Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 03 / 2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem babča2011, 27/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Ahoj již od včerejšího dne po vypnutí vyčištění a restartu stále se mi na hlavní farmě načtou pouze políčka a nic jiného se mi neobjeví.
    Vše okolo je šedé prosím podívejte se mi na to .Děkuji farmaEviky

2. Ahoj farmaEviky
    jestliže jsi pečlivě provedla údržbu zařízení na kterém hraješ a to podle popisu (klikni)-> "Vše pro bezproblémový chod hry" zkus prosím hru spustit v jiném prohlížeči, než ve kterém běžně hraješ (bohužel neuvádíš který prohlížeč využíváš).
    Pokud hra nebude zobrazena korektně ani v jiném prohlížeči, tak se potom s důvěrou obrať do vlákna "Technické a platební dotazy" Aby ti kolegové mohli účinně pomoci, popiš kroky, které jsi opravdu provedla, nezapomeň uvést prohlížeč, případně jeho verzi a poslední aktualizaci.
    Přeji brzké vyřešení problému.

3. babina51

babina51 Veterán fóra

Za 10min. mám sklízet na FA,ale bohužel.Zelená linka se doplazí na 55% a dál nic.PS je vyčistěné.

4. Ahoj, babina51
    zkus tedy hru spustit v jiném prohlížeči, než ve kterém hraješ.
    Provedla jsi prosím i odstranění dat FlashPlayera přes (klikni)-> webové rozhraní ?
    Po odstranění dat FP prosím vyp/zap celý prohlížeč a hru spusť znovu - případně zkus ten jiný prohlížeč.
    Jestli tyto kroky nepomohou, obrať se prosím na kolegy do "Technických a platebních dotazů"

EDIT nové informace - prosím nahlédni ZDE

Naposledy upraveno moderátorem: 13/3/18
    MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  5. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,, chci se zeptat, když nepoužiji parfém deluxe,tak mě to nevyšlechtí žádného šlechtěnce +1 ? děkuji

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tonys*

Při použití parfémů deluxe se zvyšuje šance, že při šlechtění získáš o jeden řád vyššího šlechtěnce než je normální možný zisk.
    Samozřejmě to není pravidlo, zase je to jen náhodné.
    Osobně se mi tento parfém nelíbí, tedy jeho bonus tak jsem jej nepoužíval a používat určitě nebudu.

Fajn hru pezt

7. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj pezt, teď jsem dorazila ke hře a chci sklidit první sklizeň a ejhle, nemám kam umístit MJS a spol.
    Počítač je vyčištěný i z webu, vše je aktualizované, jedu v Chromu. Ani po restartu se neobjevilo. Co je to za chybu?

Edit: zkoušela jsem znovu odhlásit, vyčistit a nepomohlo - tudíž asi bude chybka někde jinde?

Edit II: pezt - díky za help! Jelikož jsem si jí v nastavení nevypínala a normálně se mi stále zobrazovala celá i s prázdnými sloty, tak mne to vůbec nenapadlo! Prima, takže díky tvé pomoci mohu sklízet. Už je tam, potvora. Prima hru.

Naposledy upraveno: 14/3/18
    pezt tohle ocenil(a).
  8. pezt

Ahoj Apachie1

Žádná chyba, pouze v nastavení máš vypnuto zobrazování bonusové lišty.
    Takže pokud tam není žádný aktivní bonus lišta se schová.

Fajn hru pezt

EDIT: to nemusí být nějaký řemeslný produkt, to může být jakýkoliv bonus, tedy nekonzumní (mazlík, řádek)

Naposledy upraveno: 14/3/18
    Apachie1 tohle ocenil(a).
  9. -vlastina303-

-vlastina303- Pisálek fóra

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat,udělala jsem vše v dnešní akci,ale nemůžu nikde najít kolibří hnízdo.Jaka mám.Děkuji za odpověď.

10. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -vlastina303- - a zkoušela jsi hledat v inventáři na Bahamaramě?

upload_2018-3-14_18-28-27.png

Pokud ano zkus restartovat hru a pokud se ani potom Kolibříci neobjeví tak kontaktuj herní podporu

Přeji prima hru

11. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Prosím o pomoc,dala jsem si dekorace Přístřešek pro kachny do parků a teď jsem se rozhodla dát je do stonku,ale jen tato dekorka mi tam nejde,hlásí mi to,že ji nemám v inventáři(samozřejmě jsem je z parků vyndala) a ostatní dekorky jsou na stonku bez problému usazené.Děkuji předem za radu;)

No,jenže já je mám už nějak složený od té akce a předpokládám,že je rozložit asi nemohu,neb v liště jsou složené

Naposledy upraveno: 15/3/18
    Honzulka05 a pezt tohle ocenili.
  12. pezt

Ahoj zejdy66

Do prvního řádku Zamilovaní králíci 1 se dává základní dekorace Přístřešek pro kachny
    Do druhého řádku Zamilovaní králíci 2 se dává upgradovaná dekorace Velkolepý přístřešek pro kachny
    Takže pokud máš vloženou do jednoho základní dekoraci, do druhého musíš upgradovat někde na ploše druhou dekoraci až na maximum, pomocí
    Upgrade přístřešku pro kachny

A poté vložit do řádku

Fajn hru pezt

EDIT: pokud máš upgradované obě dekorace, obrať se na herní podporu, tam ti s nimi pomohou;)

Naposledy upraveno: 15/3/18
  13. Jsemzpet

Jsemzpet Zelenáč fóra

Zdravím. Prosím mám dotaz. V akci jsem si koupil za houbičky světlušku. Jen nevím kde ji můžu postavit. V norrmalní farmě ani na bahramě to nejde. Děkuji.

14. pezt

Ahoj Jsemzpet

Pokud myslíš tento chlév, Temné světluščí doupě.

Tak to lze umístit pouze na plochy Měsíčního světa, tedy Měsíční pole a Houbový les.
    Podrobnosti o Měsíčním světě najdeš v tomto vlákně Měsíční svět

Fajn hru pezt

15. Jsemzpet

Jsemzpet Zelenáč fóra

Aha: Takže musím počkat a ž bude nějaká akce a budou pole odemklé. Díky moc za odpověĎ :)

16. pezt

Jsemzpet

Ano přesně tak:), není zač ;)

17. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,v noci jsem šla sklizet a najednou mě tam vyskočila cedulka ,,pod tímto účtem je už někdo přihlášen ,budeš odhlášen,,atd,,taky se stalo byla jsem odhlášena,mám strach ,že se mě někdo cizí dostal na farmu, co mám dělat? děkuji za odpověď

18. Ahoj tonys*
    pokud jsi si jistá, že jsi nikomu, ani rodinným příslušníkům nesdělila přihlašovací údaje, tak nejjednodušší je, změnit heslo. Návod najdeš ve FAQ - (klikni)-> Změna hesla
    P.S.: upozorňuji, že sdělovat přihlašovací údaje druhé osobě je porušení VOP
    Pokud by se případ s odhlášením kvůli jinému přístupu na tvůj herní účet opakoval, bylo by chytré změnit nejen heslo pro farmu ale i heslo tvého registračního e-mailu

19. eliska12345603

eliska12345603 Zelenáč fóra

...nevím kde a na čem se dá pěstovat para ořech - a kde se dá sehnat či koupit

20. Ahoj eliska12345603
    paraořech je plod stromu (klikni)-> Juvie ztepilá; pěstuje se na Bahamaramě a paraořech se dá koupit na trhu >záložka "plody stromů".

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.