Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pezt, 24/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Matinnka

Komfortné pole jsou k dispozici od 60 levelu, pro zasetí potřebuješ 3 semena, ovšem délka růstu je 4x delší a také je zisk 2x více BZ/TBZ a sklidíme 15 plodin. Tyto pole najdeš klasicky v levé liště u ostatních polí nebo je lze postavit pomocí stavitele.

[​IMG] [​IMG]

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ďakujem pezt

3. pezt

4. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ešte by ma zaujímalo či pod pojmom OBILIE v v zazračnej tinktúre si mam predstavovať ,,kruh obilí alebo ,,v štvorec v obilí". Mňa v prvom momente napadla pšenica ale to je asi blbosť

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Matinnka: každá plodina je zařazená do kategorie "obilí (obilie)," "zelenina," "květiny (kvety)" nebo "ostatní plodiny (iné rastliny)." Případně je nějaká "akční" jako teď. Kam která rostlina patří, zjistíš v secí tabulce, když myší na ikonu najedeš.

A taky v krásně zpracovaném přehledu FAQ - klik - je v slovenčine.

Tady je pár screenů ze secí tabulky - vidíš název rostliny, kategorii, dobu růstu a zisk bodů za sklizeň rostlin.

[​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 25/1/19
    Matinnka, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  6. irsko

irsko Aktivní autor

Ahoj
    dotaz ke skleníku - pokud mám použité všechny sloty a zároveň se snažím něco vyšlechtit, zjistím nějak, jaké bonusy mám vyšlechtěné u některých plodin?

EDIT: Díky, já jsem si to myslela :-(

Naposledy upraveno: 29/1/19
  7. Čauky irsko
    jestliže právě probíhá šlechtění ve Skleníku, tak se bohužel na přehled plodin (a jejich již získané bonusy) nedostaneš, je třeba vyčkat (nebo urychlit za FL) proces šlechtění) a po té je možno nahlédnout do tabulky plodin.
    Tahle drobná potíž mi také vadí. ;)

8. Moonlis

Moonlis Pisálek fóra

Ahoj, kdy se mi zobrazí úkol Rozdílní bratři? Zatím ho nemám a potřebovala bych dílnu na totem tiki. Děkuju

9. Ahoj Moonlis
    tebou zmiňovaný úkol (klikni)-> Rozdílní bratři je dostupný od levelu 122
    Seznam ve FAQ - Stálé úkoly v Družstvu - zde si můžeš vyhledat úkoly, které tě (případně) mohou dále zajímat
    Přeji prima farmaření

Honzulka05 a Moonlis tohle ocenili.
  10. Moonlis

Moonlis Pisálek fóra

Tady jsem ho právě našla taky, ale přehlédla jsem ten level, děkuju :)

11. Moonlis
    jasně, já nepřehlídla :)

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  12. fortunela

fortunela Pisálek fóra

splnila jsem úkol v družstvu Zvěřinec a nemůžu ho najít v inventáři, chci se zeptat kde ho mám hledat?

13. pezt

Ahoj fortunela

Splněním úkolu Zvěřinec nezískáš žádný Zvěřinec, úkoly spojené se skladišti slouží hlavně k získávání plánů na jejich rozšíření. Po jednom skladišti od každého druhu si můžeš aktivovat na stromě moudrosti za Hvězdičky a také ve Starověkém opičím chrámu za Zlaté banány.
    Vše o skladištích najdeš v tomto vlákně >>> Skladiště: Zvěřinec, Arboretum, Výrobna <<<

Fajn hru pezt

Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. Markétka1111

Markétka1111 Pisálek fóra

Nevím kam zařadit dotaz - kde získám výrobnu na černý pásek, jedná se o pásovce? Děkuju

15. pezt

16. lentilka

lentilka Zelenáč fóra

Jak získám výrobnu na hrábě? Děkuji za odpověď

17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

18. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ahojte.

Neviem ako ale omylom som si prehodila trh načeský jazyk :(. Ako si mam prosím znova nahodit slovenský. Nie je to jedno. Lebo mi vypadlo krmivo pre moriaka a hľadala som ho pod M a vôbec som si neuvedomila že je tam ako krocan :(

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  19. Ahoj Matinnka
    "nepřehodila" jsi si jen trh, ale i celou hru. Dá se to napravit poměrně jednoduše. Zavři hru a prohlížeč. Spusť prohlížeč.
    V přihlašovací obrazovce klikni (v pravém horním rohu) na vlajku Slovenska a po té zadej své přihlašovací údaje (tedy herní nick a heslo)

Honzulka05, Y_n_O a Matinnka tohle ocenili.
  20. Ahoj Pteranodon
    je třeba nejen zušlechtit rostlinu, ale také bonus aktivovat (prostě "zapnout" ;) ) takto vypadá přehled aktivovaných bonusů

Po aktivaci ("zapnutí") bonusu vypadá přehled získaných a vybraných bonusů u rostliny takto:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.