Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 24/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

mám v úkolech splněnou chladivou vodu ale ve stonku mě to píše, že tuto dekoraci nemám, jak je to možné ?

3. Ahoj Jaroslav469
    - prosím restartuj hru (vyp/zap) aby se mohly načíst změny (zisk dekorace) V inventáři zvol záložku "Dekorace" a využij funkci "Hledat" - do editačního pole zadej název dekorace.
    - pečlivě prohledej herní plochy, zda sis dekoraci nepoložil na některou herní plochu, případně nevložil do některé jiné řady na Magickém stonku.
    Jestliže ani po těchto krocích dekoraci nenajdeš, obrať se o pomoc na herní podporu - "Jak kontaktovat herní podporu"

4. elbedna

elbedna Znalec fóra

Jaroslav469, měla jsem stejný problém.
    Napsala jsem na herni podporu a dekorka už je na svém místě.

5. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj zítra má podle kalendáře začít nová akce a ofiko nikde,nevím jestli mám farmu dát do původního stavu,nebaví mě to pořád předělávat...děkuji

6. spuntka

spuntka Magnát fóra

• Off topic - respektuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    papulice, taky stále čekám a nakukuju na forum,
    snsd se brzy dočkáme ;)

7. Ahoj papulice
    ano, zítra začne akce a ano, zatím nebylo vydáno oficiální oznámení. Je třeba vyčkat, to je zatím vše. ;)

Honzulka05 a papulice tohle ocenili.
  8. spuntka

spuntka Magnát fóra

Tak to je super jednání.
    papulice dostane odpověď a já pokárání .

9. spuntka
    toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře, nikoliv pro debaty - pro ty jsou určena jiná vlákna. V tvém příspěvku jsem žádný dotaz ke hře nenašla. Varování bylo bez trestných bodů, pouze jako připomenutí pravidel chování na našem fóru.

10. backa

backa Rádoby autor

...nemám ešte žiadnu dekoráciu.... ani žiadnu odpoveď...už nečakám....dokončím,ale neviem komu poďakovať za stratené nervy a milióny, ktoré som minula pri tejto akcii...ale díky aj dobrým ľuďom,ktorí mi poslali zakúpené padátka ....pretože ako vždy ku koncu akcie
    nič nepadá...a tešme sa na zajtrašiu akciu a dvojité padátka....

11. Ahoj backa
    - ohledně získávání padátek doporučuji pročíst si (klikni)-> "Jak na vypadávátka" s prosbou o zaslání akčních předmětů (padátek) si můžeš napsat do vlákna "Zasílání a výměna
    dárků"
    - odpověď na svůj dotaz jsi dostala od kolegyně ZDE
    =====
    P.S.: V tvém současném příspěvku nenacházím žádný dotaz ke hře.

12. backa

backa Rádoby autor

* JÁ*...Ďakujem za odpoveď....ja čítať viem a padatka mám naštudované,bolo by veľmi dobre,keby sme dostali odpoveď na to, čo sa pýtame...to značí keby naši poradcovia čítali s porozumením a potom radili....
    ...

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

backa,
    můžeš mi napsat na co jsi od moderátora nedostala odpověď? Jak se dívám, tak ti byl tvůj dotaz vždy korektně zodpovězen, tak by mě opravdu zajímalo, kde jsi nedostala odpověď na to na co jsi se ptala.

14. milteska

milteska Expert fóra

ve mlýně máme nové krmivo a nikde jsem nenašla (nebo přehlédla) info,kde zvířata pořídit. V obchodě je nevidím-poradíte? děkuji předem. M.

15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj milteska - možná by bylo fajn upřesnit jaké zvíře máš na mysli. Pak budu možná schopná poradit kde ho bylo možné sehnat.

Přeji fajn hru

16. milteska

milteska Expert fóra

jé,tak to se omlouvám-jedná se o krmivo na baha pro varana a perličku

Honzulka05 a Iwuska tohle ocenili.
  17. Farmářka_X

milteska - nic se neděje, nikdo není neomylný ;)

podrobný popis zvířat (a možnost jejich získání)
    (klikni)-> varan smaragdový
    (klikni)-> perlička

Přeji fajn hru

Honzulka05 a Iwuska tohle ocenili.
  18. milteska

milteska Expert fóra

aha-tak to mi nějak uniklo,protože jsem tu akci vypustila. Nevadí,třeba se někde příště objeví. Já hledala v chrámu :) Děkuji za odpověď. M.

19. Farmářka_X

milteska - není za co

Přeji prima hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.