Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 24/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Naposledy upraveno: 17/3/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Ahoj, díky za info, hezký večer, tulen

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

tulen1966

Není zač ;), tobě také fajn večer :)

4. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Ahoj, prosím o radu, dokončila som úlohu zverinec no zverinec nikde nemám. Hru som reštartovala no nemám ho.Dakujem

5. Ahoj mamanka2
    splněním úkolů (na zelený text klikni)->
    získáš stavební plány na rozšíření Zvěřince - (získání plánů naznačuje již grafika odměn, uvedených v úkole)
    Pouze v úkolu
    Děsivý zvěřinec získáš přímo budovu - ta je určena pro umístění v Měsíčním světě.
    Budovy Zvěřince (a ostatních Skladišť) můžeš získat
    (pro Farmu)> ze Stromu moudrosti za hvězdičky, nebo zakoupit za Floreny ve Farmářském obchodě
    (pro Bahamaramu)
    ve Starověkém opičím chrámu, nebo za Floreny ve Farmářském obchodě
    Podrobněji ve FAQ - Skladiště

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  6. Kuulišek

Kuulišek Zelenáč fóra

Ahojiky... mám dotaz zda bude ještě někdy možnost získat stromy s kapkama, vrtulkama a hnojem...

7. scorpius50 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. Kuulišek

Kuulišek Zelenáč fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    děkuji :)

9. Ahoj Kuulišek
    rádo se stalo.
    P.S.: Pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým, prosím nepoužívej funkci "Odpovědět" (pokud ho použiješ, vymaž citaci) Jednodušší je, začít psát nový příspěvek. Vyhneš se tím porušování pravidel.

10. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Stálice fóra

Chci se zeptat, v souvislosti s přidáním nové dekorky (dárek sousedům), zůstane ještě v nabídce superúžasný Horký elixír života, nebo ho tato nová dekorka nahrazuje?

*JÁ* … nu, nepotěšilas mě, ale za odpověď moc děkuji :)

Naposledy upraveno: 19/3/19
    Honzulka05 a luka141 tohle ocenili.
  11. Ahoj ღSisinkaღ
    dekoraci "Horký elixír života" nahradí dekorace Báječné melouny což znamená, že v nabídce dárek sousedům bude k dispozici jen nová dekorace, je to stejné, jako předchozí změny dárků pro sousedy.

Honzulka05 a ღSisinkaღ tohle ocenili.
  12. Aqau

Aqau Zelenáč fóra

Zdravím. Proč neaktivujete Děsivou noc na furt a pořád ji zamikáte. Ty úkoly co tam jsou může trvat roky než je někdo splní všechny, Hlavně začátečníci. Nemůže se aktivovat na furt?

13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Aqau - kdy a jak dlouho bude hřbitov otevřený je čitě na RT. Podle mého názoru to, že je otevřený na omezenou dobu má své kouzlo

Přeji fajn hru

14. setura

setura Pisálek fóra

Dobrý den, hledal jsem základní továrnu ve farmářském obchodě, ale v žádné sekci jsem ji nenašel, ani v dekoracích. Kde ji prosím přesně najdu? Našel jsem jen Továrenský balíček I, II. Děkuji za odpověď

15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj setura - zkus hledat ve farmářském obchodě pod záložkou příslušenství a do hledacího políčka napsat továrna.

Pokud jí nenajdeš je možné, že už jsi jí zakoupil a pak doporučuji prohledat všechny plochy, jestli někde není postavená. Je také možné, že jsi již posadil nějaké upgrady tak může mít jiný název. Přehled továren >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

16. Aqau

Aqau Zelenáč fóra

Zdravím. Proč neaktivujete Děsivou noc na furt a pořád ji zamikáte. Ty úkoly co tam jsou může trvat roky než je někdo splní všechny, Hlavně začátečníci. Nemůže se aktivovat na furt?

17. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Aqua, odpověď na tuto otázku jsi už dostala od kolegyně ZDE - nemá cenu pokládat stejné dotazy ve více vláknech, odpověď bude vždy stejná.

18. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Dobré ráno,omlouvám se pokud sem můj dotaz nepatří,ale už nevím kde hledat a nebo hledám špatně.Dodělala jsem v družstvu úkol výrobna II,chtěla jsem ji postavit na farmu a nemůžu ji nikde v liště najít.Poradí mi někdo?

19. Ahoj Atina5454
    splněním úkolů v Družstvu nezískáš budovy Skladišť (Zvěřinec, Arboretum, Výrobna) získáš stavební plány na rozšíření dané budovy.
    Naznačuje to i grafika odměn v tom kterém úkole (plány jsou barevně odlišené pro každou budovu).
    Budovy se dají získat (pro Farmu) > za hvězdičky ze Stromu moudrosti (vždy po 1 ks Zvěřince, Arboreta a Výrobny)
    nebo ve Farmářském obchodě za Floreny
    pro Bahamaramu > za Zlaté banány ve Starověkém opičím chrámu (1 ks Zvěřince, Arboreta a Výrobny) nebo zakoupit ve Farmářském obchodě za Floreny.
    Podrobnější informace ve FAQ - Skladiště

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zdravíčko, přátelé,
    připomene mi někdo, co znamená u některých dekorací šipka s hodinami nebo hodiny s ještě jinou šipkou?
    Co u dekorek znamená plus, vím, ale informaci o tom prvním označení nemohu ze své makovice nijak
    vydolovat. Zanedbal jsem snad něco nebo mám skleněnou nemoc v pokročilém stadiu?
    Děkuji uctivě.

Edit
    Děkuji ti *JÁ* za vysvětlení.
    Nějak jsem se do toho moc zamotal a tebe k tomu přimotal.
    :D
    Ta jiná šipka zřejmě znamená, že dekorace je složená z více upgradů (?)
    a hodiny s ní nesouvisí, to je běžná časomíra, co mají všechny dekorace.
    Je to např. Zuzin věneček a ty nejnovější - Mořská symfonie, Oblačný skokan senior ...
    Domníval jsem se totiž, že po posledním ugradu šipka zmizí. (?)
    Tak vidíš, je to se mnou horší než jsem si myslel.
    :D

Naposledy upraveno: 20/3/19
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.