Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 24/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj Mikeš
    mohl bys, prosím, poskytnout screen takové dekorace? Nebo alespoň název.
    EDIT Možná jde o dekorace s animací - po kliknutí a podržení myšítka - se dekorace "natáhne" jako hrací strojek a spustí se animace. Ty "hodiny" indikují míru a délku animace. Zkus si pustit zvuk a takovou dekoraci spustit ;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. koník200

koník200 Pisálek fóra

Ahoj, v diskuzích k úkolům se často objevuje termín "kaštánkový řádek". O co se jedná, jak se dá získat a co přináší, že je o něj takový zájem? Donedávna jsem se domnívala, že se jedná o řádek s figurkami z kaštanů, který zvyšuje účinnost SH o 5%, ale to nebude ono. Díky

3. Ahoj koník200
    tvůj dojem je zcela správný, jde o řádek, který tvoří kaštanové figurky. Oficiální název řádku je (klikni)-> "Dožínky 2014"
    Podrobné informace o řádku najdeš v odkazu (zelený text)

4. koník200

koník200 Pisálek fóra

Díky, ale v diskuzi k poslední akci se o tomto řádku mluví v souvislosti s "poho" poli a padátky. Že snad po aktivaci tohoto řádku a použití poho polí je jisté padátko z každého pole ?

5. Ahoj koník200
    obávám se, že se zamotaly hrušky a jablka. Řádek Dožínky 2014 nemá vliv na zvýšení šance vypadnutí akčních předmětů. Zvyšue účinnost SuperHnojiva. Tento řádek je zásadní pro tzv. "okamžitou sklizeň" Pro tento postup je ale nutno mít další prvky.
    - vyšlechtěné růže ve Skleníku (s bonusy na zkrácení času růstu a zvýšení účinnosti SH)
    - využití řemeslných produktů (vánočka a bílá nevinnost)
    - SuperHnojivo
    - a také již zmiňovaný bonus z řádku Dožínky.
    Možná by pomohlo seznámit se s (klikni)-> "Jak na vypadávátka"
    a seznámit se s možností zušlechťování rostlin -> "Skleník"

6. koník200

koník200 Pisálek fóra

Tak o těchto všech možnostech zkrácení času růstu vím. Jen mi připadalo těch 5% (což jsou ve výsledku většinou jen minuty) dost málo na tak velký zájem o tento řádek. Jasně, že když dám poho pole, ale asi ne třeba s mrkví, tak vzhledem k dlohému času je šance na padátko větší. Ale poho polí je na jedné ploše jen 44, tedy i při 100% úspěchu je to "jen" 44 padátek ale při použití pidi polí s dlouhodobkou, těch padátek podle zkušenosti bude určitě víc. Ale je to otázka taktiky každého hráče. S tou diskuzí o souvislosti řádku a padátek mi jen připadalo, že mi něco uniklo. Každopádně díky za odpověď.
    Mám ještě jednu otázku - řada na MS5 "Párty lístek". Kromě jednoho mám předměty potřebné k aktivaci v několikanásobném počtu (jízdu na poníkovi třeba 14x) ale chybí mi cesta ufem. Dá se nějak získlat ? Na kole štěstí se už neobjevuje.

7. koník200
    zakopaný pes je právě v počtu polí - komforntních polí na kterých se okamžitá sklizeň provádí je na hlavní ploše 44 jak jsi správně podotknul/a - kdežto malých políček je 202 - takže pokud bys chtěl/a provozovat okamžitou sklizeň z nich spotřebuješ kvanta a kvanta SH - proto se používají komfortní pole. ;)
    P.S.: uvedené růže byl samozřejmě jen příklad, můžeš si dle svého uvážení vybrat k zušlechtění jinou plodinu, která ale má stejné bonusy nutné pro okamžitou sklizeň. Jak jsem psala, řádek je jen jednou z položek, nutných pro okamžitou sklizeň, k jeho účinku se přičítají další účinky řemeslných produktů.

8. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

zdravím chtěla bych se zeptat je akce přišel čas se rozloučit kde bych sehnala obchod prázdného hnízda chtěla bych body prázdného hnízda děkují předem za odpověd

9. Ahoj gorilka0081941
    přístup do Obchodu prázdného hnízda mají mentoři (teď tedy již bývalí) a to přes ikonu "Novinky" - ikona "megafon"

Řádek lze koupit ve Farmářském obchodě:

10. koník200

koník200 Pisálek fóra

Díky, rozumím.
    Ještě jsem se ptala na možnost získání Cesty UFEM, která mi jediná chybí do stonku (ostatní mám několikrát navíc i 14x)

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jaký má smysl řazení dekorací podle BZ/BBZ,když stejně to nesedí?!?Většinou dekorace x level jsou k nenalezení.A pak tohle řazení postrádá vlastně smysl! Jak si mám tyhlety dekorace vyfiltrovat? Tedy kromě toho,že napíšu do vyhledávače ,jak se jmenují?!?
    Není už konečně čas na nějakou nápravu?
    Předem díky za radu!

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  12. koník200
    dekoraci "Cesta ufem" lze získat - nahlédni ZDE. Na Párty kole jsou k získání dekorace z nové kolekce. Cestu UFEM lze získat i na Kole štěstí za "zelené" lístky
    Dá se předpokládat, že někdy v budoucnu bude možno chybějící dekorace z kolekce "Dětská vozítka" dokoupit ve výprodeji.
    ===============
    kaolin
    řazení dekorací podle počtu BZ/TBZ je opravdu nešikovné, zkoušel jsi (zda by ti vyhovovalo) řazení podle výnosnost BZ/hod.?
    Jestli máš konkrétní nápad na vylepšení filtrování a řazení dekorací, prosím využij vlákno "Zlepšovací návrhy".

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bohužel,dekorace např. Idol,past,humří píseň,andělé.......atd.,na ně žádnej filtr nefunguje.Idol sem našel až na 15 straně: https://prnt.sc/n0o0c5 andělé jsou dokonce mezi dekoracema co nedávaj vůbec nic! https://prnt.sc/n0o1id
    Nejde o zlepšovák,prostě ať řazení podle BZ plní svou funkci!

14. kaolín11
    zapracuji tvůj požadavek do dalšího reportu.

15. luciferko1

luciferko1 Pisálek fóra

Hladal som nejaky popis k akcii Obchod prazdneho hniezda a nič som nenašiel.Ako prosím môžem získať tie vajcia?

16. Ahoj luciferko1
    tebou požadované informace najdeš ZDE Obchod prázdného hnízda mohou využít hráči, kteří byli mentory, pokud jsi před zrušedním Školy farmářů mentorem nebyl, tuto možnost (obchod prázdného hnízda) nebudeš moci využít.
    Jestliže jsi mentorem byl a nevíš jak se do Obchodu prázdného hnízda dostat stačí podívat se o pár příspěvků výše - SEM

17. marcah

marcah Pisálek fóra

děkuji,jsem herní podporu nikdy nevyužila,prosím,kde ji najdu

18. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj marcah - pokud klikneš na zelený text tak se ti objeví krásně a přehledně zpracovaný návod >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

19. bábinka46

bábinka46 Zelenáč fóra

ahojky asi jsem to špatně pochopila nemohu otevřít žádnou místnost ve hře hojnost pokladů i když mám potřebné věci nejde mě to děkuji za odpověď

20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ahoj bábinka46,
    začínáš na poli s nálepkou a pak postupuješ podle"nožiček", které ti udávají které pole můžeš splnit dále. Pole splníš přes tlačítko "hledat"
    Screenshot_1.png

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.