Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 24/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rumíček70

rumíček70 Zelenáč fóra

Ahoj, prosím kde se dá sehnat kapradi? Díky

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj rumíček70
    kapradí byla akční rostlina, její semínka dával "Dávkovač kapradí"
    Podrobný popis dekorace ve FAQ - (klik)-> Dávkovač kapradí
    Popis akce ve které jí bylo možno získat - (klik)-> Projekt Funky kapradina
    Kapradí lze zakoupit na trhu - záložka "Plodiny"

3. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím, i přes dlouhodobé hraní Farmy (je úžasná) mi nějak unikl význam SLADKÉHO STROMU a kde ho popř. získat. Pozor, nemám na mysli cukrový strom. Je to něco podobného jako florenovník?

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babiadaniel25b

A můžeš mi napsat, kde jsi viděla Sladký strom ? nebo jak jsi na něj přišla ?
    Jediné co mě napadá je dekorace Sladký strom, tato dekorace se dala získat v akci Přichází jaro

Fajn hru pezt

5. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Petz, dík za info, máš pravdu.

6. pezt

7. petrstan

petrstan Zelenáč fóra

prosim k čemu je potreba hvezdice

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj petrstan - hvězdice je akční rostlina s vyšší protihodnotou, je především určená pro hráče v nižším lvl, kteří ještě nemají požadovanou protihodnotu ve stodole určenou pro recyklomat

Přeji fajn hru

9. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, nějak se mi nedaří, prosím co musím dělat abych rozehrála hru(minihru) Dala jsem do květinače žlutou ,růžovou, modrou, červenou,ale nepodařilo se mi nihru rozjet. Děkuji za odpověď.

10. pezt

Ahoj Dorča34

Pro spuštění růstu rostlin je potřeba mít Balíček osiva, který umeleš ve mlýně z akčních padátek Květinové semínko a Papírový sáček.
    Doporučuji si pročíst FAQ k akci Báječné květiny

Fajn hru pezt

Honzulka05 a krutor1989 tohle ocenili.
  11. anna32173

anna32173 Pilný autor

krásné nedělní odpoledne nevím zda jsem tady správně ale i tak se zeptám od včerejška mám problém po rozkliknutí kombajnu a po celkovém sklizení nemohu křížkem zavřít aby zmizel z plochy,dále když jsem v řádcích v nebi a chtěla bych posunout jen kolečkem myši tak mi jede celá plocha pryč musím jen skákat po šipkách což jsem dříve také neměla děkuji za radu co s tím děkuji

12. pezt

Ahoj anna32173

První problém, pokud nejde zavřít kombajn, tam pomáhá vyčištění prohlížeče a také dat flash playeru přes webové rozhraní, jak na to najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry
    K druhému problému, posunování, s tím bohužel nepůjde nic udělat, předpokládám, že máš prohlížeč Google chrome, tam to v tuto chvíli vypadá na vlastnost flash playeru v kombinaci s prohlížečem.

Fajn hru pezt

13. anna32173

anna32173 Pilný autor

vše jsem provedla a nemohu ani na forum musím klikat snad 4x než se to ustojí a když chci šlechtit přeskakuje to i ve stodole když tam chci něco dodat tak nevím ale i děkuji

14. pezt

anna32173

Bohužel nevím jak jsi co provedla, pokud jsi postupovala dle návodu mělo by se to zlepšit. Do tvého PC/NTB nevidím co tam může být špatně.
    Vyzkoušej jiný prohlížeč, například Firefox, jestli hra v něm nebude fungovat lépe. Pokud máš operační systém tvého PC/NTB Windows 10, můžeš vyzkoušet také prohlížeč Edge, v něm hra běží dobře.
    Po vyčištění bylo dobré restartovat počítač, také bylo vhodné ověřit internetové připojení jestli je v pořádku a třeba i restartovat router.

15. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

kde vezmu tukan výrobnu?

16. Farmářka_X

Ahoj pinda-ada - Dílnu na totemy tiki lze získat v Úkolu Ostrovní hrdina a Rozdílní bratři. Také je potřeba mít v opičím chrámu aktivovanou možnost chovu tukanů, pak je možné totemy Tiki koupit i na trhu

Přeji fajn hru

Honzulka05 a elbedna tohle ocenili.
  17. pinda-ada

Tak úkol Rozdílní bratři nemám nikde a chov tukanů jsem v chrámu taky nenašla, to asi až když dosáhnu toho úkolu v Ostrovní hrdina? Díky a omlouvám se za případnou zbytečnou citaci.

18. Farmářka_X

pinda-ada - chov tukanů - aktivace v 6. chrámové místnosti za 30 ZB >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

19. pinda-ada

Tak tak mám anakondy, lenochody a volieru tukanu aktivovanou ale chov tam nemám asi jestlito nejsou ty 2 šedé co nemám ještě otevřené nebo nevím ale prostě chov tukanu mi to nenabízí 6. místnost, nemám aktivovan chov anakond a zisk mřížkové a dál mám pak 2 šedé pole kde nevím co je ale děkuji

20. Farmářka_X

pinda-ada - pokud máš aktivovanou sochu voliéra pro tukany tak pak bys měla mít možnost totem Tiki zakoupit na trhu. Úkoly Ostrovní hrdina (od lvl.113), Rozdílní bratři (od lvl. 122) jsou v tuto chvíli jediná možnost jak získat dílnu na totemy Tiki

Přeji fajn hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.