud o zboží zájem není klesá i jeho cena - to je zákonitost trhu. Pokud máš na mysli cenu ve farmářském obchodě tak tu nastavil RT a s tím nikdo nic neudělá jedině zase RT.

Přeji fajn hru

10. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

Farmářka ,, já myslela ve farmářském obchodě,,,jestli to není chyba nebo překlep, já vím že to nikdo nezmění,,děkuji,, a přeji hezký den,,

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  11. Farmářka_X

tonys* - není za co. Také přeji hezký den

Přeji fajn hru

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  12. anna32173

anna32173 Pilný autor

ahojky koupila jsem řádek Eldorádo a nemám žádné dekorace jen řádek poraďte kde je vzít a nebo koupit děkuji

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  13. Farmářka_X

14. anna32173

anna32173 Pilný autor

děkuji tak to bude prázdné špatně jsem to pochopila a koupila řadu na mag.stonku tak jsem myslela že to je i s dekorkami

15. Farmářka_X

anna32173 - není za co

Přeji fajn hru

16. helca16113

helca16113 Aktivní autor

Ahoj,potřebuju a nikde jsem nenašla jak mám aktivovat a na co mám použít ..upgrade továrny,,nikam mě nejdou vložit

17. Ahoj helca16113
    upgrady továrny jsou určeny pro dekoraci "Základní továrna". Tuto dekoraci je třeba si koupit ve Farmářském obchodě (levá lišta > ikona "červený nákupní košík". Dekorace se kupuje za krejcary.
    Podrobný popis ve FAQ (klikni)-> Základní továrna a její upgrady
    Přeji prima farmaření

18. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

*JA*Ja som tiež kúpil základnú továreň [​IMG] aj Balíč[​IMG] ek tovární na vylepšenie,ktorú nemôžem nikde nájsť.​

19. Ahoj Mirdo777
    prosím drž se tohoto postupu:
    levá lišta> ikona "bedna" > ikona "vázička". zvol záložku "Dekorace" a do editačního pole funkce "Hledat" zadej celý, nebo část názvu dekorace Základní továrna.
    Dekoraci, lze umístit na některou z herních ploch Farmy (nikoliv Baha, či Ostrova pokladů)
    Jestliže jsi si balíček koupil dnes prosím restartuj hru (vyp/zap - odlaš se a znovu přihlaš do hry) a zkontroluj dle výše popsaného návodu

20. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

Tú prvú základnú mám na hlavnej lúke,lenže tú druhú nemám nikde aj po odhlásení.25 FL mi stiahlo.Možno sa objaví neskôr.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.