Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 24/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -popelka1-

Není zač :), hlavně že se vše našlo ;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Dobrý den, odkud se získá produkt keramika? Nemyslím tím, že ji koupím na trhu. Děkuji za odpověď.

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Darona34: postavíš si výrobnu v dílně

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

5. Janiine

Janiine Rádoby autor

Zdravím. Ted při akci výměna nikdo nenabízel ani se mnou nechtěl vyměnit dekoraci "MRKVOVÝ STŘELEC" to jediné mi chybí. Bude možnost to ještě jindy někdy vůbec získat? Koukám i do " PIRÁTSKÉ ZÁTOKY" tam též nikdy nic. Děkuji za odpověď

6. Ahoj Janiine
    Jestli a zda bude možno dekoraci (klikni)-> "Mrkvový střelec" získat - např. ve výprodeji bohužel momentálně nikdo neví, je třeba sledovat oficiální oznámení zde na fóru.
    A důvodem, proč s tebou nikdo tuto dekoraci nechtěl vyměnit je možná to, že jsi nenabídla nic, co by majitele této dekorace vedlo k výměně.

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  7. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Jak odstraním stará terária anakond. Děkuji za odpověď.

8. Ahoj Darona34
    stáje lze odstranit buď "ručně" a to tak, že klikneš v levé liště na ikonu "rýč" > a následně na ikonu červeného přeškrtnutého kolečka, nebo použiješ (pokud máš aktivní) pomocníka - Stavitel.
    Netuším, co slovem "stará" terária myslíš, pokud terária pro ankondy C+; C++ platí pro ně stejný postup jako pro jakýkoliv jiný chlívek. Ať už ručně, nebo Stavitelem se chlívky z plochy zbourají a uloží do inventáře.

9. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

• Používání více identit je na našem fóru zakázáno, pezt
    Nemyslím zbourat, ale aby mně zmizely i z invetáře. Mám jich tam pasdesát. Když už máme nové terária na anakondy, tak nepotřebuji ty staré mít pořád v inventáři. Děkuji za odpověď

10. pezt

Ahoj Zorka341 alias Darona34

Tak za prvé, jelikož je na fóru zakázáno vystupovat s více identitami tak tě čeká nemilá odměna.
    K tvému dotazu, příště je potřeba upřesnit o co se přesně jedná, my nemáme věšteckou kouli abychom věděli co přesně myslíš. Jelikož již před nějakým časem proběhl script, který vyměnil stará terária za nová, zřejmě nějakým nedopatřením se to tvé farmě vyhnulo, kontaktuj tedy herní podporu, aby ti s tím to problémem pomohli. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

11. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

kde se prosím dá
    sehnat květ korálovce ??

12. pezt

Ahoj Jaroslav469

Květ korálovce je plodem stromu Korálovec
    Je potřeba si tento strom aktivovat ve starověkém opičím chrámu za zlaté banány v druhé chrámové místnosti.
    Poté si budeš moci strom koupit ve farmářském obchodě, nebo plody koupit na trhu.

Fajn hru pezt

13. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

mockrát děkuji

14. pezt

15. Janiine

Janiine Rádoby autor

Děkuji za odpověď. To,že nikdo neměnil chápu, jen mě zajímá zda to bude možno ještě někdy ziskat.

16. alenal

alenal Stálice fóra

Mám prosbu, dokončila jsem úkoly Mořská symbonie. Tu dekoraci Škeblové sólo jsem měla na poli dávalo 3 metronomy. Teď jsem ho odstranila, protože ho chci dát jinam.V inventáři jsem našla všechna navýšení ale ten začátek nemám. Kde ho mám hledat a pod jakým názvem. Dškuji za odpověď.

17. Ahoj alenal
    Prosím restartuj hru, tedy vyp/zap aby se mohly načíst změny.
    podle popisu akce, lze dekoraci Škeblové sólo" (tedy základní dekoraci) umístit na Baha, Farmu a do Nebe.
    Hledat tedy musíš v inventáři, záložka "Dekorace" použij prosím funkci "Hledat". Do editačního pole napiš část nebo celý název dekorace.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Škeblové sólo
    ================
    Janiine
    rádo se stalo. Třeba bude možnost dekoraci pořídit v některém budoucím výprodeji.

18. alenal

alenal Stálice fóra

Díky za odpověď, už jsem se vícekrát odhlásila a stále hledám marně. Mám jenom škeblový sbor III 1x a škeblový upgade 2x a nic víc.

19. Ahoj alenal
    tak pak je to jasné, upgradovala jsi Škeblové sólo >> na Škeblový sbor III. Takže tuto dekoraci umísti na tebou vybranou plochu a na ní polož zbylé upgrady.

20. alenal

alenal Stálice fóra

Už jsem na to také přišla, že začátek je škeblový sbor III. Moc díky za trpělivost, Ahoj

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.