Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 24/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Už som svoj post zmazal, lebo som to prepočítal cez Excel a zušľachtenia fungujú ... vďaka za odpoveď.

MatysekKamilek, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj Bezejmenný
    ;) mě také. Prosím o strpení, požádám o prověření.
    EDIT - kontrolní otázka - kolik Arboret jsi si koupil za Floreny v minulosti?

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  4. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Jasne že i to takto ukazuje, keď že nemáš typujem žiadný Ja mám vo vlastníctve 4 arboreta a preto mi ukazje len že môžem kúpiť 1 za 199FL;)

5. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,v nové nabídce v RAMA obchodu je:
    Není to nějakej omyl?Vždyť se dá koupi za 10 000 Kr neomezeně.Přece nebudu dávat 160 FM?

Edit: děkuju *Já*
    To víš,že kupovat nebudu,myslela jsem,že by tam dali něco lepšího ;)

Naposledy upraveno: 7/2/19
  6. Ahoj zahradnice4
    je to oficiální oznámení a pokud nedojde k jinému oznámení, které by to původní (třeba i) opravilo, platí, co je psáno.
    Mmchd - kupovat přece nemusíš ;) :)

7. Petromila

Petromila Zelenáč fóra

Prosím mám dotaz,jsem v 99 levelu a do konce levelu mám ještě udělat 43 710 846 BZ a nějak to nepostupuje,podpora píše,že je to normální.Je někdo v tomto levelu aby mi napsal kolik zbývá jemu ?Děkuji Petromila74.

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Petromila

Jelikož z levelu 99 do levelu 100 je potřeba nasbírat 104 396 051 mil. BZ, takže když ti chybí cca 43 mil. BZ, tak je to zcela normální.
    Je potřeba tedy pokračovat a ono to nakonec půjde, každý jsme si tím prošli, a mě se to také zdálo nekonečné.

Fajn hru pezt

9. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj Petromila, ano je to normální. Jsem také v levelu 99 a zbývá mi dodělat 29.265.913 BZ. Jde to pomalu, ale vydrž, ono to půjde. Někde jsem četla od spoluhráčů, že jakmile dosáhneme levelu 100, tak pak už to bude zase rychlejší. Takže trpělivost a mnoho štěstí při farmaření.

10. vostinka7

vostinka7 Pisálek fóra

Prosím taky o radu. Koupila jsem v Rama obchodě chlívek pro kamzíka. Ale vůbec nevím, kde ho najdu. Už jsem prohledala
    kde co. Body mám odpočítané za chlívek. Děkuji za radu

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vostinka7

Nejprve bych doporučil restartovat hru a potom zkontrolovat inventář se zvířaty na farmě a použít k tomu třeba i vyhledávač.

Fajn hru pezt

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Kde najdu baha arboretrum 2 když jsem dodělala úkol? nemůžu ho najít, díky

13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pinda-ada - splněním úkolů získáš pouze plány na rozšíření skladiště. Po jednom skladišti můžeš dostat na stromě moudrosti za hvězdičky, popřípadě v Opičím chrámu za Zlaté banány. Další skladiště můžeš koupit ve farmářském obchodě za Fl. Vše o skladištích >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

14. Marhabtena

Marhabtena Zelenáč fóra

Jak to vypadá s Akčním polem do budoucna.

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Marhabtena s takovými plány se nám RT nesvěřuje. Sem tam tam bývá nějaká akce.

Marhabtena, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  16. Marhabtena

Marhabtena Zelenáč fóra

sopti,
    děkuju za odpověd'.

Ještě jeden dotaz prosím k čemu slouží bylinkový elixír a najdu ho někde v inventáři nikde jsem ho nenašel ,vytočil jsem si ho na kolotoči a vyšel my 10×bylinkový elixír, ale nikde není ani ve stodole ani v dekoracích hm divné,nemohl se už využít během hraní sám, děkuji.

*odstraněna zbytečná citace; příspěvky sloučeny*

Naposledy upraveno moderátorem: 13/2/19
    vilm4 tohle ocenil(a).
  17. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Ahoj, dala jsem si do zvěřince dvakrát stáj pro soby. Na jednu stáj mi šel umístit oranžový upgrade, na druhou stáj mi to píše, že nemám dost zboží. Zkusila jsem tedy žlutý upgrade a nejde ani ten. Co dělám špatně? Upgrady mám samozřejmě v liště oba typy.

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Marhabtena,
    bylinný elixír je přísada do řemesla Bahami SPA. Vše o řemeslné čtvrti najdeš zde: Řemeslnická čtvrť (na zelený odkaz klikni)

Nepiš prosím dva příspěvky bezprostředně za sebou. Pokud chceš něco dopsat (ještě se zeptat), použij tlačítko upravit. Také pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým, necituj ho, pouze hráče (moderátora) oslov. V obou případech se jedná o porušení pravidel zde na fóru a v budoucnu bys za to získala trestné body ;)

-----------------------------

Ahoj lumat85,
    zkoušela jsem u sebe a žádný problém nemám. Zkus prosím udělat vše pro bezproblémový chod hry a pak umístit upgrady znova. Pokud se ti to nepovede, pisni na herní podporu ať se ti kouknou v čem je problém. Také mě napadlo, zkus umístit ty stáje na plochu, jestli to lze. Sem tam se dávají odměny i se základem a to by mohl být problém, i když to nevysvětluje ten žlutý upgrade.

19. lumat85

lumat85 Osvícený autor

sopti děkuji, bylo to se základem. Žluťáska už řešit nebudu. :)

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj mám živoucí legendu 29-30 a nemůžu přijít na to co mi tam ještě chybí. Zřejmě nějaká dekorace. Díky:eek:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.