Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 24/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dasa1143

Do runy Živoucí legenda se vkládají dekorace, které získáváš z úkolů v družstvu Výstava a Soutěž zemědělců.
    Takže nejprve zkontroluj jestli máš všechny úkoly hotové.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  2. Ahoj dasa1143
    zkontroluj si pečlivě v Družstvu oba úkoly
    "Výstava" a "Soutěž zemědělců" pečlivě zkontroluj všechny dílčí úkoly (zlaté, diamantové) je velmi pravděpodobné, že některý nemáš dokončený.

3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

lumat85, jsem ráda, že se vyřešilo. Pěknou hru

vilm4 a lumat85 tohle ocenili.
  4. joja55

joja55 Zelenáč fóra

vedel by mi niekto predat bielu anakondu? zial mne sa neda kupit stajna...nemam dostatok prostriedkov a velmi by som chcela splnit ulohu... dakujem

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. pezt

Ahoj joja55

Nějak tomu nerozumím, nemáš dost prostředků na koupi chlévu, ale chceš koupit anakondu albínku, která je výrazně dražší.
    Žádosti o šlechtěnce můžeš můžeš dávat zde Nákup a prodej vysokých šlechtěnců
    Zkus si tedy vydělat krejcary třeba prodejem mrkve nebo pšenice a poté bude dost prostředků i na chlév.

Fajn hru pezt

vilm4 a Y_n_O tohle ocenili.
  6. joja55

joja55 Zelenáč fóra

anakonda stajna sa kupuje na ostrove.. lenze nemam dostatok bananov na odokrytie danej stajne,... neda sa sutazny totem nejako zrusit aby som mohla pokracovat? takto mi drzi kolo a nemozem pokracovat...

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. pezt

Ahoj joja55

Bohužel již započnutý totem nelze nijak ukončit, proto je vždy dobré kouknout na totemy a požadované dodávky předem, než se začne dodávat. Nezbývá než splnit nějaký úkol v družstvu kde jsou odměna Zlaté banány nebo zkusit kolo štěstí, popřípadě jestli máš v inventáři nějaké bedny, který by mohly banány dát. Nebo pokud máš Rama mince tak koupit Zlaté banány v Rama obchodě

Fajn hru pezt

Naposledy upraveno: 16/2/19
    joja55, jindrasofr a vilm4 tohle ocenili.
  8. jarka009988

jarka009988 Pisálek fóra

ahoj jak mohu ziskat arboretum a vyrobnu? jde toi jinak jak za floreny? dik za radu

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  9. Ahoj jarka009988
    od každého Skladiště můžeš získat 1 ks (pro Farmu) ze Stromu moudrosti za hvězdičky, pro Baha pak ve Starověkém opičím chrámu za Zlaté banány.
    Podrobný popis Skladišť ve FAQ - (klikni)-> Skladiště
    Přeji prima farmaření

10. Ahoj mituli
    název dekorace za dnešní přihlášeni je "Psí fontána" ZDE

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

ahoj chci se zeptat tědka jde akce k výprodejí já sem si vybrala info kouzelný klobouk to jde na stonky a nebo jedenkrát na farmu víc mi ty bonus nebude dávat díky za odpověd hana a který jdou na stonky

12. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj DračiHanka - pokud koupíš "nový" Kouzelný klobouk tak ti zcela určitě bude dávat bonusy. Platí to o všech balíčcích které jsou v nabídce. Jen pokud máš v inventáři více klobouků tak musíš vysadit ten správný a ne jako já a pak se divím, proč se bonus nepřipsal :music:

Přeji fajn hru

13. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,před pár měsíci jsme někde získali dávkovač kapradí,s tím,že vypěstované kapradí pak využijeme při nějaké akci.Nezapomnělo se na to nebo mi něco zase uniklo?Díky za odpověď.

Edit: děkuju Farmářka_X

Naposledy upraveno: 23/2/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  14. Farmářka_X

Ahoj zahradnice4 - co má RT za plány s dávkovačem kapradí vážně nevíme (se svými plány se mám RT nesvěřuje) nicméně jsem četla ohlasy hráčů, kteří kapradí pěstují kvůli protihodnotě

Přeji fajn hru

Honzulka05 a zahradnice4 tohle ocenili.
  15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den a předem se omlouvám za nepříjemnou otázku ... kolikrát byla možnost získat "Film nostalgie"? ... počítám i Renza. Prošla jsem dekorace, ale nejsou tam psané akce, no přesto si myslím, že byly jen čtyři možnosti. Předem děkuji za odpověď a vážně to nevím dohledat :p mi to ukazuje jen poslední akci - Renza.

16. Farmářka_X

Ahoj evainfo - já jich mám 6 takže počítám-li dobře tak jedna byla z akce Farma nostalgie a dalších 5 z Rezova jarmarku (včetně právě probíhajícího)

EDIT: kolega mě právě upozornil, že od Renza jich bylo možné získat již 6

Přeji fajn hru

Honzulka05, vilm4 a evainfo tohle ocenili.
  17. evainfo

Tak to jsem vážně překvapená, protože lepší věci z jarmarku a celkem z farmy jsem si nenechala ujít, dá se to někde dohledat? Předem děkuji za pomoc a radu :p

18. Farmářka_X

Ahoj zahradnice4 a evainfo - opravdu jak píšu Jedna z akce a zbytek Renzo, ale pro klid vaší duše to zkusím dohledat jen to bude chviličku trvat

Přeji fajn hru

Edit: kolega dohledal, že nostalgie je u Renza dostupná od dubna 2018 což by odpovídalo 6 od Renza + jedna z akce

Renzo je zpět s novými odměnami (12.4. - 15.4.)
    Renzův jarmark (14.6. - 17.6.)
    Renzův jarmark (22.8. - 25.8.)
    Renzo je zpět s novými odměnami (18.10. - 21.10.)
    Renzo je zpět (17.12. - 20.12.)
    Renzův jarmark (22.2. - 24.2.)

A ještě jeden důkaz link na post který je z diskuze a je z data 15/4/18 >>KLIK ZDE<< kde hráčka zmiňuje, že by chtěla nostalgii ;)

19. luciferko1

luciferko1 Pisálek fóra

Mam otazku.Ktora je to konkretna tovaren darčekovych predmetov kde možem použit tie modre plachty na vylepšeniue?
    Dakujem.

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. evainfo

Takže děkuji, no jak se dívám, byla nostalgie v Renzu 6x k dostání za minulý rok a pokud jsem ji získala, tak tam byla znovu, jako obměněná? Jak často se měnily dekorace v Renzu ... určitě né 6x do roka, nebo ano? Tomu vážně nerozumím a co ta akce navíc? Jen se chci dopídit toho, kde jsem to zanedbala ... no vidím zmatky :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.